Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Használom a Dr. DixX-et, és amikor kész van a konverzió, akkor csinál egy 7 MB.os logot, melyben egy csomó (számomra) felesleges dolog van. Nem lehetne ezt egy kicsit megritkítani, mert vagy 20 s-ig fagy a Jegyzettömb...

Halasi Miklós
Posted

Furcsa, mert nekem nemszokott akkora logot csinálni... :pislog:

Viszont mivel semmi érdekes dolog nem szokott benne lenni, szerintem nyugodtan törölheted. Vagy ha mindenképpen meg akarod nézni, nyisd meg Wordpaddel! ;)

Posted

Majd kipróbálom, hátha... Kösz!

Posted

A log megnyitás probléma megoldódott, a Wordpad egy pillanat alatt megnyitotta. De lenne még egy kérdésem a programmal kapcsolatban. DV-AVI-t szeretnék átkódolni valamilyen DivX-be. Azonban az újságban olvastam attól, hogy a DV-nek a képpontjai 1.067, és ha ezt akarom DivX-be kódolni, akkor tojásfejû szereplöim lesznek. Hogyan lehetne ezt korigálni a kódolásnál? Hol és mit kell beállítani?

Elõre is Kösz!

Posted

A képpontok oldalarányát át kell állítani 1rõl, 1,067re.

Posted

Igen, ezt mondtam, de ezt a beállítást hol találom meg? A Profil Editor, de ott pontosan melyik?

Posted

Valaki nem tudná megmondani?

Nagyon fontos lenne holnapra lekódolnom egy DV-Avi-t DivX-be...

Posted

Nem, az nem a képkocka aránya. Sajna nekem most nincs fenn a gépen, így nem tudom megnézni. :upsz:

Posted

Én sem otthon , hanem szüleimnél vagyok már , úgyhogy csak este vagy holnap tudom megnézni.

Posted

Mindegy, most lekódolom így. Megnézni meglehet. De ha valaki tudja, és fenn van a progi, akkor kérem, hogy árulja el. Nagyon Köszönöm az eddigieket is!

Posted

Kérek valakit, hogy segítsen! Ha nem is ezzel a programmal, akkor ajánljon valami mást! Nagyon kellene a segítség!

Halasi Miklós
Posted

Szerintem a DV-DivX konverziót a Dr. DivX megoldja automatikusan...

Posted

Kipróbáltam a dolgot.

Ha DV-rõl beszedett anyagot konvertálsz ott az a kis kép feljebb , azon állítsd 4:3-ra.

Akkor lesz tojásfej ha 1:1-en hagyod.

De ahogy Mike írta ezt automatikusan átállítja. Nézd meg , ha nem akkor állítsd át te.

Posted

Oh, nagyon köszönöm! Átállítottam...

• 1 month later...
Gyurgyalag28
Posted

Szevasztok!

Dr.divx-et használok, nagyon megvagyok vele elégedve tényleg szuper program,

csak egy baj van vele, nem találok hozzá olyan filtert amivel srt kiterjesztésû szöveget a filmfolyamba be tudnék fûzni. Álítólag a VirtualDub subtitle filtere használható de ez nem igaz! Hiába másoltam be a megfelelõ könyvtárba semmi mintha ott se lett volna.

Összefoglalva tehát, két kérdésem van:

1. Milyen filtereket hajlandó egyáltalán elfogadni a Dr. Divx?

2. Honnan lehet beszerezni ezeket?

A Divx honlapján nem találtam semmi említésre méltót!

Kérem hogy segítsen valaki aki már találkozott ezzel a problémával.

java script:add_smilie(":n%C3%A9n%C3%B3:")

bust_red.gif

Segítségeteket elõre is köszönöm! :nénó:

Posted

A virtualdub .ssa file-okat tud beilleszteni.

• 1 month later...
Posted

Hogyan lehet dr. DivX-el feliratot csinálni?

Posted

Akkor mindegy. Nem lényeg, csak kiváncsi lettem volna ré...

• 4 weeks later...
Posted

Akkor mivel lehet feliratot tenni a filmalá.

Van egy japán filmem angol felirattal, leszedtem hozzá a magyar feliratot, de nemtudom alátenni.

Mivel tudnám a film alá tenni a feliratot.

Köszi

juhi

Posted

Mivel játszod le? A Media Player Classic is profi feliratmegjelenítõvel rendelkezik, de az ffdshowba, mint kodekbe is be van építve ez a lehetõség.

Posted

Hát, az nem fog mûködni. Bár elég rég használtam utoljára PowerDVD-t, de legjobb tudomásom szerint az csak a DVD-n levõ feliratokat tudja lejátszani, az ilyen letölthetõ, fájlban levõket nem.