Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Őrjitő reklámszövegek

ocsi

Recommended Posts

ocsi

Ebbe a topicba össze lehetne gûjteni egy rakás intelligens fakanál, és világító mosópor reklámszövegét.( Vagy csak idézeteket) Illetve a legnagyobb reklámátveréséket.

Kezdeném az egyik mobilszoláltató reklámjával:

Most havi 800ft ért ( az összegre nem emlékszem pontosan) INGYEN küldhet 80 SMS-t.

(Eléggé érdekes az Ingyenesség fogalma manapság!)

payskin

Én azokat a rájfájzen bankos reklámokat nem értem, ahol megállítanak embereket az utcán, hogy X összeget adnak ennyi idõre havi Y forint befizetéséért, mire a fickó vagy nõ tök hülyének nézi õket, és elmennek. Egyszer számoljátok ki, hogy a kapott teljes összeghez képest mennyit kell visszafizetni. Hát én is hülyének nézném õket, és elmennék. Egyszerûen nem értem, ez egy ellenreklám magukkal szemben.

kori

Nekem az inteligens mosóporok reklámjai "tetszenek". Igaz az olajos foltot nem tisztítja ki a nadrágomból,de álítólag mindent visz. :D

mizsi

IGEEEEEEEEEEEEN! Ezt a topikot vártam!

Hol is kezdjem? Ja, az Ajax-anyósos-marslakós reklámnak a zenéjétõl a falra mászok, meg a Portens Numeri idegesít.

aty

"Választanál mást, mint a piacvezetõt?" Kedvenc reklámszlogenem.. nah vajon pont mit reklámoznak vele? :D

Adani

Meg van olyan, hogy valószínûleg a világ legjobb söre! Ezt minek kell mondani?

payskin
Meg van olyan, hogy valószínûleg a világ legjobb söre! Ezt minek kell mondani?

Ha azt mondja, hogy "a világ legjobb söre", a többi sörös cég azonnal bepereli, hogy bizonyítsa be ezt az állítását! Így meg nem lehet belekötni. Valószínûleg az, de lehet, hogy mégsem -- csak ezt már nem teszik hozzá.

Adani

A másik hülye reklám az a Siemens telefonos, amikor becsöngetnek a házakba és kérdeznek mindenfélét.

mizsi

Ásóka FOREVER!!!!!

Adani

A másik béna reklám: Hajós András és a Tibi csoki

Gereby
Ásóka FOREVER!!!!!

De abban a reklámban az a poén hogy nem reklámoz semmi készítményt ez csak valami figyelemfelkeltõ :)

Én a legjobban az "erõs és hatékony ci.... Ba.... Kovács Lajosos reklámját utálom :S

Akkora egy lol....

8 ZenByte

Érdekes az is, hogy a vodafone egyik reklámja szerit már csak 10 napig lehet elõfizetésre cserélni és következõ nap is még tíz nap, meg következõ is, meg egy hét múlva is tíz nap van még...

Én marketinget tanulok és a reklámtanár híva fel a figyelmet a pannon reklámjára: "Tud ennél jobbat?" ami szerinte nem kicsit idegestõ, lenézõ a fogyasztók szemszögébõl.

Meg az a sörrelám, amely piszkos gyári munkásokat mutogatott. Réggebbi marketingtanárom monta, hogy ezzel azt sugallják: aki azt a sört issza, az ugyanolyan bunkó, mint azokk ott.

Blazkowicz
...Én a legjobban az "erõs és hatékony ci.... Ba.... Kovács Lajosos reklámját utálom  :S

Akkora egy lol....

Régebben már belinkeltem ezt az oldalt, de ebbõl sosem elég :D

Az ország más, de a reklám ugyan az. Vagy talán mégsem :)

Cillit Bang remix

Adani

L :D L !

Csizmazia István [Rambo]
Ha azt mondja, hogy "a világ legjobb söre", a többi sörös cég azonnal bepereli, hogy bizonyítsa be ezt az állítását! Így meg nem lehet belekötni. Valószínûleg az, de lehet, hogy mégsem - csak ezt már nem teszik hozzá.

PC World magazin, valószínûleg a világ legjobb számítástcehnkiai kiadványa :D

master

A KLAPKA ÁRVERÉSI CSARNOKBAN. VÁMHÁZ KÖRÚT 9. :mérges::mérges:

Ettõl kapok hülyét.

Tibi csoki & Hajós Andris :)

Ennyi erõvel Fábry Sanyi meg a Domestos :lol:

Ez nem pont így volt de kb. ez:

Kovács Lajos vagyok, 20 éve vízvezetékszerelõ. A vízkõ mindig szétszedi a mosógépet. Használjon ön is [xyz]-t!

Edited by master

Adani

Tudod XY vagyok 20 éve javítok mosógépeket, de már nagyon :cenzúra: unom! :D

Meg aztán miért gondolják azt, hogy jobb dolog Calgonnal teletömni a mosógépet, hogy ne vízkövesedjen, mint mondjuk. évente kb. 2000 ft-ért venni egy új fûtõszálat.

Kovács Dávid ( Davs )

@Adani

Ez jó :D

aty
Meg aztán miért gondolják azt, hogy jobb dolog Calgonnal teletömni a mosógépet, hogy ne vízkövesedjen, mint mondjuk. évente kb. 2000 ft-ért venni egy új fûtõszálat.

Az meg hogy mosógépszerelõvel reklámozzák egyenesen szánalmas. Nekik a legnagyobb üzlet, ha vízkövesedik a fûtõszál. Miért csinálnának maguknak ellenreklámot? :)

zoltánszól
Tudod XY vagyok 20 éve javítok mosógépeket, de már nagyon :cenzúra: unom!  :D

Soha egy gramm xyz-t nem raktam a mosógépembe. A gép tavaly elhunyt. 18 éves volt. Odaadtam vidéki szegényrokonnak - jó lesz a MÉH-be. Õ meg 500 forintért megjavíttatta (nem kovács Lajossal) és röhög rajtam, mert a szerelõ szerint ez még elnyûhetetlen, békebeli. Én meg kidobtam egy nagyobb összeget új gépre.

:S Az idegesít, hogy a tv-reklámok elõtt suttogó készülékem abban a pillanatban ordítani kezd, hogy megjelenik a képernyõn: REKLÁM . A reklám után ismét suttogni kezd. De ezt már nem hallom, mert a rángógörcstõl az elsõ pillantban megnyomom a kikapcsoló gombot. :P

Adani

Nekünk is volt egy Hajdú mosógépünk, ami szintén 18 évig húzta, utána adta ki végleg a lelkét. Utolsó húzása az volt, hogy elárasztotta a kazánházat, és tönkretett egy adag ruhát (fõzõmosást csinált, ahogy anya mondta), mondjuk elõtte pár évvel is az volt a kedvenc húzása, hogy mosás közben ugrált (de rendesen mondtam is párszor, hogy 8as erõsséggû földrengést is jelezhetnének miatta) és mindig kimászott a kazánház közepére :D

A hangos reklámokat pedig már megfejtették valahol. Olvastam egy cikket, hogy hangerõ nem magasabb, de különbözõ trükkökkel el lehet érni, hogy annak tünjön (valami olyasmi, hogy a halkabb hangokat felhangosítják, meg a dinamikán változtatnak, de maximális hangerõ változatlan marad mégis hangosabbnak érzed)

Greene

Egyébként pár ezerért lehet kapni olyan Scart csatlakozót amit a TV hátuljába kell dugni, és automatikusan szabályozza a dinamikát. A Yakumo gyártja.

Ha valakit nagyon érdekel, küldjön PÜ-t és megírom neki hol lehet kapni.

Adani

Sõt olyan tv is van, ahol automatikus hangerõszabályozás van, így mindig ugyanolyan erõsen szól a hang, és erre is jó.

mizsi

Amúgy megfigyelte már valaki, hogy csak az új x mosópor veszi ki a foltokat a ruhámból? A régi nem?

google

És a hagyományos mosópor mindig drágább, és csúnya, jellegtelen, nagy, szögletes doboza van. :démonikacaj: