Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Adobe Flash Player

Recommended Posts

Posted (edited)

Weboldalakon elhelyezet macromedia flash-playeros animációt filmet akarok leszedni, hogy azokat késõbb is használhassam, mert ha menteni akarom ott csak ennyi van "about macromedia flash player" :lakat:

tud valaki ilyen progit :?: vagy hogyan próbáljam meg leszedni :?:

Másik kérdés ha lent van flash animáció mivel szerkeszthetem :fest: vagy ágyazhatom be máshová :?:

Edited by Pjotr
Posted

A második kérdésre: Gyakorlatilag semmivel - az swf kimeneti formátum, kb. mint az exe. Macromedia Flash MX-szel nagyon minimális az, amit tudsz vele csinálni a fla-kiterjesztésû munkafájl hiányában.

A beágyazásról annyit, hogy az swf-et egyszerûen html-kódba kell betenni (a fórumban keress rá a megfelelõ topicra), de ezek ugyanúgy jogvédettek, mint a képek.

Posted
Weboldalakon elhelyezet macromedia flash-playeros animációt filmet akarok leszedni, hogy azokat késõbb is használhassam, mert ha menteni akarom ott csak ennyi van "about macromedia flash player" :lakat: 

tud valaki ilyen progit :?: vagy hogyan próbáljam meg leszedni :?:

Szedd ki a cache-bõl...

Posted

Internet Explorer alá létezik egy nagyon jó kis beépülõ, ami a legtöbb helyrõl képes lementeni a flash animációkat. Ráadásul ingyenes is. :nyíl: Flash Saving Plugin

Bár ez sem csinál egyebet, mint hogy a böngészõcachebõl menti ki õket. IE alá tehát teljesen beépül, de használható Firefoxhoz is, csak annyi különbséggel, hogy az eszköztárra nem rak ki gombot, hanem külön kell elindítani a programot.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Ha nem beágyazott fájlról van szó, akkor egy letöltésvezérlõvel is ki tudod gyûjteni az összes fájlt, és így akár az .swf-et is leszedheted. (Pl. a NetTransport képes rá, de gondolom más letöltésvezérlõk is)

Posted

Vagy megnézed a forrást, és rákeresel. De amúgy én is a Flash Saving Plugint használom. Jó, egyszerû, és mûködik.

• 1 year later...
Posted

Több oldalon egyes flashek nem jelennek meg. ezek a számítógép többi felhasználójánál mûködik, de nálam csak egy fehérség látszódik és egy inaktív görgetõsáv. Ilyen van pl. az RTL KLUB honlapjának ajánló részében (ahol mindig egy mûsor képe van és egy idõ elteltével átvált egy másikra), vagy például az iwiw bejelentkezés oldalának jobb oldali reklámrészében, ill. az origo reklám popupjában, stb. Máshol mûködik csak, az én felhasználói fiókomban nem. Tehát csak egyes flash elemek nem jelennek meg, vannak, amik megjelennek.

Mit kell tennem, hogy elérhetõ legyen???

Várom mihamarabbi válaszukat!! Köszönöm.

Posted

Szerintem valami reklámblokkoló tiltja. Ha pl. Firefoxot használsz, és telepítve van az adblock akkor pl. az blokkolhatja. Tûzfal is szóba jöhet.

Tehát: milyen böngészõt használsz (van-e telepítve reklámblokkoló hozzá), és milyen tûzfalad van?

Posted

Microsoft Internet Explorer 6.0

És a tûzfalat a hálózati kapcsolatokból érem el.

Posted

Talán próbáldd meg üríteni az ideiglenestárolót (eszközök->internetbeállítások->fájlok törlése->teljes helyben tárolt... előtt legyen pipa)! Más tippem nincs...

• 1 month later...
Posted

Csá!

Van 2 kérdésem?

1.-Hogyan tudom leszedni a flashes videókat,vagy hirdetéseket.Megpróbáltam kikereseni a Temporary Internetfiles-ben de amikor meg akarom nyitni az swf kiterjesztésû cuccokat akkor nem nyitja meg.Ha pedig azt az oldlat nyitom amin néztem a pl. kisfilmet akkor megynissa a flash betöltése nélkül az oldalt.Van olyan progi amivel le lehet szedni ezeket a "videókat"?

2.-Ha rámegyek csak egérrel(nem kattintok rá,csak oda húzom)egy flash hirdetrésre akkor kijön a kis ablak aminél lehet választani Debugh(ha jól írom) ,Send Error Report és Don't Report.Akármire rakom nem kapok választ csak kivág.

Egyébként IE 6-ost használok de Mozillánál és Operánál is ez a szitu.

Help nekem valaki!

Posted
Csá!

Van 2 kérdésem?

Ezt most kérdezed? :D

Az 1. kérdésedre a válasz: ha csak egy hírdetést szeretnél leszedni, akkor egyszerû a képlet: Fájl :nyíl: Oldal mentése. Így leszedi az .swf kiterjesztésû fájlt is. Ha azonban már egy kisfilmrõl van szó, akkor bonyolultabb a képlet, ajánlom, hogy olvasgass ebben a topikban.

A 2. kérdést nem értem. :upsz:

Posted

csõ!

Kösz a segítséget Mizsi.Megoldottam a problémát mindkét kérdésemre.

• 3 weeks later...
Posted

Nagyon kezdõként kérem a segítségeteket. Hogyan tudok a Flash MX 2004 minta quizében drag and drop képet beszúrni? Mindent meg tudok változtatni ott, címeket, kérdéseket, válaszokat, stb., csak a megadott drag és target helyére nem tudom berakni a saját képeimet. Pontosabban beteszem importtal, de nem engedi áthúzni a teszt során...

Elõre is köszi: Erika :Sír:

• 2 years later...
Posted

Sziasztok!

Valamelyik nap frissítettem az Adobe Flash Playert (mert automatikusan kérte, hogy frissitsem), és tegnap vettem észre, hogy a YouTube videókon nincs hang. Kép megy rendesen, de hang nincs. Mondanom sem kell, hogy eddig volt. Talán a frissítés óta nincs. Azon kívül van hang rendesen a gépemen mindenhol, csak a flash videókon nincs.

Rákerestem neten erre, hogy mi lehet a probléma. Sokféle megoldást írtak: használjak CCleanert és távolítsam el a Flash Player felesleges fájljait, a registry-ből hiányzik valami addoljam hozzá (nekem nem hiányzott), etc. Egyik se működött. Akkor megpróbáltam azt, hogy eltávolítom a Flash Playert és újrarakom. Természetesen ez se működött, sőt rosszabbá tette a helyzetet.

Hihetetlen, de letöröltem a Flash Playert az Adobe hivatalos uninstaller-ével, és aztán felraktam rendesen. Erre felmegyek YouTube-ra és a Flash Player azt írja ki minden egyes videóra amit megpróbálok lejátszani, hogy "Movie Not Loaded...", ezzel szemben ha egy másik oldalba beillesztett YouTube videót próbálok lejátszani (pl. http://www.chamillionaire.com/home/chamill...ajor-pain.html), akkor bejön a YouTube player, rendesen lejátssza, de ha már rákattintok a videóra, hogy a YouTube-on nézzem meg, akkor rossz ("Movie not loaded...", csak feketséget látok, még a play gombot, stb. se). Emellett más videó lejátszó oldalak (pl. Dailymotion) mennek szintén, ott is betölt a Flash movie. Bár a hangot még sehova se sikerült visszahoznom. Most már nem csak az a problémám...

Valaki esetleg tud erre mondani valami megoldást? Ha csak a hang problémát meg lehetne oldani az már nagyon jó lenne. :)

Ja, és Firefox-ot használok. De a hang IE-n is elment. Aztán miután újraraktam a Flash Playert IE-be lejátssza a YouTube videókat a youtube.com-ról is, de hang ott sincs.

EDIT: na azt a problémát, hogy nem tölti be a flash moviekat megoldotta a history törlése Firefoxban. De hang még mindig nincs.

Posted

Ez azért érdekes, mert az IE-hez és a Firefoxhoz két különbözõ Flash Player kell. Megpróbáltad mindkettõt egyszerre lepucolni?

Posted

Uh, azóta megoldottam. Kicsit kínos, de nem volt bedugva az egyik hangszóróm. :upsz: Ez azért van, mert most raktam a géphez 5.1-es hangrendszert, és valamiért az elsõ hangszórók nem voltak bedugva a gépbe. Nem tudom miért. Biztos kicsúszott. :P És éppen olvastam valami fórumon, hogy az ilyen oldalak, mint a YouTube csak 2.1-es hangot használnak, és ezért nem szól az összes hangszóró, ezért meg akartam nézni, hogy jó helyre vannak-e dugva, etc. és akkor láttam. :S

Egyébként igen lepucoltam minden Flash Playert, meg újra is raktam IE-hez és FF-hez is. :P Kár, hogy nem ez volt a probléma. Na, de mindegy, legalább jó :)

De egyébként azért gondoltam a Flash Player-re rögtön, mert régen már volt egyszer ilyen gondom, hogy egy videón a YouTube-on csak HD-ban volt hang. De akkor az csak egy videónál volt ilyen. De IE alatt akkor is ment rendesen.

Posted

Örülök, hogy megoldódott, megesik. :oké:

• 3 weeks later...
Posted

Sziasztok,

Nekem adobe flash Player 9 ActiveX van a gépemen.

Na ez egy kis butuska program. Nem tudja magát frissíteni.

Annyira buta ,hogy ha felrakom a 10 es változatát akkor nem uninstallálja a 9 est.

A kérdés az ,hogy mielött felrakom a 10 es verziót uninstalláljam a 9 est?

Vagy hagyjam fent,mert vannak olyan funkciói amit hiányolni fog késöbb a rendszer.?

Posted

Sikerült köszi.

De ez a megoldás nagyon mókás.

Külön írnak egy programocskát. lol

Nem is beszélve arról,hogy nem értesülök az új verziók megjelenéséről. 8)

Miért nem tudja ezt mondjuk az Adobe Updater levezényelni?

Ez az uninstaller, univerzális vagy a jövőben ki kell majd túrni az egyes verzióhoz a megfelelő uninstallert?

Posted
Úgy látszik, ez nem divat Adobééknél. Nem frissiti a régit, törölni kell és úgy lehet újat telepíteni.
:(
  • 8 months later...
  • 2 months later...
Posted

Mitõl van az, hogy a flashben néhol nem alkalmaz a betûkön élsimítást, és ilyen ronda lesz?

Már több Flash update óta így van, mindig abban reménykedek, hogy egyszer kijavítják...

IPB kép

IPB kép

Posted
Nemrég érkezett az új, nekem nincsenek az Adobe Flash Playerrel ilyen gondjaim.