schumisi 0 Share Posted July 6, 2005 Hi all! Lenne egy problémám a memóriámmal! (Samsung 1*512MB DDR400) A baj az, hogy feltûnõen lassú! Erre a legjobb példa, ha elmegyünk LAN-ozni a haverokkal és mikor õk már ölik egymást az én monitoromon még loading... ír: Mi okozza ezt??? Ja! Haveromnak ugyanez a konfig kb. 2x ilyen gyors! Ha valaki tud segítsen légy szíves!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 6, 2005 Nem biztos, hogy a memória a lassú, de ha arra gyanakszol, akkor teszteld le. Nem lehet, hogy túl sok program van a gépen? Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Share Posted July 22, 2005 Sziasztok. Segítsetek please, mert mindjárt megesz az ideg.. Eddig a gépemben volt egy 512 Mb méretû Kingston 400Mhz-s memória és egy 256 Mb -os 333Mhz -es noname memó. Most vettem egy ugyanolyan 512 Mb-os Kingston -t mint ami benne volt, beletettem (elvileg dual chanel -ben) és azóta, a gép belassult majd 1/3-ad teljesítménnyel, a játékok szaggatnak mint még eddig soha, némelyik el sem indul, csak egy fekete képernyõ jelenik meg, aztán a gép magától újraindul... (Ja és az normális, hogy nekem Nem 400Mhz -t ír ki 100% os kihasználtságra állítva bootolásnál a mega órajele, hanem csak 200Mhz-et? ? -asus a7n8x-e deluxe + amd athlon xp 2800+ + 2x 512Mb pc3200 Kingston-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churchill 0 Share Posted July 22, 2005 No hali! Figyu a ramokrol külön codexet lehetne irni :!: Nézzétek meg hogy helyesen van-e beálitva Az alábi beálitást tanacsolom 3-8-3-3(200 MHz) remélem tudjátok hol kell beálitani Nem mindegy hogy egyformak-e a ramok ha nem venni kell normálisat (nem egy olcso KINGSTONT) hanem egy dragabbat!!!!!! No NAME-ramot nem embereknek találták k!!! Tudnék irni egy pár oldalt erröl. Ne hagyuk manipulálni magunkat, bizzunk magunkban és mink irányitsunk :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Share Posted July 22, 2005 1. A ramok teljesen egyformák. 2. A beálításokat az alapbeállítsáokon hagytam (ami megjegyzem az amit írtál, leszámítva, hogy 166Mzh -n megy valamiért), bár kipróbáltam by spd -vel is, de semmi változás (bár ott már 192Mhz -t írt ki). 3. Már neharagudj Churchill, de nekem ezt a "Nem Normális Olcsó" ramot is ki kellett köhögnöm valahogy!!! Ha majd szétfeszíti a pénz a bankkártyámat, majd veszek drágábbat!!! Most vettem meg wazz majd 13rugóért, itt örülök neki mint majom a farkának, te meg elveszed az éhezõ gyerek kezébõl a kenyeret???!! Tudom, hogy milyen ramok vannak a piacon, aztis tudom, hogy milyet szeretnék venni, de valahogy kocsiból is tudom, hogy milyet szeretnék mégis "csak" egy olcsóbbra futja (aminek szintén örülök, hogy egyáltalán van), szal' NagyonKérlek NE gyere nekem azzal, hogy drágábbat kell venni!!! (Ja és mellesleg, mostmár gyakran akkor újraindul, ha betöltött a windows...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sz.jános 0 Share Posted July 22, 2005 Egyenként futtasd le a Memtest86-ot a memókon, ha így jók akkor külön-külön próbáld ki a gépedben, laza idõzítésekkel. Ha ekkor is jók akkor egy ismerös gépén kellene kipróbálni, mert lehet, hogy az alaplapot "nem szeretik". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Share Posted July 22, 2005 Rendben, köszi, megpróbálom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ordító egér 0 Share Posted July 23, 2005 Most elvonatkoztatva az alapproblémától, ha jól emlékszem több helyen is azt írták, hogy a rendszered a 333 MHz-es memóriákkal jobban muzsikál, merthogy a rendszerbusz sebessége is ennyi. Mivel 2 x 200 = 400 teljesen normális a kétszázas érték a DDR ram esetében Link to comment Share on other sites More sharing options...
sz.jános 0 Share Posted July 23, 2005 >> Asus A7N8X-E Deluxe << Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sun 0 Share Posted October 31, 2008 Sziasztok! A gépemben volt egy 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM DDR2-667 (333 MHz) és raktam bele egy Kingston 99U5315-012.A00LF DDR2-667 (333 MHz) ramot. Azóta lelassult a böngészõm. Az oldalak betöltése lassabb lett és letöltés közben alig lehet böngészni. A böngészõm Firefox/3.0.3. Telepítettem az Operát, de azzal még rosszabb a helyzet. Lefuttattam a Memtestet, de nem talált hibát. Mi lehet a gond? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts