takacsp71 0 Share Posted June 27, 2005 Áprilisban vettünk egy Trust 3010A Wireless Deskset bilentyûzetet egérrel. Tök jó - volt. Néhány napja nem érzékel néhány betût (v,s.é.r.o.ö.stb...). Próbáltam rákeresni a cégre, de nem találtam magyar címet, csak külföldit. Kíváncsi lennék, hogy egyátalán mitõl lehet ez a gond, de ha valaki tudja a Trust cég magyar elérhetõségét azt is megköszönném. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted June 27, 2005 Nekem is volt gondom a jobb oldali CTRL gombbal. Én lepattintottam a tetejét, kiszedtem a gumit a belsejébõl (nem biztos, hogy gumiból van), és kitisztítottam (találtam benne sok érdekeset: kenyérmorzsát, hajszálat, stb). Azóta jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 27, 2005 Ha garanciális, akkor boltba vissza, de elõtte nézzed meg, hogy nincsenek-e ital és eledel nyomok rajta. Ezeket valahogy nem csípik ezek az átkozottak. Ha nem garos, akkor csavarozzad szét, vegyed ki a belét egészen az érintkezõ fóliáig. Ahogy eremit is mondta, lesz benne sok érdekes. Langyos szappanos vízzel mossál le mindent, amit moshatónak tartasz, aztán szárítsad meg. Hajszárító gyorsít a dolgon. Aztán összerak, és vár a csodára. Ha nincs csoda, akkor vagy rosszul raktad össze, vagy selejtes. Ellenõrizd az összerakást, ha mégsem menne, akkor kuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takacsp71 0 Author Share Posted June 27, 2005 Bocsi nem írtam. Szétszedtem, megpucoltam, öszeraktam, nem mûködik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 28, 2005 Másik billentyûvel megy a gép rendesen ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 28, 2005 Élég gyér minõségûek a Trust beviteli eszközei. Ilyesmi sûrûn elõfordul. Itt csak a cserecgarancia segítene, de ha már lejárt, akkor inkább nem erõltetném. Azt még megpróbálhatod, hogy a szoftverét eltávolítod és úgy próbálod használni. Elemet cseréltél benne? A vevõ és a billentyûzet között nincs akadály? Nem túl nagy a távolság? Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takacsp71 0 Author Share Posted June 28, 2005 Másik billenyûzet van a gépen, azzal tökéletes. Kb. 30 cm-re volt a vevõtõl. Cseréltem elemet is. Garanciával csak annyi bajom van, hogy nem találom a blokkot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 28, 2005 Még az is baj a garanciával, hogy már szétszedted. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 28, 2005 Azt szerintem nem veszik észre. Nem kell elmondani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takacsp71 0 Author Share Posted June 28, 2005 Nem áll szándékomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Tomi 0 Share Posted June 22, 2006 Sziasztok! Nekem egy A4 Tech-es rádios billentyûzetem van amivel olyan problémám van hogy van amikor hiába nyomkodom a bilentyûzet gombjait akkor nem reagál semmit. Mi lehet a gond HELP PLEASE!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 22, 2006 Nem merült le az elem? Reset volt? Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Tomi 0 Share Posted June 23, 2006 Az elem nem merült le mindig ellenõriztem volt reset is. Van hozzá 1 egér is ami szintén ilyen rádios és ha mellete van akkor jelentkezik ez a probléma mert ha felteszem az asztalra a bill. tartóról akkor megy normálisan (legalábbis eddig ment). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts