pigri 0 Share Posted July 16, 2005 Hellosztok! Easypad CX PALMTOP-ról kellenének infók, linkek, mert sehol sem találtam. Megköszönném. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 16, 2005 Az Easypad a gyártó? Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigri 0 Author Share Posted July 16, 2005 Tudtok errõl a PDA-áról infot? Mert én nem találtam googleba se köszi elõre is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 16, 2005 Én sem találtam. Ilyen típust még életemben nem láttam. Honnan szedted ezt a nevet? Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigri 0 Author Share Posted July 16, 2005 Cebit újdonság! 7000Ft-ért vettem potom pénzért. Találtam egy német oldaldt, de nem értem. .Sajna nem tudok németül. KLIKK < ha tudna valaki segíteni, megköszöném elõre is. :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted July 17, 2005 Én ezt inkább érintõképernyõs menedzserkalkulátornak hívnám Attól függ mire kell. De ha már low-end én inkább a régi Zire-t venném, kb 20000Ft-ért, mert jóval többet tud... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 17, 2005 Mondjuk ez elõttem messze áll a PDA-tól, ugyanis ez legfõképp egy szótárgép. High-Tech PDA Palm Top Computer Ez csak egy hatalmas blöff. Béna marketingesek reklámszövege. Sokkal inkább menedzser-kalkulátornak hívnám. Most már értem, hogy miért nem találtam sehol a PDA-k között ezt a típust. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigri 0 Author Share Posted July 17, 2005 Hello köszönöm mindnekinek a válaszokat! Én is azthittem, hogy PDA, mert az van oda írva, de nekem ha menedzser kalkulátor az is jó. Egyébként Cebiten mutatták be. :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
döke 0 Share Posted July 24, 2005 Szerintetek melyik márka a legjobb a PDA-k közül Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 24, 2005 ASUS, HP, Dell. Így elsõre nekem ezek. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted July 24, 2005 A HP elég jó, mivel megvette a Compaq-ot. Széles a termékskálájuk. Az ASUS-t pedig csak ajánlani tudom. De inkább írj egy árat amennyit szánnál rá, és azt is írd le mit kell tudjon feltétlenül. Én meg megírom mit ajánlok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiskalóz 0 Share Posted July 25, 2005 Sziasztok. Egy PDA-t szeretnék venni. Fogalmazzunk ugy hogy az ár nem lényeg. Ami fontos. Kell a BT, WLAN. Tudjam használni kocsiban GPS-el. Megbizható legyen és viszonylag sokat birjon az aksi. Beépitett GPS elõnyt jelent! Telefon funkció nem kell. Én ezeket néztem ki: http://www.pdamania.hu/pda/50/ http://www.pdamania.hu/pda/16/ http://www.pdamania.hu/pda/52/ http://www.pdamania.hu/pda/180/ Elöre is köszi a segitséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted July 25, 2005 1.: HP 4700 -> Gyönyörû kijelzõ, jó audió funkciók, erõs proci. Viszont kevés a tartozék, és drága. 2.: ASUS A730w -> Szuper kijelzõ, sok tartozék, de kevesebb üzemidõ, és gyengébb teljesítmény. Viszont olcsóbb mint a 4700. 3.: HP 3715 -> Ezzel nagyon jó személyes tapasztalataim vannak! Az egyetlen "hátránya", hogy nem VGA felbontású a kijelzõje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiskalóz 0 Share Posted July 25, 2005 Köszönöm Greene! Ezekhez ugye mind külön kell GPS antenna? Majd megirom, hogy végülis melyik lett. De vagy az ASUS vagy a HP 4700-as lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted July 25, 2005 Igen, ezekhez egy BlueTooth-os GPS-t hozzá lehet csapni. Azért nem ajánlottam GPS-es PDA-t, mert: - Ha autóban használod, jobb ha a tetõre teszed a vevõt. - Ha egy csepp esõ éri miközben navigálsz az erdõben vele, akkor kuka... - Gyengébb teljesítményûek a manapság kapható GPS-es PDA-k. Én a 3715-össel szemezek, de még nincs meg rá a pénz Ha tudsz angolul akkor a PDAgold weboldalt ajánlom. Nagyon informatív, és én adok Pavel véleményére! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dora 0 Share Posted August 1, 2005 Cebit újdonság! 7000Ft-ért vettem potom pénzért. Találtam egy német oldaldt, de nem értem Az árát azért értetted? 7,9 €, ami 1,1eFt körül van, Te pedig adtál érte 7-et? Egyébként akitõl vetted, már 4,5ezerért hírdeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
- ProFiler - 0 Share Posted August 1, 2005 Az csak a postaköltség. Az ára 39,99 Euro - ami kb. 10000 Ft-nak felel meg. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dora 0 Share Posted August 1, 2005 Biztosan igazad van + még 150Ft/Eu-val számoltam, nem 245-el Ott az oldalon van még 69,99 Eu is. Az mit jelent? Sajnos a Jómagam német szótára sem bírkózik meg ezekkel a szavakkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sprite 0 Share Posted August 2, 2005 Sziasztok. Egy PDA-t szeretnék... Hali Én is bátran tudom ajánlani a 3715-öst akárcsak Greene. Nekem is ilyen van bár még GPS nincs hozzá de már probáltam azzal is. Ha van kérdésed róla irj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazda6diesel 0 Share Posted September 3, 2005 Sziasztok! Létezik olyan PDA amire rá tudom csatlakoztatni usb-vel a digit fényképezõmet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted September 3, 2005 Igen van ilyen. USB Host funkciónak hívják. Az ASUS A730 pl. már tudja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazda6diesel 0 Share Posted September 3, 2005 Köszi! És erre bármilyen szabványos usb-t rá tudok kötni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted September 3, 2005 Elvileg igen, de ennél az ASUS-nál még kell egy plusz kábel hozzá. Gondolom ami az adatportját és az USB-t hozza össze Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazda6diesel 0 Share Posted September 3, 2005 Úgy látom,hogy ennek a pda-nak van egy sd és egy cf nyílása is. Ezek szerint ha a fényképezõbõl átrakom az sd a pda-ba akkor onnan át tudom másolni a cf-re vagy a microdrive-ra? ugye a cf helyre lehet a microdrivet tenni? melyik pda-ban van még két kártyahely? ezek a készülékek rendelkeznek magyar nyelvû op.rendszerrel és használatival? hú, ennyit egy szuszra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted September 3, 2005 1.: Jól látod. 2.: Elvileg igen. 3.: Pontosan, a Microdrive CF II kompatibilis. 4.: SD/MMC+CF Slotos masinák: ASUS MyPal A716, és A730 (VGA), HP IPAQ 2210, 2750 és hx4700 (VGA). Fujitsu Siemens Pocket LOOX 610 és 720 (VGA), Acer n50, Dell Axim X5 és X50v (VGA), Toshiba e750, és e800 (VGA) , Mitac MIO 558... 5.: Rendelkezniük kell, mivel ez a magyar jogszabály. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts