nascar Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Egy-két napja akadt a kezembe a játék, és nagyon ígéretesnek tûnik! Az alap story: Saul Myers (Arnold Vosloo >> Múmia, Múmia II. - Imhotep) lányát elrabolják, és a veterán katona elindul, hogy kiszabadítsa. Dél-Amerika sûrû dzsungeleit kell bejárni, és megkeresni az elrabolt gyereket. Közben ezernyi ellenség és veszély vár ránk,a helyi kormány, a gerillák, a hadsereg, a rendõrség, a maffia, a köznép, a CIA. Mindenkivel jóban kell lenni, és mindenkivel lehet beszélgetni. Azt, hogy kivel mennyire vagyunk jóban, a játék alatt folyamatosan láthatjuk. Ha ez mind nem elég, akkor a dzsungelben járva, mindenféle halk neszeket hallhatunk, és egyszer csak megtámad egy vadállat, egy kígyó. A jármûvekbe beszállva el kell azokat indítanunk, majd érkezéskor le kell állítanunk, hiszen fogy a benzin! A grafika sem mindennapi, a játék rettentõen interaktív. 625 km2-nyi ( :!: ) területet lehet felfedezni és bejárni! Nézzétek meg a játék oldalát >>ITT<< Akinek van kedve próbálja ki! Brutális a gépigénye! Fõleg RAM kell neki bõven.
SHADOWMAN19 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Én is kipróbáltam, de sajnos gyengéne ktünt hozzá a gépem.
Utonium Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Én pedig most néztem meg a hivatalos weboldalon a screenshotokat és az a véleményem hogy a figurák elég szép kerekek, tehát lehet hogy jó sok polygonból állnak, de a textúrázás iszonyat gáz. Vagy rövidebben: egyszerûen gagyinak tûnik.
SHADOWMAN19 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Nem is tudom.. Én elõször videót töltöttem le róla ,az alapjánfel keltette az érdeklõdésemet, de sajnos már a zutcán kint is sizonyatosan szaggat, hiába veszem le minimumra a minõséget. ír:
eremit Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Hol írja a hardverkövetelményeket? Nem találtam. Így elsõ blikkre nem tûnik rossznak.
szaby_gyerek Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Nem nagy a rendszerkövetelménye Csak nagyon bugos, egyszerüen élvezhetetlen.
Recommended Posts