Frank 0 Share Posted June 26, 2005 Helló! Segítsen valaki mert meghülyült a fireworks-öm. Mindent tudok vele csinálni csak éppen a fájlt nem tudom elmenteni, hogy késõbb szerkeszthetõ maradjon. Ha exportálom a képet azt gond nélkül megcsinálja akár jpg,bmp,gif,tiff ,png... szóval bármit de a saját png fájlt nem hajlandó menteni a dög. Mindent mindig újra kell rajzolnom és ez bizony fárasztó! ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted June 26, 2005 Amikor be akarod zárni sem kérdez rá, hogy mented-e? Mert akkor egy javítótelepítést is megpróbálhatnál..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted June 27, 2005 Helló! Segítsen valaki mert meghülyült a fireworks-öm. Mindent tudok vele csinálni csak éppen a fájlt nem tudom elmenteni, hogy késõbb szerkeszthetõ maradjon. Ha exportálom a képet azt gond nélkül megcsinálja akár jpg,bmp,gif,tiff ,png... szóval bármit de a saját png fájlt nem hajlandó menteni a dög. Mindent mindig újra kell rajzolnom és ez bizony fárasztó! ír: Azért, mert png-be exportálod. Ne exportáld, hanem mentsd: save as... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank 0 Author Share Posted June 29, 2005 Amikor be akarod zárni sem kérdez rá, hogy mented-e? Mert akkor egy javítótelepítést is megpróbálhatnál..... Már kétszer leszedtem és újra telepítettem , a második alkalommal egy mentést engedélyezett aztán megint semmi.Ennél rosszabb, hogy még csak kinyitni sem engedi mostmár a png fájlt. Helló! Segítsen valaki mert meghülyült a fireworks-öm. Mindent tudok vele csinálni csak éppen a fájlt nem tudom elmenteni, hogy késõbb szerkeszthetõ maradjon. Ha exportálom a képet azt gond nélkül megcsinálja akár jpg,bmp,gif,tiff ,png... szóval bármit de a saját png fájlt nem hajlandó menteni a dög. Mindent mindig újra kell rajzolnom és ez bizony fárasztó! ír: Azért, mert png-be exportálod. Ne exportáld, hanem mentsd: save as... Hi! Nem exportálom hanem menteni próbálom save or save as.. Ha exportálok akkor egy képként szeretném viszontlátni, jpg, gif,...stb az mûködik is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted June 30, 2005 Nem arról van szó, hogy csak egy kipróbálható verzió? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank 0 Author Share Posted July 3, 2005 Nem mutatott ilyen jeleket, a suliban kaptam és eddig kiválóan mûködött. Olyan mintha azóta nem mûködne mióta beimportáltam egy wordart szöveget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted July 4, 2005 A suliban kaptad? Ezt nem értem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank 0 Author Share Posted July 7, 2005 2FF iskola. Nézd meg a honlapjukat, bár ettõl én nem leszek okosabb!! ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocsi 0 Share Posted April 12, 2006 [OFF]Szerintem illene átírni a topic címét Macromédia íl: Macromedia -ra...[ON] A kérdésem: Hogy tudok Fireworks-ben egy megnyitott kép egy színét kijelölni (konkrétan a hátteret) és azt átlátszóvá tenni??? ( ezt utána -gif ként akarom elmenteni weblaphoz...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted April 12, 2006 Az Optimize résznél van egy olyan, hogy Add color to transparency. Fontos még, hogy a No transparency -t felette állítsd át, illetve sokszor csak a Preview -ban látszódik a módosítás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts