benkovics 0 Share Posted July 19, 2005 Minden éjjel várunk! Szerver:208.140.10.59:7777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted July 19, 2005 De úgy is megtalálhatsz minket, ha a Team Deathmatch fület (játékmódot) választod és belépsz a {PPP}Farrier and Freak's szerverre. A grafika nem egetverõ, de azért elmegy (lásd a mellékelt képeken). _ _ A hangulata teljesen rabul ejtett minket, ezt korábban sosem hittem volna. Ha nem is ez a legjobb módszer a kikapcsolódásra, egyszer azért mindenképpen érdemes megnézni. _______________________ ____________________________ VÁRUNK SZERETETTEL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Author Share Posted July 19, 2005 Uti! Ezek a képek jók lettek! Fõleg az utolsó! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 19, 2005 Jó szórakozást Nektek! Én ezt sem ismerem! vagy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted July 19, 2005 Nekem még épp elmegy a grafika . Egyébként hatalmas nagy játék Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Author Share Posted July 19, 2005 És mikor játszunk együtt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted July 19, 2005 Engem is rávettek, bár eddig csak a Dokival sikerült játszanom, illetve megmutatott 1-2 fegyvert. Sajna én napközben érek rá, ti meg éjszakáztok, így általában idegenekkel játszom, ha feljutok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultralisk25 0 Share Posted January 5, 2006 Sziasztok! Az eredeti Unreal Tournament-tel is játszotok még, vagy már csak a 2003 megy? Az eredetiben szivesen beszállnék, a 2003 sajna nincs meg... Üdv. Ultra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted January 6, 2006 Tudod az úgy volt, hogy PF hozott nekünk 1 Euroért eredeti CD-s UT2003-at. Na erre fel, kitaláltuk, hogy akkor ezzel neten is nyomulni kéne. Játszottunk is több hónapon át, fõleg én meg Uti, és már egész jók voltunk, csak aztán abbamaradt, mert nekem nem volt idõm rá, Uti meg közben elkezte a WoW-ot. De a simával nem játszottunk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultralisk25 0 Share Posted January 7, 2006 Értem :-) De legalább kedvet kaptam, úgyhogy beszerzem vagy a 03, 04-et...:-)) Van egy barátom, õ is rákapott pár hónapja a WoW-ra, azóta nem láttam.. Ultra Link to comment Share on other sites More sharing options...
wemen 0 Share Posted March 2, 2009 Hali. Új vagyok itt. De nekem is megvan az UT 2003. Még mindig játszotok rajta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts