Jump to content
GSForum - Segélyvonal

FPS Creator

Guest

Recommended Posts

Guest

HI!

Találtam egy király programot: FPS Creator!

Programozás nélkül lehet vele FPS-t csinálni, no nem egy FarCry-t, de olyan Quake szintüt, kicsit jobb grafikával. :D Még scripteket sem kell programozni, mert alapból van egy rakat elõre definiálva. A különbözõ tárgyakat (ajtó, ablak, fal, karakterek, bútorok, lámpák, fegyverek) ki kell választani, majd ráhelyezni a tervezõ felületre. A tervezõ nézet felülnézetes, ha több szintes a pálya, akkor layerekkel lehet lépkedni közüttük. Amikor futtatjuk a projectet, akkor viszont normális 3D-s FPS nézetbe kerülünk át, oszt mehet a hentelés. :D

Olyan sok mindent tud, hogy le sem udom írni. :) Ami hátránya, hogy kicsit lassú.

Sajnos csak egy trial-demót lehet letölteni ingyen, ami annyit tesz, hogy sok funkció nincs benne, és nem lehet exe-ként elmenteni a játékot, no meg csak 15 napig él. :(

A TELJES verziót a netrõl lehet leszedni miután online megvettük (elküldenek egy letöltõ progit).

Próbáljátok ki, megéri!

Hahó, a mosolyok nem helyettesítik ám a mondatvégi írásjeleket! Csatlakozz a "Kevesebb Mosolyt, Több odafigyelést!" mozgalomhoz!

Edited by Guest

CDNorbi8

Szia!

(most, amikor írom ezt az üzit, akkor még csak letöltés alatt van a progi, de a weben látott képek utén :hááát:

Programozás nélkül lehet vele FPS-t csinálni, no nem egy FarCry-t, :D

:hááát: Szerintem lehet. Csak ennyi.

Szevasz.

Ne idézz be közvetlenül elõtted íródott teljes hozzászólást! Mindenki látja, hogy mi volt elõtted. Alig lehet látni a hatalmas idézettõl a hozzászólásodat! <PF>

Guest

Akkor azóta fejleszthették. Megyek és letöltöm újra.

Shiwer

A jó élet, ezt letöltöm. Aztán majd lesz mit mondani, hogy hehe én már játékot csináltam. :lol:

• 1 month later...
SHADOWMAN19

Hmm... ez nagyon érdekesnek igérkezik, egyszer már készítettem egy kicsiny FPS játékokt, egy akkor még ingyenes engine-nel, a gond az volt, hogy minden pályát egyenként, manuálisan kelett betölteni. :(

• 2 weeks later...
Guest

Ennél lehet több levelt is csinálni, és magától be is tölti! Most jön ki nemsokára a V1-es verzió, mert még csak a béta korszakban van. Én azt hiszem megveszem, nagyon király kis progi, megvárom amíg kijön a v1-es verzó.

Edited by Guest

• 3 months later...
CDNorbi8

majd meglátjuk, milyen lesz

Greene

Állítólag nagyon buta az AI. Ha látótávolságon belül kerülsz akkor hiába vagy mondjuk doboz mögött, akkor is lõni fognak rád. De amúgy eléggé dícsérik. A Gamestarban volt egy cikk róla.

Guest

Ja, az AI elég vacak. De el lehet lenni vele. Sajnos csak beltéri pályákat lehet vele csinálni. :(

• 1 month later...
wicklow

-----------Ja, az AI elég vacak. De el lehet lenni vele. Sajnos csak beltéri pályákat lehet vele csinálni.-----------

Igazad van, de csak részben. Nem csak beltéri pályákat lehet csinálni, hanem nyitott területeket is, bár ezzel kell egy kicsit szórakozni. :pislog: (mesh szerkesztgetés; stb stb...) Az AI tényleg elég gagyira sikerült,(hentelõs játékhoz így is tökéletes) de a scriptekkel ezen is sokat lehet javítani. Viszont ami aggasztó, hogy aránylag szép is lehet a játék multis része, de ha a pályán elhelyezel négynél több AI-t, akkor az egész játék rottyra beszaggat. :Sír: Nekem ez volt az észrevételem.....

• 1 year later...
feketezsolt

hy

nekem megvan a teljes fps creator :D igaz angol,de tök ingyen van.ha kell valakinek,szóljon

nagyon fog tecceni.felrakom a weblapomra és kész

ha érdekel,ide írj:tankcsapda99@vipmail.hu

Garono

AZ FPS Creator fizetõs szoftver...

Jancsibacsi

Szerinted az FPS -fanokat érdekli ez ? Õk lövöldözni akarnak...