web 0 Share Posted June 11, 2005 Hi! Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék a flashhez érteni, úgy, hogy tudjak valami animációt készíteni. Ehez keresek segítséget, hogy hogyan tudom megcsinálni és tanúlni, hogy mit hgyan kell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Share Posted June 17, 2005 Vedd meg a"Flash MX a gyakorlatban" c. könyvet.... az alapok nagyon jól benne vannak, érthetõen példákkal. Lehet, hogy ezt már nem lehet kapni, de van flash mx 2005 is 24 óra alatt vagy valami hasonló. Nem olcsó könyvek, de mégis ott van az asztalodon, és ha kell valami csakp lekapod. Ha meg komolyan bele akarod magad ásni akkor a Flash biblia az alapkönyv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocsi 0 Share Posted June 17, 2005 Két flash könyvem van. Az eggyik csak a "rajzolós" résszel foglalkozik, a másik fõként akcióscriptekkel. De nem tárgalja ennyire részletekbe menõen, és ez pont kimaradt, és ezért nem akarok még egy 8000 es könyvet venni! Szóval a kérdés továbbra is: hogyan tudok Akcióscripttel movieclip et létrehozni, és annak on(release) {} parancsot adni?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted June 17, 2005 Lehet, hogy ezt már nem lehet kapni, de van flash mx 2005 is 24 óra alatt vagy valami hasonló. Tanuljuk meg a Flash MX használatát 24 óra alatt! Egyébként nincs 8 ezer, "csak" 5500 Ft. :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted June 17, 2005 Én már meg is vettem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezofi 0 Share Posted August 15, 2005 Tanuljuk meg a Flash MX használatát 24 óra alatt! Ezt a könyvet valahol elérhetem PDF formátumban a neten? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted August 15, 2005 "Nem hivatalosan" biztos eléred... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezofi 0 Share Posted August 15, 2005 Hát épp ezt szeretném! Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 940 Share Posted August 15, 2005 Hát ebben épp ennyit tudtunk segíteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezofi 0 Share Posted August 31, 2005 Megvettem a Flash 5 Bibiliát, csak az a gond vele, hogy sosem jutok a végére mert röpke 1500 oldal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1rd 0 Share Posted March 26, 2007 Megvettem a Flash 5 Bibiliát, csak az a gond vele, hogy sosem jutok a végére mert röpke 1500 oldal. türelem, flash-tudást terem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezofi 0 Share Posted March 26, 2007 Én is azt használtam amikor kellett. És igazán hasznosnak tünt. A két kötet 1500 oldal összesen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoys1ng1ng 0 Share Posted March 26, 2007 (edited) Macromedia Flash MX Bible Szerzõi jogi okok miatt a link törölve - kérlek hozz a Macromedia-tól írásos engedélyt! - Greene Edited March 26, 2007 by Greene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts