Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Webhosting - mit érdemes választani?

google

Recommended Posts

google

Sziasztok

Nos hamarosan saját domain-nel ellátott weboldalam lesz (kell a reklám), és szeretnék ajánlatokat kérni Tõletek, mert webhosting területen eléggé tájékozatlan vagyok.

Persze körülnéztem: mindennel együtt nagyjából éves szinten 25 000.-

Ennyibõl lenne meg a tárhely, és a domain szolgáltatás.

Mindenképpen kell SQL (ezzel együtt természetesen PHP-futtatási jog), min. 500 MB (maxnak is elég), .hu-s domain.

Valakinek van konkrét kedvezõ tapasztalata ilyen területen? Nekem már van, kedvezõtlen.

Konkrét ajánlatokat szeretnék. :)

Kovács Gyula (MiniDisk)

Mihez kell az 500MB domainos tárhely?

Ugyanis az Ultrawebnél 1 évre a .hu domain (két hetes bejegyzéssel) 5.9xx.-FT körül van egy évre. Ehhez 200 MB tárhely van php futtatással, és 20MB SQL lehetõséggel, (40 MB-ra emelhetõ) valamint 5 db valami@domain.hu pop3 e-maillel. Az Oktet Kft-nél pedig ftp tárhely (adattárolás-linkelésre, illetve képmegjelenítésre) 1GB bruttó 550 Ft/hó.

Nekem a weboldalam most így üzemel, az Oktetnél 2GB tárhelyet bérlek. Regisztrálsz egy free ultrawebes weboldalt, és arra megigényled a domaint. Természetesen teljesen reklámmentes, és frame-mentes lesz.

google

Ezekre az Ultraweb és társaira én is gondoltam, de nem merem vállalni, mert jó volna, ha külföldrõl is elérhetõ volnék. :hááát:

500 mega pedig kell: egyrészt rajta lesz a saját honlapom, másrészt egyszerre akár több másik is fent lehet (bemutató jelleggel).

Oktet: nézem. ;)

Kovács Gyula (MiniDisk)

Az Ultraweb elérhetõ külföldrõl. Már a másik fórumon is meséltem, hogy a statisztika szerint Argentína, Japán, és a teljes Európai ország benne volt a területi statisztikában, mint megjelenítési hely. ;)

google

Igen mesélted, de nem tudom, milyen sávszéllel... :hmm:

Kovács Gyula (MiniDisk)

Ezt meg kellene kérdezni Davstól ... :hmm: Ő Szlovákiából internetezik (argentín és japán ismerősöm nincs... :upsz: ).

• 10 months later...
tomatos

http://www.cyberserver.hu

Korrekt árak, korrekt emberek és az ügyfél az elsõdleges.

Vettem náluk webhosting csomagot, kezdõt:

7500ft/2év !!!!!

.hu domain 2évre

500MB tárhely

FTP

korlátlan domain alias és email

PHP, SQL

100mbit sávszél (BIXbe van a szerverük)

Adatforgalom is korlátlan

nagygabor

Maxer Hosting

Nekem itt van domain. A Maxer Classic csomagot ajánlom. ;)

• 6 months later...
Kovács Dávid ( Davs )
' date='2005. július 20. 13:14' post='25592']Ezt meg kellene kérdezni Davstól ... :hmm: Õ Szlovákiából internetezik (argentín és japán ismerõsöm nincs... :upsz: ).

Az UW tökéletesen mûködik innen, nekem is ott van tárhelyem (többek között).

Oke

Én az atw fizetõsét ajánlom. Már több mint fél éve egy gond se volt vele.

• 3 weeks later...
  • 7 months later...
Master_of_Puppets

HostingABC féle ingyen ASP tárhellyel van valakinek tapasztalata? :bizonytalan:

h.arpad

Próbáld ki, és ha nem tetszik, hagyd ott. :) Nem kerül semmibe. Csak a domain nevet kell beregisztrálni valahol, amire —néhány tárhely kivételével— gyakorlatilag mindenhol szükséged van.

http[_NOLINK_]dataglobe.hu is megér egy misét. :)
Azért ha valaki itt ajánl tárhelyet, akkor talán elvárható, hogy ennél kissé bővebben indokolja, miért teszi. És ha lehet, egy mondatban számoljon be tapasztalatairól is. Szerintem. ;)

• 1 year later...
Revolverline

Cyberserver????

Neked szerencséd volt velük.

Tényleg olcsóak meg segítõkészek ez tény, de amikor nem jön be az oldal egy hétig ami náluk van tárolva és semmi hirlevél vagy értesítés, és az emailra sem válaszolnak és telefonra is csak nagy nehezen az elég idegesítõ tud lenni.

konkrétan az éven azt a 99.9 százalékos rendelkezésre állást eddig 14 szer hazudtolták meg.

Inkább fizetek másnak 2 ezer forintal többet de nem lesz gond.

Üdv

• 4 months later...
extra

Sziasztok!

Én az extra.hu-ról menekülök! Hónapok óta ki van írva hogy a regisztráció lezárva átalakítás miatt és nemrégen összeomlott a rendszerük... 2 napig nem volt elérhetõ aztán a fõoldalt helyrerakták majd kiírták hogy bocs de leállások várhatók (2nappal azelöttre szóval õk visszamennek az idõben és visszafelé tájékoztatnak) a lényeg hogy kiírták pár óra és visszaáll minden ez 4 napukba telt!

Uw.hu -ról meg csak az a véleményem , hogy hiába veszel domaint és reklámmenteséget ha nagyobb a forgalmad picivel akkor már kidobnak mint macskát szarni!

Én 3 oldalamat vittem a http://teracom.hu -ra és meg vagyok velük elégedve.... persze nekem is ajánlotta kolégám aki már fél éve náluk van alacsonyak az árak segítõkészek és hétvégén is fogadják a telefonhívást ha valami problémád van és átlagosan 1-2 órán belül segítenek is!

• 5 months later...
Misuku

Szerintem is ingyenest nem szabad választani...olcsó húsnak híg a leve...én is keresésben vagyok, hogy megfelelő szolgáltatót találjak.

• 10 months later...
Kiskalóz

Webtárhely, évi 1800FT-ért!

www.modul-hosting.hu

• 2 weeks later...
[OP]Destroy-man

Azért léteznek megbízható, ingyenes szolgáltatók is. :) Nekem 2 weboldalam is ingyenes tárhelyen van (különbözön mind a kettõ), és semmi gond nincs vele (na jó a Linuxos server néha egy kicsit lassú, és az FTP is gondot okoz néha, de a windows serveres tökéletessen megy).

• 2 months later...
arpsoft

Tud valaki olyan szolgáltatót, akinél van PHP alól MS SQL elérés, akár direktben, akár TDS-en és ODBC-n keresztül?