Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

MS Outlook 2003-am van.

Mivel már elég régóta használom elég sok felesleges dolog felgyülemlett rajta.

Szeretném tiszta lappal kezdeni megint, egy gyári Outlookal.

De hiába telepítem ujra v szedem le a régit - mindig megmaradnak a beállítások, a címtár stb mert az outlook ezt megörzi 1 fájlban, amit meg ha törlök akkor nem indul el a program.

Hogyan tudnék egy gyárilag friss outlookot feltenni a gépemre?

Köszönöm.

Posted

Hááát, érdekes kérdés, ugyanis éppen a múlt héten írtam meg valakinek, hol tárolja az Outlook a leveleket, címtárat mindent. Itt írtam meg. Pontosan nem egészen értem, mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy az Outlook alatt sok felesleges dolog felgyülemlett, de ha mindent 0-ról akarsz kezdeni, az említett PST fájlt tedd el a helyérõl. Így kapsz majd egy kvázi üres Outlookot, a régi cuccokat meg utólag el tudod érni, ha megnyitod az új helyre került régi PST fájlt. Szerintem egyszerûbb rendet rakni a levelek, naptárak, címzettek között. ;)

Posted

köszi segített.

• 2 weeks later...
Posted

Üdv!

MS Outlookban szeretném kikapcsolni az "Emlékeztetõ" pop-up ablakot.

Hogy tehetem meg?

Köszönettel:

bajtai

Posted

Nem állítottál be a naptárban véletlenül, vagy régebben szánt szándékkal, valami rendszeres figyelmeztetést?

Mert ha azt kikapcsolnád, akkor nem lenne ilyen gondod!

Posted
Üdv!

MS Outlookban szeretném kikapcsolni az "Emlékeztetõ" pop-up ablakot.

Hogy tehetem meg?

Köszönettel:

bajtai

Ha legközelebb megjelenik, van az ablakon belül egy olyan gomb, hogy "Nem emlékeztet újra" vagy "Az összes emlékeztetõ mellõzése".

Ha új bejegyzést, találkozót stb. írsz a naptárba, azon belül is van egy jelelõnégyzet - bal oldalt, kb. az ablak közepén - hogy kérsz-e emlékeztetõt, ha kiveszed a pipát, nem fog zavarni.

• 2 weeks later...
Posted

ujonan telepített outlook 2003-omban importáltam a névjegyeket acces adatbázisbol , sikerült is , de mikor levelet írok és a címlistábl akarom kiválasztani az emailcímeket 1bõl sose nyitja meg ..

mit lehetne tenni?

thanks

• 2 weeks later...
Posted

A címjegyzék nem jelenik meg vagy ha elkezded beírni a nevet azt nem egészíti ki?

Posted

Ha a címzettre klikkelsz, sem jelenik meg? Mármint a Névjegyalbum?

• 4 weeks later...
Posted

Bocsánat hogy ilyen megkésve reagálok.

I.

A probléma azzal kezdõdött hogy az office-t újra kellett telepíteni, ezután a korábban lementett/exportált névjegyeimet megint importáltam az outlook 2003-ba.

Amikor a Névjegyek fõmenüre kattintok, akkor nincsen probléma teljesen normálisan látszanak a névjegyek ...

De! Amikor levelet írok és a címzett gombra kattintok akkor lép fel a következõ hiba - lásd kép:

1. kép

Majd kijön az üres ablak:

2. kép

Ezután a listából kell az utolsót választanom (de nem is tudom miért van olyan sok ebben a listában, hogy megjelenjenek a címek...

3. kép

Ez elég idegesítõ .. Tudja valaki a gyógymódot ???

Ez alapjelenség importálás után ?

II.

Szintén importáltam régi kimentett leveleimet ... Az normális hogy a leveleknek nincs dátuma .. ?

Köszi

Posted

Na ... ilyet se hittem volna , sikerült megoldani - azért itt hagyom a probléma levelet hátha valakinek hasonló baja van ... az majd szól :)

Halasi Miklós
Posted

A Névjegyalbumos megoldás egy kicsit komplikált volt nekem is, de egy idõ után rájöttem. Sajnos az Outlook 2003-ban kicsit megkeverték ezt a beállítást a korábbiakhoz képest, ezért ha Outlook 2003 elõtt leszek és õ nem írja le a megoldást, akkor majd én! :ötlet:

Posted

I.

Névjegyalbumnál a következõt tettem:

-eszközök emailfioko belállítása menüben a címtár részlegbõl eltávolítottam mindent, mert csomó minden volt ott ... majd 1 sima outlook cimjegyzéket hoztam létre a manük segítségével .... Ettõl a fenti képen látható legördülõ menübõl nem jelent meg semmi, nem volt semmi választási lehetõség ...

- Majd:névjegyalbum részlegben rákattintottam a Névjegyek szór másik gombbal és a helyi menübõl _> adatlap _> outlook cimjegyzék fülön kivettem a pipát majd vissza is tettem hogy megjelenjen levélíráskor a cimzettnél ...

Hát ezt csináltam ... lehet lehetett volna stílusosabban is ... Mondjuk azt nem értem miért volt olyan sok cimjegyzékem meg azoknak mi a lényege ...

II.

Második problémámra még nem találtam megoldást, de ez a kevésbé zavaró - esetleg erre mondhatna valaki vmit ... A beiportált régi leveleimnek miért nincsen dátumozása ... pedig annak idején megérkeztek 1szer ... exportáláskor ezeket az adatokat nem tárolja el ??? Pedig a levélben magában szerepelnek ezen adatok ...

III.

Imént feltünt hogy LEVELEK részlegben a minden levelezési mappánál 2-szer van meg a "Személyes mappák" ugyanazokkal az almappákkal és tartalommal - ez meg hogy lett ???

Köszi

• 3 weeks later...
Posted

Hogy lehetne az megoldani hogy van két email fiók, egy céges és egy magán.

Levélküldés elõtt kérdezzen rá hogy melyik fiók küldje a levelet. Sokszor elõfordul hogy a céges helyett a privát címemrõl megy el az email mert elfelejtem átálítani.

Posted

Én még nem hallottam ilye funkcióról outlookban ... Állítsd be azt a fiókot alapértelmezettnek amit többet használsz.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Megkérdezni nem fogja, de ki lehet választani.

• 2 months later...
Posted

Sziasztok.

Már régóta Outlook-ot (2003) használok, eddig nem volt vele semmi gondom.

Két napja viszont a következõ problémával találtam szemben magam.

Levélküldésnél a következõ hibaüzenetet dobja az Outlook...

IPB kép

...és emiatt nem tudok levelet küldeni!!!

Minden más opció megfelelõen mûködik, egyedül a küldés nem.

Volt újratelepítés, kutakodás, kérdezõsködés de sajnos nem hozott eredményt.

Kérlek segítsetek, én már belefáradtam a hiba okának keresgetésébe.

Elõre is köszi...

Posted

Sziasztok.

Már régóta Outlook-ot (2003) használok, eddig nem volt vele semmi gondom.

Két napja viszont a következõ problémával találtam szemben magam.

Levélküldésnél a következõ hibaüzenetet dobja az Outlook...

"A objektumfelület nincs regisztrálva"

...és emiatt nem tudok levelet küldeni!!!

Minden más opció megfelelõen mûködik, egyedül a küldés nem.

Volt újratelepítés, kutakodás, kérdezõsködés de sajnos nem hozott eredményt.

Kérlek segítsetek, én már belefáradtam a hiba okának keresgetésébe.

Elõre is köszi.

Posted

Akkor keresni kellett volna a fórumon!

Egyszer már leírtam, hogy a futtatásba kell beírni:

Regsvr32.exe %Windir%\System32\Ole32.dll

• 4 weeks later...
Posted

Outlook 2003-at beállítani, hogy két felhasználó egymástól függetlenül tudja használni.A másik fél levelezése ne legyen elérhetõ.

Posted

Létre kell hozni a két felhasználót a Windowsban. ;)