Kicsi Sims Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Szeretnék bemutatni egy kis segédprogramot ami jó formán letörli gépünkrõl a felesleges elemeket. Részletesebb leírást a következõ linken olvashatsz: CCleaner Legnagyobb elõnye, hogy ingyenes illetve magyarul is tud. Remélem sok mindenkinek elnyeri tetszését.
Kovács Dávid ( Davs ) Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Már volt róla írva a februári PCW-ben...A kedvenc progim..Én erre a célra csak ezt használom...(erre a célra=takarításra).A honosítómûhelyen ha jól emlékszem a múlt héten volt a Heti ajánlat...
chipmix Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Én is ezt használom már, amióta ajánlottátok, de tényleg nagyon jól bevált.
Darcy Tucker Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Én fordítottam ám. Komolyan. Csak szerintem nem sikerült olyan jól, mert fordítás közben nem tudtam folyamatosan ellenõrizni a kinézetet. De azért persze használható. Én is nagyon szeretem.
Kicsi Sims Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Én is ezt használom már, amióta ajánlottátok, de tényleg nagyon jól bevált. Nagyon örülök, hogy tetszik használd egészséggel. @Darcy Tucker: Gratulálok.
Kicsi Sims Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 Halli! Itt van egy új CCleaner ikon: CCleaner ikon Szerintem jó! Én már felraktam (azaz lecseréltem). Amúgy mindekinek az egész oldalt ajánlom!
chipmix Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 @ Darcy Tucker! Én is gratulálok, jó lett ez a dolog, ne szerénykedj! @ Kicsi Sims! Tényleg jó az oldal, ahol az ikont találtad, én is töltöttem le mást is.
eremit Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Miért nem tudja mindezt alapból a Windows? Egyébként tényleg jónak néz ki.
Halasi Miklós Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 A Windows egy részét tudja. Lemezkarbantartó néven. Ami nincs a listájában, azok egy részét még itt-ott fel lehet lelni (pl. az Internet Explorerben). De jópofa progi!
norc Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Halli! Itt van egy új CCleaner ikon: CCleaner ikon Szerintem jó! Én már felraktam (azaz lecseréltem). Amúgy mindekinek az egész oldalt ajánlom! Hali! Tényleg jó a ccleaner! Szerintem is jól néz ki az ikon. Hogy kell lecserélni, kell valami progi?
Kicsi Sims Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Ehhez nem kell progi. Rákatintasz az ikonra íl: jobb egérgomb megnyomása íl: Tulajdonság íl: Ikoncsre íl: és megkeresed azt az ikont, amelyre leakarod cserélni.
CDNorbi8 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Hy! Tényleg nagyon jó a progi, és magyarítás is (tényleg Darcy Tucker fordította!) Grat mind a fejlesztõknek, min Darcy Tucker-nek :!: :!: :!: :!: :!: :!: Helló
eremit Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Ez a "jó" program mindig törli nekem a MS Word 2003 beállításait. Elegem van belõle. Most a beállításokat nézegetem, mit hol?
Darcy Tucker Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Ez érdekes. Én eddig nem vettem észre ilyesmit. A Legutóbb megnyitott fájlok listáját törli, de a beállításokat nem.
Anita Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Most telepítettem ezt a programot, elvégeztettem 1 elemzést. Nagyon sok törlendõ fájlt talált, de nem merem letörölni. (többször okoztam gubancot ha valamit letöröltem a géprõl) Most pl. ilyeneket szeretne töröltetni: - Windows\TEMP\JET8404.tmp 0 bytes - Windovs\system32\wbem\Logs\replog.log 397 bytes - Windows\KB893086.log 0,19 MB Hibakeresést is végeztem vele, itt is összejött egy jó hosszú lista. A kiválasztott hibák javítását sem merem elindítani, mert a következõt írja ki: "Rendszerleíró adatbázisban történt változásokról akar biztonsági mentést létrehozni? Félek, hogy olyan gubancot okozok, amit már nem tudok helyrehozni.
eremit Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Írok egy konkrétumot. Én az automatikus javításokat, autoformázást meg ilyesmiket kikapcsolva szeretem. Nos, a ccleaner szépen megsemmisíti ezeket a beállításokat. De megtaláltam, hol lehet kikapcsolni: Cleaner - Alkalmazások - Office 2003.
Darcy Tucker Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 @Anita A TEMP mappában lévõ összes fájlt ki lehet törölni - így az általad említettet is. A log fájlok, pedig, naplófájlok, amelyeket - hacsak nem akarod õket böngészgetni - nyugodtan kitörölhetsz.
VINIKOR Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Használom a progit, de mellette a Disk Cleanert is. A CCleaner törlése után a Disk Cleaner még 3-4 MB Temporary Internet Files-t szokott még találni.
Recommended Posts