Neohacker Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Sziasztok! Egy barátomtól kölcsön kaptam a The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay nevû játékot :!: Van egy ASUS GeForce 6600 TD videókártyám + legfrissebb Forceware! És azt írja hogy a játékhoz 1.3 OpenGL kell íl: Hogy tudom megnézni hogy milyen van és hogy tudok jobbat felrakni >> KÉP 1 << >> KÉP 2 <<
Utonium Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Szedd le a ForceWare-t és próbáld ki az Omega drivert. És ne szólj hozzá minden egyes kép miatt újból; tudod szerkeszteni is a hozzászólásodat. A maximálisan beszúrható képméret pedig 320x240!
Shiwer Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Ezt nem igazán értem... Nekem is 6600GT-m van, de nálam jó. És nálad is azt írta ki, hogy a 2.0 van.
Neohacker Posted June 28, 2005 Author Posted June 28, 2005 Hát éppen ezért nem értem én sem Az Omegát kipróbálom de szerintem ez nem oldja meg :!:
Neohacker Posted June 28, 2005 Author Posted June 28, 2005 Hát az Omega sem hozott sok sikert :!: Van még ötelt
Utonium Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 (edited) Lehet hogy a progival van baj. Nézd csak mit találtam! íl: The Chronicles of Riddick NVIDIA OPENGL FIX Remélem ez nem warezoldal. Ha mégis, akkor szóljatok rám! De, ez warez oldal, amire most, így háromnegyed év távlatából hívták fel a figyelmem. Azért a nagy betûkkel kiírt címe talán sejtetni engedhette volna, na mindegy. A linket kiszedtem. Edited March 8, 2006 by Spányik Balázs
Neohacker Posted June 28, 2005 Author Posted June 28, 2005 Júúúúj mekkora isten vagy Utonium Megy és nagyon király :!:
nascar Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Elakadtam! Lementem a bányába, kihoztam a cuccot a mérgezõ gázos kamrából, találkoztam Jagger Valance-val, na és utána hová menjek? Most ott vagyok, ahol a konténereket pakolja egy gép, a páncélba öltözött katona meg jön. Na most hogyan tovább? Teljesen vissza kéne menni?
Prüntyölet Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Sziasztok! Igaz, elég késõn, de elkezdtem a játékot. Szépen feltelepítettem, minden ment. A dolog szépséghibája, hogy mikor mászkálok semmi gond, viszont amikor az ellenség elkezd lõni teljesen akadozik a játék. Ezt így nem tudom lejátszani, mert mire fordulnék, lelõnek. Ati 9600 Pro 256 Mb 768Mb RAM 2.6-os proci, naprakészre frissítve a gép. Ezalatt bõven elkell, hogy fusson. Nagyon kérlek, segítsetek, mert végig szeretném vinni!
Shiwer Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Grafikát próbáld meg lejjebb venni, esetleg driverfrissítés.
Prüntyölet Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Grafikát lejjebb vettem, drivert frissítettem, de semmi változás, uyganúgy akad, mikor harcolok. Más ötlet?
Kakadu87 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Szasztok. Nekem sem megy az Open GL miatt a játék. Tudtok segíteni?
Shark14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hello! Leszedtem a The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay nevû játékot!!! És azt írja, hogy a játékhoz 1.3 OpenGL kell íl: Hogy tudom megnézni hogy milyen van és hogy tudok jobbat felrakni? A videó kártyám pedig ez Nvidia Geforce 7600 GS. Légy szíves segítsetek!!! >>LINK<< Akinek OpenGl hibát ír ki az szedje le és jó lesz!!! Valaki tud hozzá honosítást??? Remélem, hogy a polcról szedted le a játékot, ugyanis itt nincs warez! Másrészt légy szíves írj rendesebben, és legközelebb használd a "Szerkeszt" gombot. Üdv.:Gereby
kori Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Itt . A leszedtem helyett inkább megvettem helyesebb ezen a fórumon.
bukeszke Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Sziasztok! Ugyan ez a problémám mint szerintem mindenkinek ^^ Hogy OpenGL-el van gond ugyanígy nekem is kiírja hogy 1.3 vagy nagyobb verzió kell... De sehol nem találtam Valaki ezen a héten xD Ne 1 év múlva légy szíves De tudna adni nekem 1 linket hogy megoldjam? Vagy adjatok MSN-t és akkor Teamviewerrel megoldjuk. Elõre is Köszi!
bukeszke Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Megint én vagyok! Megoldottam, már csak annyit kérek, hogy valaki megtudná mondani honnan tudnám ingyenesen megszerezni az OpenGL-t? Elvileg van^^ de csak 1.1 azt hiszem hogyan kell updateolni? Valaki segítsen! Légy szíves!
bukeszke Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Igen, én nem értek annyira a számítógéphez^^:D Kitudnád fejezni bõvebben?
bukeszke Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Légy szíves =( Nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal. Nagyon bejön =(
KGigi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Az OpenGL a videokártya illesztõprogramjának része. Nem kell külön feltelepíteni.
Pjotr Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Valószínûleg annyi lesz a probléma megoldása, hogy nem a Windows XP által automatikusan telepített videokártyadrivert kell használni, hanem a megfelelõ NV / ATI illesztõt. A Windows XP már tud telepíteni a régebbi szériákhoz drivert, csak azok eléggé meg vannak nyirbálva, Geforce 2 esetében is például fenn áll ez a OpenGL-es gond.
bukeszke Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Oké ez eddig rendben van de, hogy tudom minimum 1.3-as verzióra updateolni??
payskin Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Sehogy, mivel az OpenGL a videokártya illesztőprogramjának része. Tehát ha felraktad a legfrissebbet (legfrissebb illesztőprogramot a videokártyádhoz), és még mindig nem jó, akkor sajnos így jártál.
bukeszke Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 De ez nem a legfrisebb ez csak 1.1-es valahogy segítsetek már hogy beszerezzek minimum 1.3-asat légy szíves!
Pjotr Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Gyanítom, hogy fogalmad sincs, mi a driver, és mi az OpenGL. Ha nem derült volna ki, nem vagyunk mágusok, hogy megmondjuk, mi van a gépeden, gépedben. Amíg nem mondod el, milyen operációs rendszered van, milyen hardverrel, addig csak vicceket mesélhetünk egymásnak, segíteni nem tudunk.
Recommended Posts