Utonium Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Azért bátorkodtam megnyitni ezt a topikot, mert én mostanában rengeteg szép, hasznos, jó, vagy különleges billentyûzettel találkoztam a weben. Íme néhány: Optimus; Azon kívül hogy szép, a csoda abban rejlik, hogy minden egyes gombja egy miniatûr OLED kijelzõ (lásd lentebb az 1. képen), így a billentyûzet-kiosztást bármikor igényeinknek megfelelõen alakíthatjuk. (Lásd lentebb: Szövegbevitelhez, Photoshophoz, Quakehez). Forrás: ProHardver. hu: Úton az ideális billentyûzet felé - Feltétlenül olvassátok el! Microsoft Remote Keyboard; Azt hiszem ez sem csúnya, viszont sajnos infrán keresztül kommunikál a géppel. Forrás: ProHardver. hu: Többfunkciós klaviatúrát jelentett be a Microsoft Wolf Claw; Ez egy kifejezetten játékosoknak szánt billentyûzet. Mivel a cég weblapja kicsit lassú, ezért nem linkelek be róla képet, csak egy hivatkozást adok: Wolf Claw Singapore ZBoard; Remélhetõleg már mindenki ismeri, de ettõl még beszúrom ide. Igen, ez az a billentyûzet az alkalmazásonként cserélhetõ gombokkal. Bõvebben: ZBoard - The Ultimate Gaming Keyboard
ProFiler Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Továbbra sem maradhat ki a legszebbek közül a Logitech DiNovo Media Desktop 2.0 Ciao.
eremit Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Dehogyis nem használható a Logitech! Sõt! Nagyon is jó! Csak itt a szép kinézet volt a téma ( - topic címe -), erre írtam én, hogy a használhatóság sem árt!
benkovics Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 ,2005. július 18., 0:10 - hétfõ] Hát, szépnek szép, ... Amúgy drága, felesleges......
cölöp Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 De tényleg szép.... Microsoft Remote Keyboard--Ez viszont nagyon szép...
Utonium Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 A Logitech G szériás egerei után most íme a legújabb, játékosoknak szánt billentyûzet is: Rövidke leírás: ProHardver.hu - Tovább kényezteti a játékkedvelõket a Logitech
- ProFiler - Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Várhatunk még, mire ezt is lefordítják magyarra... Egyébként ez nekem egyátalán nem tetszik. Pedig a Logitech szép billentyûzeteket szokott készíteni. Élõben csak rosszabb. (mármint ez) Bár a 60 Euros ára sem utal a túlzott minõségre. Valahogy ezt nagyon olcsón adják... Ciao.
Utonium Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Az igazság az, hogy nekem a DiNovo-n kívül egyetlen Logitech billentyûzet sem tetszik igazán. Ez a mostani sem rosszabb vagy jobb a többinél. Kicsit szögletesebbre vették a figurát... ennyi.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Nem igazán tudtam, hova tegyem, de ide jó lesz: A Microsoft idei, 2005-ös beviteli eszköze: Lézeres egér és nagyítós billentyûzet
benkovics Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ez ! Végre lesz méltó ellenfele a Logitech-nek!
ProFiler Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Megújult a Logitech diNovo billentyűzete. Szerintem szép. Forrás Ciao.
Recommended Posts