apocalypse 0 Share Posted July 27, 2005 Hello! Olyan programokat keresek, amivel a pixelgrafikus képekbõl vektorgrafikusat lehet csinálni (akár flash-be) valamint azt is meg szeretném tudni, hogy az Adobe illustrator CS2-ben hogy lehet behívni /a pont erre való/ "Live Trace"-t. Elõre is köszönöm a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted July 27, 2005 A Corel Draw megcsinálja, de nagy minõséget ne várj tõle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giraffe1 0 Share Posted July 30, 2005 Akkor már inkább a Corel TRACE-t javasolnám, ami erre a témára szakosodott. Erõsen képfüggõ a végeredmény (pl. azt azért ne várd. hogy egy fotóból tökéletes vektoros képet kapjál), de sokszor egész használható alapanyagot lehet kihozni vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted July 31, 2005 Én is a Trace-t javaslom. Amit abból kapsz vektoros képet azzal még nagyon sokat kell utána dolgoznod. Én ezért meg szoktam gondolni kétszer is mielött belevágok. Van, hogy hamarabb megrajzolom én magam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse 0 Author Share Posted July 31, 2005 Hát, én nem vagyok egy nagy mûvész ja, amúgy ezt a képet szeretném átalakítani vektorossá: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giraffe1 0 Share Posted August 1, 2005 Ezt az ábrát nem igazán bonyolult megrajzolni (l. a postafiókodat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts