pigri 0 Share Posted July 26, 2005 (edited) Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy aki tudna külföldi nagykereskedéseket az legyen szíves és jelleze! FONTOS lenne! Ha van weboldaluk, az is érdekellne, vagy telefon-, faxszám vagy bármilyen elérhetõség. Köszönöm :!: Edited August 22, 2005 by Athos Link to comment Share on other sites More sharing options...
attika80 0 Share Posted July 26, 2005 Szia. Ha amerikai is érdekel akkor itt a két legolcsóbb: zipzoomfly , newegg. Én errõl a két helyrõl szoktam vásárolni. Bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigri 0 Author Share Posted July 27, 2005 Nagyon Nagyon Nagyon Kösznöm :!: íl: Ha lehetséges érdekellne még több mindegy, hogy milyen nemezetiségû és milyen árak vannak köszi :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted August 10, 2005 Hi! Nem tudtok Bécsben egy számítógépes boltot ahol szoftvereket is lehet venni mint például a kékhal? Esetleg egy olyan szoftveerboltot ahol voszonylag olcsón lehet hozzájutni szoftverekhez, fõleg Microsoftoshoz. Mert gondoltam kiugrok oda, hátha olcsóbban hozzájutok, mert az itteni szoftverárak szemtelenül magasak az eredeti árhoz képest ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted August 10, 2005 http://www.softwarediskont.com/software/form Link to comment Share on other sites More sharing options...
LelkesAmatõr 0 Share Posted August 10, 2005 @attika80 Tök jók a helyek, amiket beraktál, de Európába egyik se szállít ír: Nem tudsz (tud valaki) olyan helyet, ahonnan ide is lehet rendelni? (A sírás pl. ennek az akciós ajánlatnak szól: CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory - Retail, 84,99 USD = 16743 Ft!!! - még szállítással együtt is megérné) Link to comment Share on other sites More sharing options...
- ProFiler - 0 Share Posted August 15, 2005 Nem tudtok Bécsben egy számítógépes boltot ahol szoftvereket is lehet venni mint például a kékhal? Esetleg egy olyan szoftveerboltot ahol voszonylag olcsón lehet hozzájutni szoftverekhez, fõleg Microsoftoshoz.. Mert gondoltam kiugrok oda, hátha olcsóbban hozzájutok, mert az itteni szoftverárak szemtelenül magasak az eredeti árhoz képest ír: Media Markt, Saturn. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted August 18, 2005 Tényleg Ott is vannak ezek Link to comment Share on other sites More sharing options...
attika80 0 Share Posted August 21, 2005 @attika80 Tök jók a helyek, amiket beraktál, de Európába egyik se szállít ír: Nem tudsz (tud valaki) olyan helyet, ahonnan ide is lehet rendelni? Szia. Bocs, hogy csak most valaszolok de most neztem meg, hogy írtal. Sajnos nem tudok olyan, helyet itt ami Európába is szállít. Annak idején a newegg szállított világszerte nem tudom miért szüntették meg. De esetleg írj nekik egy mailt, hogy elküldenék-e Európába is a cuccot. De majdnem biztos lehetsz benne, hogy vámot kell fizessél rá. Szóval, úgy már nem biztos, hogy meg fogja neked érni. Meg gondolj bele, mi van ha garanciális problémád van? Akkor min 1.5 hónapot kell várjál mire megoldódik+ postaköltség. Én annyival vagyok szerencsésebb helyzetben, hogy az USA-ban élek. Bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
LelkesAmatõr 0 Share Posted August 30, 2005 @attika80 Kösz a választ, sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz ír: Egy ismerõsöm szerint a 9/11-es események után álltak le a külföldre szállítgatással. A garira én is gondoltam, de csupán memóriát vettem volna, abból se no-namet, és azt gondoltam, ez esetben kisebb a meghibásodás lehetõsége. Na mindegy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani991 44 Share Posted October 31, 2006 Sziasztok! Tud valaki Bécsben egy jó számítástechnikai boltot, aminek van a neten árlistája? Elõre is köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted October 31, 2006 http://www.softwarediskont.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani991 44 Share Posted October 31, 2006 És hardvert hol lehet kapni (szintén Bécsben)? Köszi a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted October 31, 2006 Egy német netes áruház. Olyan mint magyarban a depo.hu. www.idealo.de Én itt vásárlok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAM5264 0 Share Posted December 30, 2006 NEM REKLÁM! DE OLYAN :-) Én eddig 5x rendeltem innen: Geeks. Minden OK volt, tobb, mint 2400 termékük van, és a postaköltséget azonnal megtudhatod (Compute Shipping). Egyszer küldtek hasonló, de nem a megrendelt terméket. Két e-mailváltás, és az árkülönbözet a számlámon csücsült! Nem kértek semmilyen igazolást, fényképet, semmit, hogy igazoljam a téves csomagolást, és mégis korrekten kifizették a káromat! EZT HOL TAPASZTALOD MAGYARORSZÁGON?! Blokk+garanciajegy+csomagolás+kutyagumi+anyakönyvi kivonat+satöbbi.. és majd talán eljárnak az ügyedben... a lényeg, hogy ezzel a bolttal maximálisan meg vagyok elégedve! A rendeléseim során több ezer Ft-ot spóroltam meg azzal, hogy nem kicsiny országunkban vásároltam, hanem több ezer km-re... még postaköltséggel együtt is jócskán megérte rendelni. FedEx, UPS, és a többi szörnyen drága szállító cég helyett nyugodtan válaszd ki a USPS-t (United States Postal Service)... megbízhatók! Igaz, kb 14-15 nap, amíg megjön a cucc, de nem kerül $100-200-ba! Amit eddig rendeltem: - vezeték nélküli mikrofon (nem számtech. termék) - 4x USB HUB - ujjlenyomatolvasó - KVM-kapcsoló - ethernetes HDD-rack (FTP-szerver, MS-Network...) - hálózati kábel teszter - RJ45-ös krimpelõ - USB-s floppy meghajtó - USB-s notebook vinyó rack (ezen az egyen buktam 600 Ft-ot :-) - PCMCIA-os TV-tuner - vezeték nélküli billentyûzet+optikai egér (Mindkét vez. nélk.) - USB-s infaport - USB->PS2 átalakító - 8dBi-s körsugárzó antenna - Logitech bluetooth-os fejhallgató - Bluetooth 2.0 dongle (EDR!) - Philips DVD-R 2*50 db. Ezek közül persze nem mindent rendeltem magamnak! De idén $519.44-t költöttem el náluk (postaköltséggel)... és a 600 Ft-os bukásom meg a $10 - utólag rendezett - károm ellenére úgy érzem, hogy rengeteget spóroltam, és még fogok is ennél a boltnál! Akciók, azonnali kedvezmények, kedvezõ árak, bõ választék... én ajánlom ezt az üzletet, mert biztonságos, és olcsó (persze nem mindenben, de érdemes szétnézni). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PCmaniac 0 Share Posted October 10, 2008 Az e havi lapszámon felbuzdulva gondoltam, hogy jobban szét kellene nézni hardver ügyben Ausztria területén ilyen ügyben. Tud valaki olyan Ausztriai boltot ahonnan van online rendelés, és van posta, futár, Magyarország területére is? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gezatata 0 Share Posted October 21, 2008 (edited) Az e havi lapszámon felbuzdulva gondoltam, hogy jobban szét kellene nézni hardver ügyben Ausztria területén ilyen ügyben. Tud valaki olyan Ausztriai boltot ahonnan van online rendelés, és van posta, futár, Magyarország területére is? én is ez ügyben szeretném segítségetek kérni. ha ismertek olyan üzletet Ausztria területén vagy itt a közelben ahol érdemes szétnézni, kérlek írjátok már meg Edited October 21, 2008 by gezatata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts