bubo35 0 Share Posted July 19, 2005 Sziasztok! Segítséget kérnék a következõ problémára. USB-s Bluetooth kulccsal csatlakozik a n6230-as telefonom az asztali pc-hez. Nokia pc.suite-tal szinkronizáltam az outlook állományaimat (jegyzetek, névjegyek stb.) A pc.suite nem indult el egyik nap, próbáltam újratelepíteni de nem engedi, s kéri hogy távolítsam el a régit. Vezérlõpult be, programok eltávolítása, pc.suite rá klikk, felfut a feléig aztán semmi. Próbáltam 12x semmi. Ideges lettem, manuálisan kitöröltem az egész mappát és ugyanaz. Nem engedi telepíteni újra mert ott a régi. Valahova beírhatta magát. Hogyan tudnám ezt kijavítani, nagyon fontos lenne a szinkronizálás... Vagy tud valaki egy másik programot, amivel szinkronizálhatnék? köszi Bubó Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted July 19, 2005 A Regisztrációs adatbázisból kell törölnöd miden Nokia-val, és PC-Suite-val kapcsolatos bejegyzést. Ezt a következõ képpen teheted meg: Start menü >> Futtatás >> regedit >> Szerkesztés fül >> Keresés, ide beírod pl. Nokia, majd katt a Következõ keresése-n. Talál valamit, ezt kékkel kiemeli, nyomsz egy Delete gombot, megkérdezi, hogy Igen-Nem, igen >> törölted. Majd nyomsz egy F3-at, ez indít egy újabb keresést, megint találat >> Delete >> Igen. Mindaddig folytatod, ameddig van találat. Majd új keresést indítasz pcsuite, vagy pc suite névvel, és azokat is mind törlöd! Ezután mindent törölj a mappákból, és a lomtárból is! Gép újraindít, és ha minden igaz telepítheted újra. Nem ártana használni Registry pucoló progikat is. Mint pl. RegCleaner, Easy Cleaner, Ashampoo Winoptimizer, CCleaner stb., stb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubo35 0 Author Share Posted July 19, 2005 Thank you! Istenkirály vagy! Nagy kõ esett le a szívemrõl... köszi még 1x Bubó Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpetya 0 Share Posted October 26, 2006 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy az sms eket le lehet e menteni Nokia Pc Suite al olvasható formában...? Egy 6630 ról kéne lementeni... Elõre is köszi Üdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts