Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hogy néz ki a desktopod?

Recommended Posts

Guest GoodSpeed
Posted

A Borda.ca-n van egy ilyen topic hogy: "Hogy néz ki a desktop-od?"

Tudom van nekünk itt Desktop-szépségversenyünk, viszont az havonta van, nekem meg, illetve gondolom nem csak én vagyok ezzel így, elég sûrûn sikerül valami kreatívat összeütnöm.

Tehát a topic indulásának egyik fõ célja az, hogy így az is megmutathatja a desktop-ját aki nem akar indulni versenyen.

Szóval itt mutathatnák be azok a PCW tagok az asztaljaikat, akik sûrûn változtatják, sûrûbben mintahogyan a verseny van.

kép1

kép2

kép3

kép4

Posted

Nekem csak a KDE-s desktopom néz ki jól. Majd belinkelem ha lefotóztam.

Nagyon szép az asztalod :igen: . Csak a sok idõzónát nem értem. Új Delhiben miért fontos mennyi az idõ? :démonikacaj:

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Szép, de az összképet igencsak rontja a parancsikon-nyíl!

Más: A TV mûsorokat mivel raktad ki az asztalodra?

Guest GoodSpeed
Posted
Nekem csak a KDE-s desktopom néz ki jól. Majd belinkelem ha lefotóztam.

Nagyon szép az asztalod :igen: . Csak a sok idõzónát nem értem. Új Delhiben miért fontos mennyi az idõ?  :démonikacaj:

Köszi, Greene, MiniDisc

Tegnap este dobtam össze. Alapból benne van ez a 6 város lehet, hogy át lehet állítani, majd megnézem.

@MD : Samurize-zal jön le a TV mûsor de csak ritkán indítom el.

Milyen lehetõleg freeware-programmal lehet a parancsikonokon a nyilat elvarázsolni?

u.i: azt hiszem meg is találtam az archivumban

;)

Kissé javítottam rajta, köszi a tanácsot

Desktopom, nyilak nélkül ;)

Posted

Hello!

Az én desktopom így néz ki.

Az asztalomon nem szeretem az ikonokat, mert ha futtatok egy programot akkor azt le kell tennem tálcára, hogy indíthassam a következõt. AZ én megoldásomhoz hasonlót sem láttam még. Minden fontos a jobboldali gyorsindítón.

Desktop szépségversenyre sosem neveznék, de itt gondoltam megmutatom.

Ha valaki tud okosabb elrendezést az szóljon. :)

Sosem tennék azt asztalra olyan plussz információkat, mint az idõ vagy a dátum. Minek? Ott van a tálca értesítési területén.

Az asztalt amúgy is elég ritkán nézem.

Blue8

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Jaja... fapumának is ilyen van, de neki felül...

Posted

Tudom, nem teljesen vág ide a kérdés:

@GoodSpeed : Honnan szedted le az asztalon megjeleníthetõ, és aktuális mûsorálapotot nyomon követõ progit? Meg az idõzonás cuccokat. Nekem is kellenek :)

Posted

@ GoodSpeed

Nekem ez most nagyon tetszik, amit összállítottál, én nem szeretem a képernyõn az ikonokat, de a Tiéd példaszerû elrendezés, hasznos egyebekkel. Nekem még a TV mûsor is tetszik, azon felül, hogy praktikusak is ezek a dolgok.

A háttered viszont olyan extra, hogy kár hogy azt meg eltakarja akármi is.

Te most egyszerre 2 jó témát ragadtál meg és raktad össze, én ezt választanám szét, ezekbõl 2 nagyszerû desktop elrendezést tudnál készíteni.

Bocsánat, ha valamiben nem egyezik a véleményünk.

Posted

Jól van Adani gratulálok!

Guest GoodSpeed
Posted

@ MiniDisc: Köszi ;)

@ Vérpatkány: A TV mûsor leszedõ progi neve : Samurize leszedhetõ ugyebár az angol szájtról is, és van egy magyar alternatív oldala is.

@Chipmix igazad van ;)

A háttered viszont olyan extra, hogy kár hogy azt meg eltakarja akármi is.

Nos igen, ez szerintem illik is chaninjához ;)

@Adani: Grat ;)

Guest GoodSpeed
Posted

Nice, mit használsz ?

Guest GoodSpeed
Posted

Az ikonokat is a StyleXP adta?

Posted

@ Orbit

Nagyon izléses a desktopod, gratulálok hozzá!!!

Posted

Az ikonok IconPackagerrel vannak

Posted

Aktuális állapot:

Desktop_1

Desktop_2

Téma: Luna Element 3

Háttér: Tiger Blue

Ikonok: Foood mappa ikonjai

Alkalmazások: Firefox, semmi különös

Borda.ca-ról nem hallottam eddig, de itt van ugyanez a téma a Neowinen (hm, timeout van, majd késõbb belinkelem) és a gfxOasison (eh, most nézem, ezek meg átmentek teljes diktatúrába, most már kérdezni sem lehet, ami egyenlõ azzal, hogy nyilvánosan nem teszik ki a hátterek, ikonok, programok, skinek elérhetõségét. Idióták.)

Posted

Szép, rendezett, elegáns, méltó Hozzád Balázs! :)

Posted

Hát igyekszem rajta rendet tartani, de azért néha elharapózik ez-az, képek, cikkek, mappák. :P

Guest GoodSpeed
Posted
Aktuális állapot:

Desktop_1

Desktop_2

Téma: Luna Element 3

Háttér: Tiger Blue

Ikonok: Foood mappa ikonjai

Alkalmazások: Firefox, semmi különös

Borda.ca-ról nem hallottam eddig, de itt van ugyanez a téma a Neowinen (hm, timeout van, majd késõbb belinkelem) és a gfxOasison (eh, most nézem, ezek meg átmentek teljes diktatúrába, most már kérdezni sem lehet, ami egyenlõ azzal, hogy nyilvánosan nem teszik ki a hátterek, ikonok, programok, skinek elérhetõségét. Idióták.)

mikor létrehoztam ezt a topicot, pontosan ilyen hozzászólásokra vágytam / godoltam, tehát hogy mindenki így le is írja kérdezés nélkül is, hogy mibõl áll össze a desgin ;)

Amúgy a mister XP-n egy cikk, a parancsikon eltüntetés egy másik - külön segédprogram igénybevétele nélküli módját taglalja.

Posted

Régi motoros vagyok a szakmában. ;) Én TweakUI-val szedem le. :P

Guest GoodSpeed
Posted

Ez a TWeakUI, amúgy MS termék? Már legalább egyszer használtam, de akkor nem néztem.

Posted

Bizony! A PowerToys csomag része, szerintem a leghasznosabb, a többit nem is nagyon használom. A TweakUI-t viszont az elsõk között telepítem fel a Windows újrarakása után.