aadaam Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 MS Outlook 2003-am van. Mivel már elég régóta használom elég sok felesleges dolog felgyülemlett rajta. Szeretném tiszta lappal kezdeni megint, egy gyári Outlookal. De hiába telepítem ujra v szedem le a régit - mindig megmaradnak a beállítások, a címtár stb mert az outlook ezt megörzi 1 fájlban, amit meg ha törlök akkor nem indul el a program. Hogyan tudnék egy gyárilag friss outlookot feltenni a gépemre? Köszönöm.
payskin Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Hááát, érdekes kérdés, ugyanis éppen a múlt héten írtam meg valakinek, hol tárolja az Outlook a leveleket, címtárat mindent. Itt írtam meg. Pontosan nem egészen értem, mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy az Outlook alatt sok felesleges dolog felgyülemlett, de ha mindent 0-ról akarsz kezdeni, az említett PST fájlt tedd el a helyérõl. Így kapsz majd egy kvázi üres Outlookot, a régi cuccokat meg utólag el tudod érni, ha megnyitod az új helyre került régi PST fájlt. Szerintem egyszerûbb rendet rakni a levelek, naptárak, címzettek között.
bajtai Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Üdv! MS Outlookban szeretném kikapcsolni az "Emlékeztetõ" pop-up ablakot. Hogy tehetem meg? Köszönettel: bajtai
benkovics Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Nem állítottál be a naptárban véletlenül, vagy régebben szánt szándékkal, valami rendszeres figyelmeztetést? Mert ha azt kikapcsolnád, akkor nem lenne ilyen gondod!
mailman1 Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Üdv! MS Outlookban szeretném kikapcsolni az "Emlékeztetõ" pop-up ablakot. Hogy tehetem meg? Köszönettel: bajtai Ha legközelebb megjelenik, van az ablakon belül egy olyan gomb, hogy "Nem emlékeztet újra" vagy "Az összes emlékeztetõ mellõzése". Ha új bejegyzést, találkozót stb. írsz a naptárba, azon belül is van egy jelelõnégyzet - bal oldalt, kb. az ablak közepén - hogy kérsz-e emlékeztetõt, ha kiveszed a pipát, nem fog zavarni.
aadaam Posted July 31, 2005 Author Posted July 31, 2005 ujonan telepített outlook 2003-omban importáltam a névjegyeket acces adatbázisbol , sikerült is , de mikor levelet írok és a címlistábl akarom kiválasztani az emailcímeket 1bõl sose nyitja meg .. mit lehetne tenni? thanks
Jaspi Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 A címjegyzék nem jelenik meg vagy ha elkezded beírni a nevet azt nem egészíti ki?
benkovics Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Ha a címzettre klikkelsz, sem jelenik meg? Mármint a Névjegyalbum?
aadaam Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Bocsánat hogy ilyen megkésve reagálok. I. A probléma azzal kezdõdött hogy az office-t újra kellett telepíteni, ezután a korábban lementett/exportált névjegyeimet megint importáltam az outlook 2003-ba. Amikor a Névjegyek fõmenüre kattintok, akkor nincsen probléma teljesen normálisan látszanak a névjegyek ... De! Amikor levelet írok és a címzett gombra kattintok akkor lép fel a következõ hiba - lásd kép: 1. kép Majd kijön az üres ablak: 2. kép Ezután a listából kell az utolsót választanom (de nem is tudom miért van olyan sok ebben a listában, hogy megjelenjenek a címek... 3. kép Ez elég idegesítõ .. Tudja valaki a gyógymódot ??? Ez alapjelenség importálás után ? II. Szintén importáltam régi kimentett leveleimet ... Az normális hogy a leveleknek nincs dátuma .. ? Köszi
aadaam Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Na ... ilyet se hittem volna , sikerült megoldani - azért itt hagyom a probléma levelet hátha valakinek hasonló baja van ... az majd szól
Halasi Miklós Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 A Névjegyalbumos megoldás egy kicsit komplikált volt nekem is, de egy idõ után rájöttem. Sajnos az Outlook 2003-ban kicsit megkeverték ezt a beállítást a korábbiakhoz képest, ezért ha Outlook 2003 elõtt leszek és õ nem írja le a megoldást, akkor majd én!
aadaam Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 I. Névjegyalbumnál a következõt tettem: -eszközök emailfioko belállítása menüben a címtár részlegbõl eltávolítottam mindent, mert csomó minden volt ott ... majd 1 sima outlook cimjegyzéket hoztam létre a manük segítségével .... Ettõl a fenti képen látható legördülõ menübõl nem jelent meg semmi, nem volt semmi választási lehetõség ... - Majd:névjegyalbum részlegben rákattintottam a Névjegyek szór másik gombbal és a helyi menübõl _> adatlap _> outlook cimjegyzék fülön kivettem a pipát majd vissza is tettem hogy megjelenjen levélíráskor a cimzettnél ... Hát ezt csináltam ... lehet lehetett volna stílusosabban is ... Mondjuk azt nem értem miért volt olyan sok cimjegyzékem meg azoknak mi a lényege ... II. Második problémámra még nem találtam megoldást, de ez a kevésbé zavaró - esetleg erre mondhatna valaki vmit ... A beiportált régi leveleimnek miért nincsen dátumozása ... pedig annak idején megérkeztek 1szer ... exportáláskor ezeket az adatokat nem tárolja el ??? Pedig a levélben magában szerepelnek ezen adatok ... III. Imént feltünt hogy LEVELEK részlegben a minden levelezési mappánál 2-szer van meg a "Személyes mappák" ugyanazokkal az almappákkal és tartalommal - ez meg hogy lett ??? Köszi
Orbit Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Hogy lehetne az megoldani hogy van két email fiók, egy céges és egy magán. Levélküldés elõtt kérdezzen rá hogy melyik fiók küldje a levelet. Sokszor elõfordul hogy a céges helyett a privát címemrõl megy el az email mert elfelejtem átálítani.
aadaam Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Én még nem hallottam ilye funkcióról outlookban ... Állítsd be azt a fiókot alapértelmezettnek amit többet használsz.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Megkérdezni nem fogja, de ki lehet választani.
forbi Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Sziasztok. Már régóta Outlook-ot (2003) használok, eddig nem volt vele semmi gondom. Két napja viszont a következõ problémával találtam szemben magam. Levélküldésnél a következõ hibaüzenetet dobja az Outlook... ...és emiatt nem tudok levelet küldeni!!! Minden más opció megfelelõen mûködik, egyedül a küldés nem. Volt újratelepítés, kutakodás, kérdezõsködés de sajnos nem hozott eredményt. Kérlek segítsetek, én már belefáradtam a hiba okának keresgetésébe. Elõre is köszi...
forbi Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Sziasztok. Már régóta Outlook-ot (2003) használok, eddig nem volt vele semmi gondom. Két napja viszont a következõ problémával találtam szemben magam. Levélküldésnél a következõ hibaüzenetet dobja az Outlook... "A objektumfelület nincs regisztrálva" ...és emiatt nem tudok levelet küldeni!!! Minden más opció megfelelõen mûködik, egyedül a küldés nem. Volt újratelepítés, kutakodás, kérdezõsködés de sajnos nem hozott eredményt. Kérlek segítsetek, én már belefáradtam a hiba okának keresgetésébe. Elõre is köszi.
arpsoft Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Akkor keresni kellett volna a fórumon! Egyszer már leírtam, hogy a futtatásba kell beírni: Regsvr32.exe %Windir%\System32\Ole32.dll
Szatyi Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Outlook 2003-at beállítani, hogy két felhasználó egymástól függetlenül tudja használni.A másik fél levelezése ne legyen elérhetõ.
payskin Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Létre kell hozni a két felhasználót a Windowsban.
Recommended Posts