Oke Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Valaki tud olyan ingyenes tárhelyet, amit csak ftp-re szabad használni. :!:
Sanzi Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Szerintem nincsen ilyen, mivel az ilyen ingyenes szolgáltatóknak az a reklám, ami a weboldalad tetején van. Ebbõl van az a haszon, amibe a tárhely fenntartása kerül. És ha csak tárhely, akkor nem lehet látni a reklámot, és nincsen haszon...
csum-pi Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Sanzi... én csak azt mondom, hogy nem valószínû, hogy létezik ilyen, de ha belegondolsz sok lehetséges verzió lehet ilyenre. Valaki létre hoz egy ilyen szolgáltatást, mert: -megakarja kaparintani a legújabb programokat, zenéket... -titkos adatokat akar megszerezni... stb.. Mellesleg én nem ismerek ilyen típusú szolgáltatást.
eremit Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Nekem is azt tanácsolták itt, a Fórumon, hogy tegyek fel egy bármilyen honlapot, html-fájlt, és utána már használhatom ingyenes ftp tárhelynek pl. az ultrawebet. Így is tettem. Honlap nélkül úgyis törölnék, de egy egyszerû index.html fájl megteszi.
Halasi Miklós Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Csak egy kérdés: miért nem a saját gépedet használod ftp kiszolgálónak?
ocsi Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Eremit verziójával vigyázz!!! Egyrészt mert ezt tiltják a szabályzatok... Másrészt, engem a freeweb-esek nem szeretnek ezért, ugyanis kiszúrták, hogy az FW-es oldalamat nagyon ritkán töltik le, azonban a tárhelyrõl a képeket sokszor!
Kovács Dávid ( Davs ) Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Nekem is azt tanácsolták itt, a Fórumon, hogy tegyek fel egy bármilyen honlapot, html-fájlt, és utána már használhatom ingyenes ftp tárhelynek pl. az ultrawebet. Így is tettem. Honlap nélkül úgyis törölnék, de egy egyszerû index.html fájl megteszi. Nekem is így van Ha megnézitek a képeimet, amit beteszek, az mind az UW-ról van...
eremit Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Eremit verziójával vigyázz! Egyrészt, mert ezt tiltják a szabályzatok... Másrészt, engem a freewebesek nem szeretnek ezért, ugyanis kiszúrták, hogy az FW-es oldalamat nagyon ritkán töltik le, azonban a tárhelyrõl a képeket sokszor! Rosszul tudod! Amit én írtam, az nem tilos. Már miért lenne az? Van honlapom, és a többi túrót sem számít!
Impressz Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Sziasztok Regeltem magam a freeweben de nem tudok ftp- n kapcsolódni. Õk nem igazán segítõkészek. Ki töltök mindent jól az új kapcsolatnál,- már többször kitöltöttem újra- majd hiba üzenet: 530 authentication failed . Az oldalon 21 porrot adják meg - nem tudom hogy ez -e a problem - de ezt én sehol nem állítottam be. Segítséget elõre is köszi.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 porrot=portot! Na de: Az ftp kapcsolat alapértelmezett portja a 21-es, ezt mindengyik ftp kliens tudja, azzel nem kell foglalkozni. Hibalehetõségek: Állítsd passzívra az átvitelt. Milyen ftp programmal szeretnél kapcsolódni?
Impressz Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 A totalcommanderrel szeretnék kapcsolódni. Passzívan kapcsolódok vagyis csak akarok. Már mindent többször újra gépeltem de semmi. Zonealarmot használok ha ez számít valamit.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Akkor várnod kell egy kicsit. Még nem vegy fent az ftp szerveren ...Mármint az adataid. Tehát igazából várnod kell a "végleges" regisztrációra. Vagy egyszerûen hibás a szerver, és az új regisztrációkat nem, vagy rosszul rögzítette.
Chabi1 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Ez lesz a baj, mert az ATW is ezt csinálja. Reg után jó pár órán keresztül nem lehet belépni FTP-n.
KeLa Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ajánlom figyelmetekbe a Camouflage nevû programot! Részletes ismertetõt és használati útmutatót itt olvashattok: http://www.tutorial.hu/index.php?option=co...d=144&Itemid=28 Letölthetõ: http://camouflage.unfiction.com/
Impressz Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Na csak 1 karakterrel volt hosszabb a jelszó. Feltöltöttem ftp- re de még nem jelenik meg. Várni kell néhány órát vagy azonnal meg kellene jelennie...?
Impressz Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Nem találja az oldalt , nincs ilyen megjeleníthetõ fájl..... 404 .fw-s felületen.
zico Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Index.html van, benne hivatkozással a feltöltött fájlra?
Impressz Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ez alatt mit értesz? Egy mappa benne egy html document.
vmiki Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ha valaki FTP tárhelyet akar, akkor csináljon otthonra magának, csak pár telepítés, bár ez is tilos, de hát ki veszi észre... A PC World-ben pedig benne van , hogy hogyan kell.
Richy Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ahol írnak a dyndns.com szolgáltatásairól. De én nem a filezilla server-t ajánlom, hanem a guildFTP server-t
Impressz Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Sziasztok Nekem elég kezdetleges a problémám. Tárhelyeden adat található, de nincs kezdõoldalad (index.html, index.htm, index.php, vagy index.cgi). Egy szóval ez mit jelent. hogyan tudom megoldani. Dreamweavert tanulom most , de nem tudom minek kellene lennie még a mappában , amit feltöltök. Elõre is köszi...
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A kérdésed értelmezhetetlen.
Recommended Posts