ocsi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Hogy tudok AS segítségével MC et létrehozni? és ebbe hogy tudok tartalmat belerakni? ( szintén AS segítségével?)
tzoli Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Hogy tudok AS segítségével MC et létrehozni? és ebbe hogy tudok tartalmat belerakni? ( szontos AS segítségével?) Kicsit több magyarságot ha kérhetném. AS: action script MC: movie clip szontos: majd Grétsy úr megmondja. Legközelebb az ilyet szó nélkül törlöm. Ezt megígérhetem.
ocsi Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 ööö.. 'szontos' egy elütés volt..már javítottam... AC = Actionscript ( ugyan úgy használatos mint a JS==>JavaScript) MC = movie Clip Szóval a probléma az, hogy szövegmezõhöz akarok akciót renedelni. (nem jó a html!) És ezt nem tudom máshogy megoldani, mint hogy csinálok egy Movie Clip -et és abba rakom a szövegmezõt, és a Movie Clip-het már tudok akciót rendelni... Na mindezt Action Script segítségével kéne megcsinálnom. ( Mivel automatikusan generált)
Greene Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Tehát ha jól értem, akkor egy animációt akarsz amiben csak egy szöveg van. Ez a szöveg mondjuk kattintás hatására megváltozik. Ugye? Ha egy kicsit tudnál pontosítani, lehet, hogy tudnék neked segíteni.
Recommended Posts