Pozoki 0 Share Posted June 28, 2005 Van az oldalamon egy Üzenõfal, nos ahhoz hasonlót szeretnék flash-ben csinálni. Így egyszerûbb, kényelmesebb lehetne. De nem akar összejönni ! Nem tudd valaki ajánlani egy készet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted June 29, 2005 Találtam egy tutorialt hozzá (az oldalt egyébként is érdemes végignézni): Klikk >>>A Tutorial letöltése<<< Ez a zip tartalmaz egy fla állományt is, úgyhogy valószínüleg csak kicsit kell majd belenyúlnod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozoki 0 Author Share Posted June 29, 2005 Nagyon köszönöm ! Tök jó ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozoki 0 Author Share Posted June 29, 2005 Nem mûködik, hibás ! ír: Nem jó, de másik igen, de azt meg nem tudom beállítani. SQLS adatbázist kellene csinálni ! Ha segítenétek a link Itt van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocsi 0 Share Posted June 30, 2005 Akkor az elejéttöl: Gondolom van egy ingyenes tárhelyed?! (uw, fw, srv, atw, stb...) Rámész a fõlapjára, belépsz mint 'webmester' ( beírod a neved és a jelszavad:) Ott biztosan találsz olyat hogy MySQL. Két lehetõség van: Vagy itt, vagy a FAQ ban le van írva hogy a MySQL adatbázist hogyan tudod elérni. (Téged most az érdekel, hogy milyen hostot kell beírni) (Ha jól emlékszem: Fw-en és srv-n localhost) // Part One - Initiate a mySQL Database Connection // Database Connectivity Variables and other Variables $DBhost = "localhost"; // Database Server $DBuser = "root"; // Database User $DBpass = ""; // Database Pass $DBName = "turorials"; // Database Name $table = "guestbook"; // Database Table $numComments = 10; // Number of Comments per page Ezek a sorok az általad megadott php file eleje. Itt van az összes változó amit neked be kell állítani: $DBhost = íl: ide jön az a host amit az elõbb megkerestél $DBuser = íl: ide jön a te felhasználó neved $DBpass = íl: A jelszó általában ugyan az mint az ftp-re, de pl FW en külön kell jelszót generálni! $DBName = íl: az ingyenes helyeken csak 1 adatbázisod van, aminek a neve a te felhasználóneved. Ide ezt kell írni. $table = íl: ez maradhat így $numComments = íl: Ez pedig azt állítha hogy hány hozzászólás legyen egy lapon! Ezeket állítsd be, mentsd el, töltsd föl! Ezek után lépj be a phpmyadmin ba. Ezt is a MySQL fül alatt fogod találni! Ott lépje be, bal oldalt válaszd ki az adatbázisodat, majd fönt menj rá az SQL fül re. Ott a szövegmezõbe illeszd be a következõt: CREATE TABLE guestbook ( ID int(5) NOT NULL auto_increment, name text NOT NULL, email text NOT NULL, comments text NOT NULL, time datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', PRIMARY KEY (ID) ) Futtasd le! Ezzel létrehoztad a táblát is. És elméletileg minden kész! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozoki 0 Author Share Posted June 30, 2005 Megcsináltam mindent, az Easy PHP- vel nem jó! Csak szerveren jó? Hostnak ezt adtam meg : 127.0.0.1 , ez nem hibás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocsi 0 Share Posted June 30, 2005 Nem tudom hogy hibás-e. Ha jól emlékszem ATW-n ez a host, de ez szolgáltatókként változik!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
williamwall 0 Share Posted June 20, 2009 Találtam egy tutorialt hozzá (az oldalt egyébként is érdemes végignézni): Klikk >>>A Tutorial letöltése<<< Ez a zip tartalmaz egy fla állományt is, úgyhogy valószínüleg csak kicsit kell majd belenyúlnod. Helló helló! Olyan problémám van, hogy ha felrakom a netre, akkor azt írja ki ha próbálok üzenetet küldeni, hogy nem adtam meg a nevem. Holott a megfelelő mezőben ott van a név... Mi lehet a baj??? Ha tud valaki megoldást rá nagyon megköszönném. üdv: William Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts