Bencce 0 Share Posted June 23, 2005 Ejj gondom akadt:( Hogyan lehet beállítani flash rétegeknél, hogy átlátszó legyen? És ugyanezt lehet szombólumokkal? Köszi!!!!!!!! Bencce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted June 23, 2005 Magát a hátteret az publikálásnál tudod. File -> Publish settings -> HTML fül -> WMODE-ot állítsd transparent-re. Egy szimbólum átlátszóságát a saját properties-ében lévõ "alpha"-val tudod állítani. (Ez a color gördülõmenüjében van) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Author Share Posted June 23, 2005 áhá köszi szépen!!!!!!!!! Photoshopban oppacity, azt kerestem mindehol, meg transparency-t meg liquidity-t, de egyikre sem akart a help semmit mondani! Thanx mégegyszer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biszke 0 Share Posted December 13, 2005 Szerintetek én mit ronthattam el? Azt szeretném, hogy legyen egy amináció ahol fekvõ és álló képek váltják egymást. A fekvõ képek 160x120 az álló 90x120, és azt szeretném, hogy ha a 90x120-as kép van a képernyõn, akkor látszana a wablap háttere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biszke 0 Share Posted December 28, 2005 Na megoldódott a probléma: <param name="movie" value="animáció.swf"> <param name=wmode VALUE=transparent> <embed src="animáció.swf" width="0" height="0"wmode=transparent> </embed> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sziist 0 Share Posted October 20, 2006 Ha azt szeretnéd, hogy valaminek a kontûrje ne látszodjon, mondjuk be akarsz tenni egy pálmafát a tengerpartra, akkor a pálmafát kivágod Fireworks-ban (vagy Photoshopban) és a .PNG fájlt importálod. És voilá - olyan mintha oda nõtt volna... Flash csak .PNG fájlt tud importálni (legalábbis nekem csak ez ment MX verziónál)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts