r-chee 0 Share Posted July 9, 2005 Hali. ...Van egy avi formátumú filmem, ami két részbõl áll, és a 2. rész elején a lejátszó (kivétel nélkül mindegyik) egyszerûen beáll, és újra ismételni kezdi az adott képkockákat, majd lefagy. Hallottam már sérült avi fájlokat javítani képes progikról, de a NET-es kersgélésem nem hozott sok sikert... ír: Szval valami ötletet, javaslatot kérnék... Köx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted July 9, 2005 Talán a Virtualdub képes rá, de rég nem láttam, nem vennék rá mérget. (Amúgy üdv a fórumon... A Csallóközrõl már ismerjük egymást) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted July 9, 2005 Próbáld meg a Divfix-et. http://www.doom9.hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 9, 2005 Virtualdub képes rá, sõt õ újra is indexeli, a Divfix is jó, ha a végérõl hiányzik valamennyi adat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli19 0 Share Posted September 19, 2006 A "divfix" program vajon jó a pl.: áramszünet miatt megszakadt avi felvétel helyreállítására is? Bár itt szerintem nem csak az index hiányzik az avi végérõl, hanem minden információ a felvételrõl is. Na majd kipróbálom, remélem minél késõbb. Sajnos nem sok esélyt adok neki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli19 0 Share Posted January 15, 2007 Sikeresen - sikerült egy hibás AVI file-t létrehozni! ír: Letöltöm és kipróbálom a divfix-et. A VirtualDub nem tud vele mit kezdeni. Nincs fejrésze se! Csak a képadatok vannak benne. A felvételt úgy sikerült készíteni, hogy nem húztam ki a gépbõl egy próbára hozzákötött USB-s tunert és valahogy ráállította a felvevõprogram a hangforrást. A felvétel elindult, de már azonnal elkezdett akadozni és a leállításnál teljesen lefagyott a gép, nem lehetett vele mit kezdeni, csak RESET!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laali 0 Share Posted January 15, 2007 Valahol olvastam egy All MediaFixer nevû programról. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli19 0 Share Posted January 16, 2007 Sajnos a divfix nem segített. Nem ismeri fel az AVI file-t. Gondolom éppen a fejrészt keresné ami teljes mértékben hiányzik, csak a helye van meg. Sajnos a kodek kódja sincs benne, de azt meg tudnám adni. Próbálkozom tovább, ha megtudom szerezni a "All MediaFixer" programot kipróbálom. Köszönöm a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli19 0 Share Posted January 17, 2007 Sajnos az All MediaFixer sem tud vele mit kezdeni. Csak végignézi a hibás file-t és semmi észrevehetõ változás, hibaüzenet, stb... ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli19 0 Share Posted January 30, 2007 ... meg is válaszolhatom ezt a problémát. Sikerült a fagyás miatt sérült avi fájlt megmenteni. Sajnos csak káp van benne. Az "ASF-AVI-RM-WMV Repair v1.82" program használható erre a feladatra. Meg kell adni a sérült fájlt és egy azonos felvétel beállításokkal készült referenciafájt. Ebbõl a két állományból létrehozza a javított avi állományt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netjáró 0 Share Posted February 5, 2007 Video Fixer? Divx Avi Asf Wmv Wma Rm Rmvb Fixer 3.23 Video Fixer Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli19 0 Share Posted February 7, 2007 A Video Fixer nem segített, bár csak a DEMO verziót tudtam kipróbálni, amelyben egyes funkciók nem mûködtek. Hang egészen biztos, hogy nincs is az AVI fájlban mivel éppen az audió volt ráállva az USB-s tunerre amit amúgy nem hangolt be a program elõtte (csak az audióleszedés állt rá). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ringa 0 Share Posted January 5, 2012 Sziasztok! Van egy avi formátumú filmem, aminek az elején (kb. 1 perc) van hang, utána néma az egész. A vlc tudja javítani (az elején feldobja lehetõségnek, pár perc alatt megcsinálja, utána rendesen van hang, minden klappol, de mikor újra elindítom vlc, vagy más lejátszóval ugyanúgy nincs hang. Hogy tudnám a vlc-vel elmenteni (nem nagyon találtam ilyen funkciót, annyira nem értek hozzá)? Vagy ajánlanátok kérlek valami szerkesztõt, ami megoldja ezt a problémát? Elõre is köszönöm! Anna Link to comment Share on other sites More sharing options...
aranka12345 0 Share Posted March 24, 2012 (edited) ... meg is válaszolhatom ezt a problémát. Sikerült a fagyás miatt sérült avi fájlt megmenteni. Sajnos csak káp van benne. Az "ASF-AVI-RM-WMV Repair v1.82" program használható erre a feladatra. Meg kell adni a sérült fájlt és egy azonos felvétel beállításokkal készült referenciafájt. Ebből a két állományból létrehozza a javított avi állományt. Tudnál a program használatába segíteni? Igazábol az a problémám hogy nem ajánlja fel azt az ablakot ahol az azonos videot kéne megadni hogy abbol másolni tudjon, volt file aminél meg felajánlotta és sikerült i kijavitani de a fontos pont az lenne ami nél nem dobja fel azt az ablakot... valami 5tlet? vagy akkor így végleg elbucsuzhatok töle? divfix++ ezt dobja fel : error :131 a fájlmutató nem vihetö a file eleje elé tanácstalan vagyok Edited March 24, 2012 by aranka12345 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted March 24, 2012 IDÉZET(zoli19 @ 2007. január 30. 10:24) zoli19: Utoljára aktív 2011. jan. 2. 16:28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts