cölöp 0 Share Posted July 3, 2005 Így legalább Max-nak is lesz újra helye a Fórumon Ma reggel ezeket találtam a cseresznyefánk alatt szarvasbogár01 szarvasbogár02 szarvasbogár03 szarvasbogár04 az utolsó megtámadta a fényképezõt 21 db szarvasbogár egy kb 2 négyzetméteren cseresznyézett. Azért érdekes a dolog , mert évek óta nem láttam egy darabot se. Ráadásul a gyerekeim két órája ott ülnek és nézik meg etetik õket. Tudtátok hogy a szarvasbogár szereti a cseresznyét? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 876 Share Posted July 3, 2005 De durva! Életem folyamán ha 3 vagy 4 szarvasbogárral találkoztam eddig, akkor sokat mondok, de mindig magányosan kószáltak. 21 darab?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted July 3, 2005 Én utoljára úgy 7-8 évesen láttam a kertünkben, ott is volt több. Na, nem 21 db, de úgy 7-8 állandóan volt. Azóta eltüntek, igaz, minden más bogár is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 3, 2005 Én is nemrég találkoztam egyel. Alig akart leszakadni az ecsetrõl. Átment rajta egy autó, de meg sem kottyant neki. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted July 3, 2005 Én múltkor fûnyírás közben egy vöröshangya bojba léptem bele Jól megcsípkedtek ír: Õket inkább nem fényképezem le Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted July 5, 2005 Vöröshangyák??? Nagyon régen apukámmal fákat ültettünk sorba és mindig ott volt egy boly ahová tenni kellett a fát és vagy 4-et ültettünk... Tegnap meg láttam itthon egy hatalmas fülesbaglyot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papp Norbert 0 Share Posted September 22, 2005 Ez tényleg durva, én is alig láttam még szarvasbogarat, de 21 egyszerre. ír: Szerencséd van! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted September 22, 2005 Nem semmi. Egyébként azt hiszem védett állat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted September 22, 2005 Jól hiszed, pontosabban tudod. Már csak ezért is elég ritka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papp Norbert 0 Share Posted September 22, 2005 Igen, védett és elég ritka. Nem értem, hogy cölöp, hogy talált ennyit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted September 22, 2005 Hol ritka? Talán városban. Itt pedig elég sokat látni. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papp Norbert 0 Share Posted September 22, 2005 Én faluban lakok, és még csak egyszer láttam itt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Author Share Posted September 22, 2005 Igen, védett és elég ritka. Nem értem, hogy cölöp, hogy talált ennyit. Nem találtam, ott laknak a kertünk végében pár fa, vastag avar, kiváló lakóhely nekik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papp Norbert 0 Share Posted September 22, 2005 Jó neked! ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Share Posted September 22, 2005 Én multkor a Balcsiból kimentettem 1-et mert belefulladt volna. Kiraktam a partra, de megtámadták a hangyák ezért odébb vittem. Aztán jött egy vihar, és bementem a házba, utána már nem volt ott, gondolom helyrejött Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papp Norbert 0 Share Posted September 22, 2005 Nekem az egyik haverom, döglötten talált egy szarvasbogarat a Mátrában. Hazahozta egy dobozban, és megmutatta. Szegény Szarvasbogár! ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted September 29, 2005 >> Sikerült lefotózni egy élõ óriás tintahalat << Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted September 29, 2005 Ejha.... Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nehéz fotózni õket Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted September 30, 2005 Azért ha belegondoltok, elképesztõ, hogy egy fajt csak a tetemeibõl ismerünk. Mi van azokkal, amiket nem dob partra a hullám, és a tengerfenéken élnek? Vajon hányat nem ismerünk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted October 12, 2005 >> Kép a krokodilt nyelt óriáskígyóról << Ezt láttam múltkor a Blikk-ben is, gondoltam beszkennelem, de így már minek Azért nem lettem volna ott amikor eszik egymást Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted October 12, 2005 Nem gyenge. Képzelhetem, hogy melyiknek lehetett nagyobb szája... Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted November 3, 2005 Manapság a hörcsögünk, Tóbiás ráállt a fórumozásra: >>KÉP<< >>KÉP<< A sleep gomb nagyon ízlett neki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted November 4, 2005 Nagyon aranyos a szörcsög Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted November 4, 2005 De aranyosan olvassa Chabi hozzászólását! Ezt Ulalának is látnia kell! Hogy hívják? Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted November 4, 2005 Már leírtam a nevét... Egyébként Tóbiás. Nagyon aranyos egy szõrgombóc! Meg van szelídítve. Nõvérem 2 ujja közül tud enni (óvatosan megfogja a fogával a magot, és kihúzza)... A legjobb benne, hogy lehet dögönyözni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts