ToM2oo4 0 Share Posted July 4, 2005 Üdv! Arra lennék kíváncsi, hogy meg lehet-e valahogy állapítani, hogy programok mikor és milyen IP címeket akarnak elérni? Esetleg létezik erre valami freeware alkalmazás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted July 4, 2005 Vannak ilyen programok, például a mostani Segélyvonal CD-n is a nirsoft termékei közt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToM2oo4 0 Author Share Posted July 4, 2005 Vannak ilyen programok, például a mostani Segélyvonal CD-n is a nirsoft termékei közt. keresgéltem, megnéztem õket. csak egy olyat találtam, ami elfogja a csomagokat, de azt nem írja, h melyik program küldi/fogadja õket. konkrétan tudnál nevet mondani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted July 5, 2005 A Sygate kiírja, hogy melyik progi milyen IP címekkel kommunikál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misikk 0 Share Posted September 6, 2005 Üdv Mindenki! Internet rádiot szeretnék csak az a bajom hogy nincs fix IP-m. Állitolag van olyan program (csak nem tudom hogy lehet elérni) amivel változó IP címet fixálni lehet. Ha valaki tud róla írja már meg az elérését és persze a használatát is ha nem nagy teher. Köszi. Üdv Misi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geya 0 Share Posted March 6, 2006 Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy dinamikus Ip címbõl mi derítetõ ki? Csak a szolgáltatóig lehet eljutni, vagy a személyt is be lehet azonsítani különbözõ programokkal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted March 6, 2006 Elvileg csak a szolgáltatói szintig juthatsz el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geya 0 Share Posted March 6, 2006 A másik kérdés pedig az, hogyha regisztrálok egy fórumra, akkor az IPmet is regisztrálja? Ill. azt akkor regisztrálja mikor kiküldik az email címre az érvényesítõ linket? Mert regisztráltatta vhova egy ismerõsömmel, és a kiküldött emailben az érvényesítõ linket én is megnyomtam véletlenül másodszorra, akkor most Valószínûleg az én Ipmet küldte el, vagy az övét aki elöször nyomta meg az érvényesítést? Kösz a választ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted March 6, 2006 @Misikk myip.hu, www.dyndns.org, dyndns.hu Ezeken az oldalakon tudsz regisztrálni dinamikus IP-hez nevet, azutánn erre a névre hívatkozva ellehet érni a gépedet IP cím ismerete nélkül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atys 0 Share Posted November 3, 2007 Hello! Nekem egy olyan gondom adódott, hogy van egy honlapom, rajta egy egyszerû üzenõfal. Sajna vannak idióta emberek, és mindenféle oda nem illõ dolgot írnak oda. A beírások IP címe megvan. Hogyan lehet ezeket az egyéneket eltiltani az oldalról? Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts