Blueeight 0 Share Posted June 30, 2005 Hello! A régi fórumon van már megoldás látogatottság számláló beszúrására. Szöveges alapú és Képes. (csak az új fórumtagok miatt) Nekem bonyolultabb a kérdésem. Internetes naplót vezetek a Blogspotnál. Ide szeretnék egy számlálót. Próbáltam már az interneten találtak közül jópárat, de velük pont az a baj, hogyha õk megszünnek akkor nálam is vége a mókának. Most is így jártam. Szeretnék egy normálisan mûködõt a saját tárhelyemrõl üzemeltetni. A napló maga szerintem nem php alapú. Hát erre kérnék javaslatokat. Köszi Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocsi 0 Share Posted June 30, 2005 Azt nem értem hogy neked miben kell más mint az eddigi számlálók?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted July 1, 2005 1. Mivel megy rajta az üzenõfal, ezért php-s a tárhely, vagyis felhasználhatod mindkét scriptet. 2. Ha jól látom van egy számláló az oldaladon. Akkor most mi a baj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueeight 0 Author Share Posted July 2, 2005 Hello! Van ugyan számláló az oldalon, de itt Angliában én általában csak piros X-et látok. Nagy ritkán számokat is. A PHP-s üzenõfal frame-elve van az UW-os tárhelyrõl. Így gondolom, hogy a naplós oldalnak nem kell tudnia futtatni a PHP-t. Magyarországon gondolom jól látható, de itt kint más a helyzet. Az ATW-vel is azért kellett szakítanom, mert MO-on ugyan jól volt látható minden, de itt még egy sima ftp feltöltéshez is napokat kellett várnom, hogy elinduljon. A számlálót, amit ti láthattók a lap tetején, én például egy hete nem látom csak a piros X-et. Hát ez a baj. Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocsi 0 Share Posted July 3, 2005 Ez tényleg rossz lehet, de nem tudom, hogy van-e olyan ingyenes szolgáltató ami nagyon törné magát a külföldi elérhetõségért... Viszont te meg tudod nézni számláló állását ftp-n keresztül. (A szövegfile-t amiben tárolod a számot vagy a MySQL adatbázisban!) (Azt nézd meg hogy a képek miért nem töltõdnek be: A php nem generálja jól az elérési utat, vagy minden ok, csak nem jönnek le a képke?!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueeight 0 Author Share Posted July 3, 2005 Viszont te meg tudod nézni számláló állását ftp-n keresztül.(A szövegfile-t amiben tárolod a számot vagy a MySQL adatbázidban!) Hello! Azt a számlálót a http://free.enveco.hu oldalon regisztráltam. Az oldalba, aminek a template-jét tudom szerkeszteni, csak egy kódot kellett beszúrni. A tárhelyemrõl egyetlen számláló sem mûködik. Azt szeretném ha mûködne valamilyen. Ezért tettem fel a kérdést itt. Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts