csum-pi Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Ezt a fórumot gondoltam elindítom, mert nekem is kellene néhány tipp... Pontosabban olyan szolgáltató kellene, ahol mondjuk le tudom regisztrálni magam, és mindössze csak egy reklámot (vagy valami ilyesmit) kelljen eltûrni annak fejében, hogy énnekem például az lehessen a címem, hogy www.csum-pi.hu. Természetesen ezt ingyen a reklámon kívül (mint a mesében... ). Én tudom néhány magyar ingyen FTP szolgáltatót: íl: UW: www.uw.hu (100MB tár) ATW:www.atw.hu (500MB tár) FreeWeb:www.freeweb.hu ("végtelen tárhely")
Ajnász Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Sem az uw sem az atw sem a fw nem ftp, hanem http tárhely szolgáltató. Sőt! Külön ki van emelve, hogy ftp tárhelynek nem használhatóak. Ingyen nem fog senki domaint regisztrálni, hacsak nincs egy jó ismerősöd, aki mégis, de a domain regisztráció pénzbe kerül. Az változó, hogy melyik cég mennyiért csinálja.
Athos Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Nekem az UW-n van tárhelyem és csak azért csináltam, hogy ide be tudjak linkelni képeket, fájlokat. Még nem vinnyogtak azért, hogy nincs egy normális honlapom. Van egy index.htm-em aztán csókolom.
Sanzi Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 @Athos Nekem is van egy tárhelyem, pont erre, és még nekem sem szóltak. Szerintem nem is fognak. De csak halkan
Utonium Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Nekem az UW-n van tárhelyem és csak azért csináltam, hogy ide be tudjak linkelni képeket, fájlokat. Még nem vinnyogtak azért, hogy nincs egy normális honlapom. Van egy index.htm-em aztán csókolom. Nekem is van egy tárhelyem, pont erre, és még nekem sem szóltak. Szerintem nem is fognak. De csak halkan Azért csak vigyázzatok :!: Amikor a régi honlapom fent volt, akkor teljesen véletlenül a tárhelyen hagytam olyan tartalmat is, amit még nem építettem be magába a weboldalba. Teljesen megfeledkeztem róla, aztán se szó se beszéd letörölték. Sem az uw sem az atw sem a fw nem ftp, hanem http tárhely szolgáltató...Én éppen ezért módosítottam is a topik címét.
csum-pi Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Az uw-val nekem is voltak hasonló problémáim, de volt indokuk rá, mert én már be is építettem az oldalba, csakhát nem igazán volt szalonképes.
benkovics Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Nekem is van egy tárhelyem, pont erre, és még nekem sem szóltak. Szerintem nem is fognak. De csak halkan Az enyémet most törölték tegnap elõtt! ír: ír: ír: ír: ír: ír: ír: ír: @Uti! Igazad van!
Athos Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Nekem az UW-n van tárhelyem és csak azért csináltam, hogy ide be tudjak linkelni képeket, fájlokat. Még nem vinnyogtak azért, hogy nincs egy normális honlapom. Van egy index.htm-em aztán csókolom. PÜ-ben érkezett: Itt azt írod amire nekem is szükségem lenne, csak a Chello webtárhelyen. Légyszíves írd le nekem, hogyan csináltad azt az egyszerû weblapot amire felküldöd a képeidet. Nvu-val probálkoztam de a HTTP címre nem pontosan mit kell irni. Majd a chello ügyfélszolgálatát megkérdezem. Kösz a segítséget. Nem teljesen értem a kérdést. Lehet még korán van. íl: Regisztráltattam magam az UW. íl: Csináltam egy index.html fájlt, amiben egy egyszerû linket tettem. UW-nál kötelezõ, hogy legyen ilyen fájl. íl: Total Commanderrel töltöm fel a fájlokat, de néha használam az UW webes programját is ehhez. Vagy arra vagy kíváncsi, hogy az index.html fájlt mivel és hogyan készítettem? Vagy arra, hogyan lehet feltölteni képet? A linkeléssel arra kell figyelni, hogy kell a http:// elõtag, valamint kis- és nagybetûk számítanak. Ékezetes betûket, szóközt nem célszerû használni.
VINIKOR Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Vagy arra vagy kíváncsi, hogy az index.html fájlt mivel és hogyan készítettem? Szó szerint erre lennék kiváncsi!!! Minden lépést részletessen leírva. Kösz elõre is!!!
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Ebben a topicban tedd fel a kérdésed, és választ fogsz kapni rá.
csutomi Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Szerintetek mi a pláne egy olyan szolgáltatóban, ami ingyenes és reklám nélküli? Mert még ha reklám van rajta, akkor azt lehet mondani, hogy az úgy megéri, ha nem ingyenes, akkor meg szintén megéri. ??
Adani Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Biztos vannak fizetõs szolgáltatásaik is ( Domain reg, nagyobb tárhely stb.), és az ingyenesség a legnagyobb reklám, de ha pl. saját domainre vágysz, vagy kicsit több tárhelyre, valószínûleg õket fogod választani. Legalábbis õk így gondolkodnak.
h.arpad Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Igaz, nekem csak 100 MB tárhelyem van, de a TVN.HU-val semmi olyan gond nincs, hogy mit keres nem linkelt tartalom a tárhelyen. Pedig sok van. :!: Igaz, nekem van "normális" weboldalam, még akkor is, ha 2 hónapja nem frissítettem a tartalmat.
csutomi Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Tud valaki olyan ingyenes tárhelyet mondani, ahol Java támogatás is van? (Konkrétam jsp-re gondolok)
zico Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Az atw.hu-nál volt tárhelyem, fetöltöttem a családi fotóimat kb.80Mb (csalad.zip). Index.html benne ez a hivatozás, ennyi. Három, négy nap múlva már semmi, se név se jelszó töröltek mint a pinty. Csodálkoztam, hogy mi itt a gondjuk, azután regeltem ez extra.hu-ra, ott nincs problémám.
Silent Psycho Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Nekem kb 10 hónapja megvan a tárhelyem az atw-nél, van rajta belinkelt cucc meg olyanis ami nincs belinkelve, de nem törölték a tárhelyem.
Mtomy Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 (edited) Hello! Nem ingyenes ugyen de olcsó webtárhely: 50 MB már 350 Ft tól 250 MB 700 FT adminfelület,domain regisztráció,webmail,ssl Spiderhost Edited January 28, 2006 by Mtomy
Chabi1 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 de nem törölték a tárhelyem. Nekem nem is olyan rég törölték az egyik ATW tárhelyemet, amin a repülõnapos képgallériám volt. Az indok amit írtak: 80napja nem léptem be FTP-n és 10 napja nem volt egyetlen látogatóm sem.
csutomi Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 http://www.myjavaserver.com/ bár csak 5 MB. Nem baj, ha csak 5 MB, próbának jó. De biztos, hogy ingyenes? Nem írják se azt, hogy fizetni kell érte, se azt, hogy nem, viszont egy csomó adatot kérnek (név, lakcím, ...). Jól láttam, hogy van egy saját fejlesztõkörnyezete, amit célszerû használni? Ez azért van mert kivettek belõle olyan utasításokat, amik kárt okozhatnak nekik?
Silent Psycho Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 @Chabi Errõl írnak valamit az ATW-nél, hogy ha sokáig nem használom a tárhelyemet akkor törlik? Én mondjuk viszonylag sûrûn használom, de nem szabályosan. Eddig nem tûnt fel nekik és remélem nem is fog.
DJGABI Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Bocs de ez az MSN SPACES tulajdonképpen mi? Mármint minek hívják az ilyen oldalakat?
Recommended Posts