Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nokia PC Suite probléma

bubo35

Recommended Posts

bubo35

Sziasztok!

Segítséget kérnék a következõ problémára. USB-s Bluetooth kulccsal csatlakozik a n6230-as telefonom az asztali pc-hez. Nokia pc.suite-tal szinkronizáltam az outlook állományaimat (jegyzetek, névjegyek stb.) A pc.suite nem indult el egyik nap, próbáltam újratelepíteni de nem engedi, s kéri hogy távolítsam el a régit. Vezérlõpult be, programok eltávolítása, pc.suite rá klikk, felfut a feléig aztán semmi. Próbáltam 12x semmi. Ideges lettem, manuálisan kitöröltem az egész mappát és ugyanaz. Nem engedi telepíteni újra mert ott a régi. Valahova beírhatta magát. Hogyan tudnám ezt kijavítani, nagyon fontos lenne a szinkronizálás...

Vagy tud valaki egy másik programot, amivel szinkronizálhatnék?

köszi

Bubó

nascar

A Regisztrációs adatbázisból kell törölnöd miden Nokia-val, és PC-Suite-val kapcsolatos bejegyzést.

Ezt a következõ képpen teheted meg: Start menü >> Futtatás >> regedit >> Szerkesztés fül >> Keresés, ide beírod pl. Nokia, majd katt a Következõ keresése-n.

Talál valamit, ezt kékkel kiemeli, nyomsz egy Delete gombot, megkérdezi, hogy Igen-Nem, igen >> törölted. Majd nyomsz egy F3-at, ez indít egy újabb keresést, megint találat >> Delete >> Igen. Mindaddig folytatod, ameddig van találat.

Majd új keresést indítasz pcsuite, vagy pc suite névvel, és azokat is mind törlöd! Ezután mindent törölj a mappákból, és a lomtárból is!

Gép újraindít, és ha minden igaz telepítheted újra.

Nem ártana használni Registry pucoló progikat is. Mint pl. RegCleaner, Easy Cleaner, Ashampoo Winoptimizer, CCleaner stb., stb.. ;)

bubo35

Thank you! Istenkirály vagy! Nagy kõ esett le a szívemrõl...

köszi még 1x

Bubó

• 1 year later...
szpetya

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hogy az sms eket le lehet e menteni Nokia Pc Suite al olvasható formában...?

Egy 6630 ról kéne lementeni...

Elõre is köszi :)

Üdv