norc 0 Share Posted July 17, 2005 Nem tud valaki olyan programot amivel real mediából mpg-et vagy avi-t lehet késziteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dnash 0 Share Posted July 18, 2005 Érdemes rákeresni egy keresõben (pl. google): rm to avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted July 18, 2005 Van választék bõven: Video Conver Master 3.0, WinAVI Video Converter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quarker 0 Share Posted August 14, 2005 Ha AVI-ba konvertálom az .RMVB filmeket, akkor a Media Player képes lesz lejátszani feliratozva? Mert jelenleg nem tudom bekapcsolni a feliratot a filmhez, se az SRT, se a SUB változatot nem ismeri fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quarker 0 Share Posted August 14, 2005 Van választék bõven: Video Conver Master 3.0, WinAVI Video Converter. A Video Convert Master nem támogatja az RM formátumot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quarker 0 Share Posted August 14, 2005 Átkonvertáltam egy RMVB-t AVI-ba, egy 43 perces filmnél ez kb. 1 óra volt. Most megjelennek a feliratok az MPlayerben, de a hang és a felirat 35 mp-et késik a képhez képest. Ezt mi okozza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quarker 0 Share Posted August 19, 2005 Ha AVI-ba konvertálom az .RMVB filmeket, akkor a Media Player képes lesz lejátszani feliratozva? Mert jelenleg nem tudom bekapcsolni a feliratot a filmhez, se az SRT, se a SUB változatot nem ismeri fel. Megvan a megoldás a felirat-problémára. Bár úgy látom, senkit nem érdekel a téma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 876 Share Posted August 19, 2005 Nézd, szívesen segítenék ha tudnék, de ha van program, ami a közelébe nem jöhet a számítógépemnek, az a RealPlayer és népes családja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castia 0 Share Posted June 9, 2007 Sziasztok. Feltámasztom ezt a topikot, hogy ne kelljen újat kezdenem. Rmvb-bõl az Allok Rm Rmvb to avi (stb) konverter segítségével készítettem DivX avit, melyet a gépen gond nélkül le tudok játszani, még a talált felirat is megfelelõ hozzá. Csakhogy amikor kiírtam dvd-re, és az asztali lejátszón szerettem volna megnézni, a hang a felirattal együtt csúszott a képhez képest. Nem tudom, hol keressem egyáltalán a problémát, talán nem is a konvertálás okozza a csúszást, de más lemezre kiírt "sima" avi-nál ezt eddig nem tapasztaltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted June 10, 2007 Egy olyan szoftverrel kellene megpróbálnod, mint pl. a Ulead Video Studio 10. És egyenesen a RealMedia formátumot kellene beimportálnod. Azzal sosem volt gondom DVD-készítésnél, ellenben pl. az Avi2Dvd-vel szinte mindig. Többször, többféle codec-kel próbáltam meg ugyanazt az AVI-t átkódolni. És persze különbözõ beállításokkal. Amikor a kép jó lett, a hang csúszott el, és fordítva. Szóval az ingyenes codec is lehet a ludas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castia 0 Share Posted June 10, 2007 Köszönöm a választ, még ezt is megpróbálom, mivel eddig csak kisebb szoftverekkel kísérleteztem. Rmvb-bõl mpeg-be (vcd) konvertálásnál jó volt a kép és a hang, csak akkor meg a felirat volt problémás. (Biztos meg lehetne azt is oldani, csak igazából annyit nem ér nekem, hogy még egy újabb napot ezzel is vacakoljak.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted June 16, 2007 Ha a gépedre telepítve van a RealPlayer, akkor a Super 2007-tel is tudsz konvertálni, amibe akarod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts