ferii1528464465 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Nem tudom, játszott már vele valaki? Lehet hogy már egy kicsit "régi", de a történet, és a grafika szerintem simán üti a Gta: San andreast De még a Vice Citynek is jobb volt a grafikája. Akkor inkább a san andreasban a területet kellett volna csökkenteni, mert szerintem az ment a grafika rovására.
ephébos Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Ezt így, ebben a formában a GTA: San Andreas témához kellett volna.
Shiwer Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Off. Szerintem a San Andreasnak nem csúnya a grafikája, nekem kifejezetten tetszik, szerintem látványos is. (pl. ha ejtõernyõzöl mondjuk Las Venturas fölött akkor az valami csodálatos látvány.) On. Mafia meg volt nekem is, de nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet, mint pl. a Vice City, vagy a SA. Ami nekem hiányzott belõle: az hogy a küldetések alatt is szabadon lehessen bóklászni a városban, a küldetések a GTA-kal ellentétben pedig adott sorrendben kell felvenni, ami nekem szintén nem tetszik. A játék grafikája az azért tényleg nagyon szép.
Machado Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 A Mafia a legjobb játék a világon. Simán übereli a gta-kat
kori Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Ezek a dolgok minden esetben egyéni ízlés szerint bírálhatók el. Meggyõzni, konkrét érvekkel alátámasztva az lehetséges,de akkor sem biztos.
ferii1528464465 Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 Egyet értek, de ha azt tekinted, hogy 2-éves lesz a mafia vagy még több, és a gta-kat utoléri, vagy talán le is körözi, az tiszteletre méltó a Mafiatol.
ferii1528464465 Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 De nézzétek meg hogy a mafia.tri.hu-n mennyi kiegészítés van hozzá! Most van hozzá egy király magyar Mod is! Nézzétek meg.
Picu Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 De nézzétek meg hogy a mafia.tri.hu-n mennyi kiegészítés van hozzá! Most van hozzá egy király magyar Mod is! Nézzétek meg. Engedd meg, hogy pontosítsak... a cím: mafia.try.hu
ferii1528464465 Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Jó Picu! Bocsáss meg eme tévedésemért.
Silent Psycho Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Hatalmas hangulata volt. Mikorra várható a következõ rész
Machado Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Nem lesz következõ rész, sajnos. A feljesztõcsapatot feloszlatták. Valamennyire reméljük a Godfather majd kárpótol minket.
SHADOWMAN19 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 A Mafia véleményem szerint egy nagyon egyedien sikerült játék, a hangulat nagyon ott volt, bár a versenyes rész nem kellett volna bele, ezzel alaposan megszenvedtem.. A belsõ helyszínek kissé Hitman-es töltetet adtak a gamenak, de ez inkább elõnyére szolgált! 3 szor játszottam végig.
dreamer1 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Az autóversenyes résszel jómagam is tetemes idõt töltöttem el. Annál a résznél megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a játékot, de végül sikerült leküzdeni. Szerintem is az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.
SHADOWMAN19 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Az autóversenyes résszel jómagam is tetemes idõt töltöttem el. Annál a résznél megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a játékot, de végül sikerült leküzdeni. Szerintem is az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam. Ott én is majdnem meguntam, kb.. 3 napba tellett, mire meg tudtam csinálni ,de az után mindíg max 3-djára sikerül.
SHADOWMAN19 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Egyébként azt a haverok/ismerõsök közzül majndem mindenkinek én csináltam meg, emrt mindenki elbukta.. Én is úgy jöttem rá, hogy be kellett tanulnom a pályát, hogy hol kell fékezni, mennyire kell kanyarodni, szal mindent.. Egyébként ott én is párszor megáldottam a készítõket ezért a részért, ha mástól nem is, de attól púposak lesznek.
ferii1528464465 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 De a grafika nagyon király ! És nézzétek meg azt a menüt! Melyik akkori játékban van még ilyen?
Ice-T Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Hali! Nem tudjátok hogy hol és mennyiért lehetne ezt a játékot beszerezni eredetiben? Karácsonyi ajándéknak akarom megvenni az egyik ismimnek...! Ha valaki tud valamit akkor írjon! Eõre is köszi!
PCmaniac Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 (edited) Hát ezt nehéz lesz itthonról beszerezni mert ahol én néztem ott nem volt nekik, hacsak valami rejtett kis üzletben nem találsz, vagy megrendeled külföldrõl. Edited December 5, 2006 by Gereby
essigzso Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Nem értem mi értelme van megvenni eredetiben.
Gereby Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Talán az, hogy nem károsítjuk a játékgyártókat, és megtiszteljük a munkájukat...
Ice-T Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Szerintem a Mafia egy olyan játék, ami megéri a pénzét! Tényleg nagyon eltalálták azt a játékot és megtisztelem azzal a készítõket hogy megveszem a játékot eredetiben, kemény 3000ft-ért! Szerintem az nem pénz érte!
Recommended Posts