Bodz 0 Share Posted July 17, 2005 A videókártyám Radeon 9600. A Smartgart beállításoknál ezt látom: Jelen AGP gyorsaság OFF. Viszont az Everest szerint az aktív sebesség 8x. Amúgy a teljesítmény is észrevehetõen csökkent az utóbbi idõben. Próbáltam már mindent: driver újratelepítése, átnéztem a biosban a beállításokat, végül pedig format c: lett. Persze semmi változás. Esetleg a kártya halt volna meg? Segítsetek légyszíves! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 17, 2005 Nem melegedett túl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machado 0 Share Posted July 17, 2005 Ha meg tudod oldani, akkor próbáld ki valaki másnak a gépében Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodz 0 Author Share Posted July 17, 2005 Sajnos nem tudom megoldani. Nem melegedett túl? Nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 17, 2005 Az alaplapi BIOS-ban megnézném, hogy 8-szoros van-e beállítva. A kártya meghajtóját cakk-pakk eltávolítanám, és újra telepíteném. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machado 0 Share Posted July 17, 2005 Az alaplapod, a vga-d pontos típusát megmondanád? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted July 17, 2005 Az alaplapi driverek is telepítve vannak? Mert az is lehet gond. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 17, 2005 Egy ilyet is megpróbálhatsz: kiveszed a kártyát a slotból, majd visszailleszted. Kontakthiba? Egy próbát megér. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 17, 2005 Esetleg a kártya halt volna meg? Légyszíves futtasd le a 3DMark 2003-at és áruld el az elért értéket! A csatolóval nincs probléma. A fenti adatok normálisak. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodz 0 Author Share Posted July 17, 2005 Tehát egyszerre válaszolok mindenkinek. Konfig: 2.4 Celeron, 1GB RAM, Asus P4S800 alaplap, Connect3D Radeon 9600 (128 MB), 2x120GB Maxtor vinyó. A driver újratelepítése sem segített. 3DMark03 eredmény: 2101 pont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted July 17, 2005 Szerintem semmi baja annak a kártyának. Az az off, nem AGP gyorsaság, hanem valószínûleg AGP gyors írás és teljesen normális ha ki van kapcsolva. Vagy a csúszka van levéve teljesen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodz 0 Author Share Posted July 17, 2005 A csúszka teljesen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted July 17, 2005 És kipróbáltad már amiket elõttem javasoltak? Ha meg tudod oldani, akkor próbáld ki valaki másnak a gépében Az alaplapi BIOS-ban megnézném, hogy 8-szoros van-e beállítva. A kártya meghajtóját cakk-pakk eltávolítanám, és újra telepíteném. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodz 0 Author Share Posted July 17, 2005 A biosban a 8x agp seb. van kiválasztva. A driver újratelepítése sem segít. A valódi megoldás persze az lenne, ha megnézném más gépben is. Csak nem tudom, hogy hol a csavarhúzóm, tehát itt gondok lesznek még... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 17, 2005 Egy csavarhúzó 1000 Ft, a Te videokártyád kb. a 25-szöröse volt. Ez pontosan 4 %-os drágulás! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodz 0 Author Share Posted July 17, 2005 Olyan drága csavarhúzót nem is vennék. Most azon gondolkozom, hogy mielõtt vettem 512 mega ramot, meg egy vinyót, azelõtt még 8x ment. Lehet ezek közt Valami összefüggés? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted July 17, 2005 Az alaplapi driverek is telepítve vannak? Mert az is lehet gond. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specka 0 Share Posted August 10, 2005 Még decemberben vettem a Club Radeon 9200SE videókártyámat akkor még megfelelõen mûködött. Egy hónapja volt kb hogy akarom bekapcsolni a gépet és nem sikerül. Pontosabban be tudom kapcsolni de nem történik semmi még a monitor se kapcsol be. A ventillátorok pörögnek de ennyi. a Biost sem tudom elíndítani. Kivettem a videókártyát és betettem egymásikat ezzel megfelelõen mûködött a gép. Radeont szervízbe küldtem ahol tesztelték és azt mondták nincs semmi baja, de nálam továbbra sem mûködik. Mi lehet a gond? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 10, 2005 Bios reset megvolt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted August 10, 2005 Pontosabban be tudom kapcsolni de nem történik semmi még a monitor se kapcsol be. A ventillátorok pörögnek de ennyi. a Biost sem tudom elíndítani. Kivettem a videókártyát és betettem egymásikat ezzel megfelelõen mûködött a gép. Milyen alaplapod van ? Milyen videokártyát tettél bele a 9200SE helyett ? Milyen tápod van ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specka 0 Share Posted August 10, 2005 Igen Bios reset volt de utána sem történt semmi Alaplap: ABIT KR7A-133R Radeon helyett NVidia GForce MX 400 64 MB-osat Táp 300-as van eddíg megfelelõen mûködik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted August 10, 2005 A radeon 9200SE kártyát kipróbáltad másik gépben ? (havernál, szomszédnál...stb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specka 0 Share Posted August 10, 2005 Abból indúltam ki hogy jó mivel a szervíz aztmondta hogy semmi baja. De ha nincs más mód valóban kipróbálom egy másik gépbe. Bár mondom a szervíz szerint jó. De az is hozzátartozik hogy egyiknapról a másikra lett rossz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
- ProFiler - 0 Share Posted August 14, 2005 Vedd ki a kártyát, majd tedd vissza újra! Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miamanó 0 Share Posted August 20, 2005 Sziasztok! Inno3D Tornado RIVA TNT2 Model 64 /Model 64 Pro kártyát Cserélnék le egy Geforce4 MX 4000-re. A gondom az hogy kártya csere és driver telepítés után a rendszer feláll de egy csomó alkalmazásnál lefagy! (Játékok) Abit VH6T 1200 MHz celeron 640 MB Ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts