Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Állandóan megszakadó FTP kapcsolatok

insanity

Recommended Posts

insanity

Az én problémám kicsit más jellegû mint ez, de nekem is total commandernél áll fent (ill minden ftp-s proginál)

kapcsolódáskor ezt írja ki:

530 Sorry, the maximum number of clients (2) from your host are already connected. Újra ezzel a névvel és jelszóval vagy írj újat? blablabla...

feltöltéskor megszakadt a kapcsolat, és most nem tudok csatlakozni...fogalmam sincs hogy mi baja van és hogy mit tudnék csinálni... volt már pár elkeseredett próbálkozás (teljes uninstall, rendszervisszaállítás, meg a szomszéd Piri néni IPB kép se tudja még mi de egyszerûen nem jó!)

mazsola vagyok a gépekhez... de nézzétek el ezt egy lánynak

:zokog:

légy szíves segítsetek!!!!

elõre is köszi

eremit

Én már egyszer javasoltam valakinek a passzív módot. TC-ben lehet beállítani.

payskin

Ez a hibaüzenet arról szól, hogy a te felhasználói kategóriádban már a maximum számú felhasználó csatlakozott a szerverhez, és ezért te nem tudsz.

Tipikus példa erre a warez FTP szerverek, amelyeken mondjuk van egy 500-as limit, és a fél világ rá akar jelentkeztni. Az elsõ 500-nak sikerül is, mindenki más megkapja az 530-as számú hibát.

De ugye, insanity, esetedben véletlenül sem errõl van szó, igaz? :hááát:

insanity

Nem, igazából egy nemrég regelt atw-s oldalra akartam volna feltölteni e107-et de nem tudtam. feltöltés közben 2x is megszakadt a kapcsolat, és ezek után nem tudtam csatlakozni...

Egyébként a hiba már megoldódott (úgy tûnik magától :?: ) de azért köszi szépen a segítséget

payskin

Oké, akkor valószínû az történik, hogy az atw agyon van terhelve, és ezért el-eldobál egyes kapcsolatokat, amik helyére persze rögtön beugranak azok, akik addig kaptak 530-at, amíg te töltöttél. Így aztán amikor vissza akarsz kapcsolódni, akkor te kapsz 530-at.

De elvileg az 530-nak semmi köze magához a szakadáshoz. (És bocs az igazságtalan szarkazmusért.)

insanity

Semmi baj, végül is az 530as probléma megoldódott, a feltöltés közben meg-megszakadád pedig valószínû a netkapcsolatom hibája...

Halasi Miklós

Az ATW-nél nekem is elõfordult ez a jelenség, egy napig nem tudtam emiatt feltölteni rá. Ilyenkor egy telefon a supoortnak és kilövik a taszkokat.

atzs
530 Sorry, the maximum number of clients (2) from your host are already connected.

Balázs, ezúttal vitatkoznék Veled! Ez a hibaüzenet számomra azt jelenti, hogy a szerver még azt hiszi, hogy él a kapcsolat, és csak arról a hostról nem akar több szálat engedni. Kifejezetten arra az egy gépre vonatkozik a kettes limit.

Magától azért javul meg, mert a szerver egy idõ után rájön, hogy az már nem élõ kapcsolat.

Ebbõl látszik az is, hogy nem a szerver dobta el a kapcsolatot, mert a szerver azt hiszi, hogy az még él. És bizony a második megszakadt kapcsolat után áll elõ az a helyzet, hogy 2 kliens már kapcsolódik arról a géprõl...

Sanzi

Nekem is voltak gondjaim az ATW-vel...

PL ez is elõfordult mér velem, csak nem tudtam írni, mivel nyaraltam...

Amúgy az ATW nem egy nagy szám. Legalábbis ez az ingyenes szolgáltatásuk. Leterhelt, bugos, mindig van valami kinja... Csak az usereket az 500 MB-al csalják magukhoz. Inkább az UW, ami pedig nagy szó, hogy az UW-t ajánlom...

Már úgy félválról említettem kosziknak IRC-n, de.... mindegy...

payskin
Balázs, ezúttal vitatkoznék Veled! Ez a hibaüzenet számomra azt jelenti, hogy a szerver még azt hiszi, hogy él a kapcsolat, és csak arról a hostról nem akar több szálat engedni. Kifejezetten arra az egy gépre vonatkozik a kettes limit.

Hm, teljesen igazad van, benéztem. Én még csak az általam említett 530-cal találkoztam.

• 2 weeks later...
pardiimre2
Nekem is voltak gondjaim az ATW-vel...

PL ez is elõfordult mér velem, csak nem tudtam írni, mivel nyaraltam...

Amúgy az ATW nem egy nagy szám. Legalábbis ez az ingyenes szolgáltatásuk. Leterhelt, bugos, mindig van valami kinja... Csak az usereket az 500 MB-al csalják magukhoz. Inkább az UW, ami pedig nagy szó, hogy az UW-t ajánlom...

Már úgy félválról említettem kosziknak IRC-n, de.... mindegy...

Nekem UWs honlapom van...

És semmi problémám...

Adani

Én pedig nemrég regeltem újra az ATW-n, de cska azért mert õ ad 500 mega helyet, és én meg képeket és videókat töltök fel, amik kitesznek 50 megát ( egy 3 napos feszt elsõ két napon készült képei). Néha elõjön ez a hiba, de max. 10 perc és magától megoldódik, az is elõfordul, hogy feltöltés közben eldobja a kapcsolatot, de nincs másik szolgáltató, aki valóban ad 500 megát, és nem törli le azonnla másnap, amit feltöltöttem.

Kpierre

Az 530 Sorry, the maximum number of clients (2) from your host are already connected hibára általában megoldás, ha a bejelentkezésnél a felhasználóneved elé teszel egy ! jelet, tehát !felhasználónév. Így ki lehet lõni a bennragadt szálakat, de nem támogatja minden szerver.