aThoMee Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Egy kérdés: Adott egy honlap az ultraweben, rajta külsõ javascripttel a menü. Minden szép, minden jó szárazon, majd mikor vízrebocsájtom (vagyis feltöltöm) akkor a menü csak a "frissítés" gombra kattintva jelenik meg, simán nem. Kipróbáltam IE, és Mozilla alatt is. Szerintetek mi a hiba?
tzoli Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Egy linket be tudnál másolni ide, ami a külsõ js-re mutat?
aThoMee Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 http://info-sziget.uw.hu/menu_com.js ez az egyik http://info-sziget.uw.hu/menu_var.js ez pedig az adatokat tartalmazó másik javascript. Elég nagy (az elsõ), lehet, hogy ez a gond?
tzoli Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 A bal oldalon található menüre gondolsz? Nekem bejön frissítés nélkül is... Próbáld ki cache ürítés után...
aThoMee Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Hát ez elkeserít... Sajnos nem a bal oldali menüre gondolok, hanem van felül az "Info-Sziget" hullámzás alatt egy összetett menü, és az csak frissítés után jön be nekem két gépen is...
aThoMee Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Semmi tipp? Már kezdek meghibbani ettõl a sz*rtól... Beírom, bejön. Választok valamit a menübõl, ott már nem jön be. Frissítek, bejön.
google Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Elég nagy (az elsõ), lehet, hogy ez a gond? Nem kizárt. Van is benne egy ilyen megjegyzés, hogy You may remove all comments for faster downloading. Ami annyit tesz, hogy a kommenteket kitörölheted a scriptbõl, így a fájlméret csökkenni fog, és talán hamarabb letöltõdik. (a kommentek azok a sorok, amelyek a // után vannak - de mindig csak egy sor!)
aThoMee Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Kiszedtem minden // jelût, semmi változás. De hogyan lehet az, hogy elöször nem jön be, de ha a frissítésre kattintasz, akkor már bejön??? Ezt nem értem... már próbáltam, hogy a <script> kódot a head-be teszem, meg hogy a bodyba, elõre aztán utoljára, semmi...
Recommended Posts