Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Bocs hogy ide írok de marha szomorú és mérges vagyok. Elkezdtem a régi video kazikat bedigitalizálni, és valahogy Nem tudom hogy nézem a videot és azt írta ki hogy record. szerintem reménytelen de nincs olyan cég ami esetleg vissza tudja még hozni mint a wincsikrõl?

Posted

Hát... :huh: ha a winchesteren írod felül a fontos adataidat, akkor azt is már csak csúnya nagy összegekért próbálják meg visszaállítani, és ott sincs túl nagy valószínûsége a dolognak. Nem tudom, hogy ebbõl a szempontból a videokazetta mágneses rétege mennyire tekinthetõ idõtállónak, szerintem jobbára esélytelen. Tudom, nem vigasztal, de szerintem mindannyian jártunk már így digitalizálás, másolás bármilyen mûvelet közben.

Posted
Kizárt sajnos.
köszi :zokog:

Hát... :huh: ha a winchesteren írod felül a fontos adataidat, akkor azt is már csak csúnya nagy összegekért próbálják meg visszaállítani, és ott sincs túl nagy valószínûsége a dolognak. Nem tudom, hogy ebbõl a szempontból a videokazetta mágneses rétege mennyire tekinthetõ idõtállónak, szerintem jobbára esélytelen. Tudom, nem vigasztal, de szerintem mindannyian jártunk már így digitalizálás, másolás bármilyen mûvelet közben.
tudom csak ez egy 12 éves családi kazetta volt. :Sír:
Posted
Elkezdtem a régi video kazikat bedigitalizálni, és valahogy nem tudom hogy nézem a videot és azt írta ki hogy record. szerintem reménytelen de nincs olyan cég ami esetleg vissza tudja még hozni mint a wincsikrõl?

Elnézést kérek de valahogy nem értem ezt a mondatot.

Posted
Elkezdtem a régi video kazikat bedigitalizálni, és valahogy Nem tudom hogy nézem a videot és azt írta ki hogy record. szerintem reménytelen de nincs olyan cég ami esetleg vissza tudja még hozni mint a wincsikrõl?

Elnézést kérek de valahogy nem értem ezt a mondatot.

bentvolt egy kazetta a lejátszóban a video meg a földön volt és törölte le gondolom valaki belerugott vléetlenül vagy mittomén. Arra voltam kiváncsi hogy a szalagról vissza tudják e hozni mint néhány esetben a winyókról.

Posted

Ha már egyszer felülírtál valamit azt lehetetlen visszahozni. videókazin pedig sajnos ez van, ha elkezdesz rá felvenni, akkor felülíródik az adat, és azt már onnan senki nem hozza vissza. De ez minden adathordozónál így van. Vincsirõl is azt tudod megmenteni, amit még nem írt felül semmi, ha már egyszer írtak az adat helyére esélytelen.