Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Web Page Maker

Recommended Posts

Posted

1.Ha elkészült az oldal menj rá, hogy Publish, és ott a pictures, files mappákat és a .html fájlokat is töltsd fel.

2.A html nevét a Site Contents-nél tudod átnevezni, ha ráklikkelsz és nyomsz egy F2-t. Vagy a tárhelykiszolgálónál is lehet nevet változtatni ha arra gondolsz.

Légy szíves ne idézz be elõtted íródott hozzászólást! <PF>

Posted (edited)

Én olyan flash slideshow-t csináltam a képekből és gondolom a publish-al kell minden képet meg videót feltölteni, na de ez a része nekem nagyon nem érthető. Pedig általában szoktam érteni az ilyen cuccokhoz.

- A képekre amit írtál azt meg is próbáltam, de nem sikerül semmi, mármint ott a publishban van 2 féle választás és nem tudom, hogy most melyiket kéne választanom. Meg van ott az a page option egy másik fül, ott meg ott van az, hogy az alkönyvtára a képeidnek és nem tudom, hogy miért nem tallózni kell vagy mi a rákot csinálni. Odaírtam a címet, az elérési útvonalat a winyómon is a képekhez és semmi.

És a tárhelykiszolgálót hol találom vagyis amit én keresnék? Mert nem teljesen írtad le, az oldalam címét szeretném megváltoztatni, ami majd a végleges oldal cím is lenne egyben, nem pedig a lapokat az oldalamon belül.

Ez a 2 része nagyon nem tetszik a programban, mert nehéz rájönni hogy hol kell mit, legalábbis nekem nehéz.

Xabi még írd már le kicsit részletesebben, hogy a publishnál hogy kell a képeimet úgy feltölteni vagy megosztani az oldalamra hogy jók legyenek.de bárki segíthetne

Edited by istvan0820
  • 2 months later...
Posted

Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan lehet csinálni szavazást. Szóval, pl. úgy, hogy a feltöltött képekre lehessen szavazni, és valamiféle rendszer az első helyre tegye a legtöbb szavazatot kapott képet. Ha valaki tud segítsen. Köszi Sziasztok.

Posted

HTML-ben sehogy. Szerver oldalon lehet megcsinálni, leginkább PHP-ban.

• 11 months later...
Posted

Üdv, engem érdekelne, hogy habár mindent tökéletesen csinálok a programban (azt hiszem :) ), mégis a képek a késõbbi munkámon - online - elcsúsznak. Általánosan feljebb tolódnak s ezáltal tegyük fel a szövegre csúsznak rá. Érdekelne, hogy mivel tudnám ezt kiküszöbölni. A lock-ot használom egyetlen mentsvárként, bár érzem hogy ez max. a véletlen elmozdításon segít.

Köszi, ha bárki megoldaná ezt az örökös problémám. Egyelõre nem tudok mit kezdeni ezzel.