Jump to content
GSForum - Segélyvonal

WindowBlinds

Guest GoodSpeed

Recommended Posts

Guest GoodSpeed

Magam nem használom ezt a programot, mert a public nem sokat ér, az enhanced meg fizetõs, de mivle sokan használják, ezért talán nem haszontalan a topic nyitása, figyelembe véve azt a tényt is, hogy ez a legelterjedtebb Skin program, és a legrégebbi is talán, a StyleXP is csak ezután jön.

Akik még nem hallottak volna róla : készül a Windowsblinds 5

ProFiler

Csak szólok, hogy nem WindowsBlinds... :ötlet::hááát:

Egyébként én is ezt használom - ugyanis ez a program azon kevés szépítõ progik egyike, ami megy Serveren is.

Ciao.

Guest GoodSpeed

Köszi hogy szóltál, amúgy a címben jól írtam, csak lentebb írtam el :upsz:

Ott sem írtad jól, csak én írtam át... <PF>

• 2 months later...
Pige

Tegnap nekiálltam szépíteni a Windowsom, és jól haladok. A témában szereplõ programot használom, és nagyon tetszik, fõleg az jött be, hogy nettrõl sok mindent lehet hozzá tölteni. De van egy problémám, szerettem mindig 2 sorosra állítani az asztalt, és most ezt nem tudom, ha oda húzom az egeret nem adja be az oda-vissza nyilat, hogy felhúzzam. Ezt minden más ablaknál meg tudtam tenni.

Mi a probléma?

benkovics
...szerettem mindig 2 sorosra állítani az asztalt...

Ezt nem értem..... Nem a tálcát szeretnéd kétsorosra állítani? Mert azt csak akkor tudod, ha a tálcán jobb klikk-->tulajdonságok-->> a "Tálca zárolása" elõl ki veszed a pipát! :ötlet:

Pige

Köszi, és boccs a félreírásért, csak már tök ideg voltam. Tök jó vagy! Mégegyszer köszi! :istenvagy::istenvagy:

• 1 month later...
jpmontoya

Sziasztok, én is használom a WB4.6-os verziót, brutál jó kis progi, csak az a gondom vele, hogy nem rakja be a háttereket, meg van egy két új "menü" amiket nem tudok aktiválni. Magyarra fordítva pl. a következõ LINK-nél letölthetõ egy skin, állítólag full minden van benne legalább is a screenshot ezt mutatja. Az a gondom hogy a képen látható felsõ menüt nem tudom elõcsalogatni sehogy. Nem csak ennél hanem egyiknél sem ahol eddig láttam.

Van valakinek erre megoldása, vagy véleménye?

chipmix

Az Object Dock is fent van a gépeden, mert ez annak a testreszabása ?

• 1 month later...
Shiwer

Nekem az a bajom, hogy ha be akarok állítani vele egy új témát, akkor a régi 98-as windows tálca, és téma jön be, a háttér igaz megváltozik, de semmi más nem, és fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. (és nem a régi 98as témát választottam ki) :(

• 4 weeks later...
dr_Freeman

Nem rossz a WB,csak nálam szétbugozta magát. Elképzelhetõ hogy pont a konfig volt olyan, vagy a szoftverkörnyezet. MPlayer zöldes-bugos képet adott, a MadTracker2nél meg használhatatlanul belassult. Overlayre gyanakodtam, de annyira nem érdekelt, leszedtem. Úgy érzem, a vindozokat szépitgetni egy olyan verseny, aminek sohasem lesz nyertese.

• 10 months later...
JimBeam

Nem tudtok az "object dock"-hoz ingyenes kiegészítõt? Gondolok itt energiaszint/töltöttségi szint mutatóra, magyar nyelv-re stb.

• 4 weeks later...
k1llR

Sziasztok! Nemtudjátok megmondani honnan tudnám letölteni a Windowblinds teljes verzíóját? Haver azt mondta õ leszedte csak már nemtudja honnan, nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni, BUÉK mindenkinek! ;):):(

nascar

Neked is B.Ú.É.K.!

Viszont figyelmedbe ajánlom a FÓRUMSZABÁLYZAT elolvasását, amelyben le vagyon írva, hogy ezen Fórumon: TILOS a w.a.r.e.z, h.a.c.k, c.r.a.c.k :!:

Tehát mindenféle illegális dolog!

Egyébként, ha egy kicsit ügyes vagy, akkor megtalálod!

k1llR

Aham, akkor bocs. :)... :) Hisz mindenki warezol.

Itt senki nem "warezol" és nem is fog küldeni Neked címeket, leírta már nascar is, hogy ez nem az a fórum! <PF>

k1llR

Oké, de akkor most honnan a rákbol szerezzem meg 2 napja ezzel szenvedek már. :S

ProFiler

Menj el a boltba és vedd meg. Vagy rendelt meg egy webáruházból.

Ciao.

JimBeam

Ma már létezik annyi féle adathordozó vagy ott az internet, cd,dvd,mp3,mp4lejátszó... amúgy egy meg ha annynira szükséged van rá akkor már mértnem szánod el magad és veszed meg a boltba.

• 9 months later...
M.Klose

Ha valakinek van a WindowBlindsről tapasztalata, az legyen szíves, írja meg.

Frikker Dániel

Egy kérdés: Fogja a gépet? ;)

payskin

Nem. Sõt, a Stardock fõmuki az állítja, hogy gyorsabb a benne levõ skinmotor, mint a WindowsXP uxtheme.dll, tehát a WindowBlinds telepítésével gyorsul az XP megjelenítése.

Nekem alapvetõen két bajom van a dologgal: tömérdek alapvetõen trágyadomb skin van hozzá, és elenyészõen kevés a jó. A nagyon jók viszont mind fizetõsek, a programról nem is beszélve. Na most 20 dodó nem vág a földhöz, pláne, a mostani árfolyamok mellett, de nem vagyok benne biztos, hogy adnék ki pénzt a profi felületekért...

Frikker Dániel

Köszi, akkor kipróbálom! :)

Flick Robert
Egy kérdés: Fogja a gépet? ;)

Nekem nem. :hááát:

ProFiler

XP-n gyorsabb, Vistán lassabb (bár mi nem az).

... nem vagyok benne biztos, hogy adnék ki pénzt a profi felületekért...

Készíteni kell. ;)

Ciao.

palyagabi

Hali mindenkinek! Már évek óta használom! Szeretem! Gondom nincs és nem is volt vele! Jó skin valóban nagyon kevés van hozzá, legalábbis ingyenes, de pénzt én sem adnék érte! A full verzió túl sok pluszt nem ad, próbáltam, aztán nem használtam. Egy átlag felhasználónak szerintem elég a korlátozott verzió, a lényeget tudja! A háttér képpből meg nem kell nagy gondot csinálni, eszméletlen mennyiségű van belőle a hálón, bármilyen témában. Én úgy szoktam csinálni, hogy ha találok egy új skin-t ami tetszik, direkt vadászok hozzá egy pár, hangulatában, szín világában hozzá illőt! Mindjárt meg is van a harmónia! Röviden ennyi a véleményem!

Frikker Dániel

Warezre vigyázz... ;)