majom 0 Share Posted June 23, 2005 Variácíók - Pioneer 109-Alcolhol megírja az .iso-t, rendben látszik, de olvashatatlan lemezt produkál. - Pioneer 109-Nero iso írása rendben - Pionner 109 akármilyen szoftverrel adatlemez készítése DVD-re rendben - Lg4163-Alcohol ez rendben van Egyértelmû, hogy Alcohol nem "boldogul" a Pioneernél ISO fájl felírásakor. Hallott, látott már valaki ilyet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted June 23, 2005 Igen. Próbálj verziót frissíteni, talán abban már javították a hibát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majom 0 Author Share Posted June 23, 2005 Sajnos a legfrisseb verzíót használom 1.9.5.2802 De legalább tudom,hogy nem az író hibás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZoli 0 Share Posted July 9, 2005 Segítsetek, hogy lehet az alcoholban 6 virtual drive-nál többet beállítani. Ennél többet nem ajánl fel. Kösz Zoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted July 17, 2005 Kicsit megkésve kapod a választ.Én úgy tudom,hogy regisztrált,tehát fizetõs változazban van csak a 31 virtuális meghajtó választási lehetõség. Nekem is volt trial verzióm 6 virtuális meghajtó választással. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alph@ 0 Share Posted September 20, 2005 Hello Fenntvan az 1.9.5-s verziójú alcholol, ami mindíg elrontja a DVD-t. De ha Nero-val irok akkor is elrontja, valamilyen hibára fogva. Az alcohol logfájla: 10:37:59 (F PIONEER DVD-RW DVR-110D(0:1) - [Write ERROR] LBA: 948672, Length: 16 S:KEY - 00/00/00 - ''No Additional Sense Information'' 10:37:59 (F PIONEER DVD-RW DVR-110D(0:1): A rögzítés nem sikerült! 10:37:59 A képfájl betöltése megszakadt! Gépem: 3.4-es Intel. 6600GT 2x 512 DDR2 RAM. Haverom írójával is ugyanezt csinálta. Szerintem az alaplap miatt lesz, mert valami rosszul van szerintem beállítva! Típusa: Asus P5GD2 Deluxe (Van rajta 4db Sata + 2 db RAID csatalkozó, ezek üresek+ 1db ATA csatlakozó, ezzel van összekötve a vinyó + a író (ez egy sima 80eres IDE kábel) Az írót slave-re kell állítani? mert most még azt a prücköt is kiszedtem, mert nem volt hajlando elindulni sehogysem. Próbáljatok már segíteni Légy szíves, hogy mit hogy állítsak mind software-ileg mind hardwareileg, mert sajna így egy DVD-t sem tudok kiírni Elõre is köszöm a segítséget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Share Posted September 20, 2005 Warez cuccoknál megesik az ilyen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alph@ 0 Share Posted September 20, 2005 Warez cuccoknál megesik az ilyen kösz haver, sokat segítettél. Látom itt sincsenek értelmes emberek, akik értenek a számítógéphez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Share Posted September 20, 2005 Nem csak általában ekkor szokott az ilyen elõjönni, fõleg képfájloknál. Az írót slavere kell állítani, de mi köze lenne az alaplapnak a dvd íráshoz? Egyébként miyen Nero-t használsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRIS111 0 Share Posted November 18, 2005 Helló. Pár hónapja már annak hogy telepitettem a San Andreas DVD-s verzióját és még nem játszottam végig és mivel más játékokkal is játszom úgy gondoltam hogy készitek róla egy image fájlt amit aztán a Daemon Tools-szal bemountolok. Az image fájlt az Alcohol120% legújabb verziójával készitettem de semmire nem megyek vele mert jelentkezik a másolásvédelem. Fogtam letöröltem az elkészitett image fájlt és utánanéztem milyen védelmet használ a San Andreas viszont amikor ki akarom választani képfájl készitésekor nem jön elõ az opció hogy beállithassam milyen védelmet használ a játék pedig a Half Lifenál elõjön.Lehet itt valamit legális keretek között csinálni mert Így a saját legális DVD-mrõl nem tudok a hardra képfájlt késziteni hogy késõbb bemountolhassam az Alcohollal vagy a Daemon Tools-szal . Van valami megoldás itt?Elõre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPeter 0 Share Posted November 18, 2005 Legális keretek között semmiképp, ugyanis még DVD-Video lemezrõl sem készíthetsz magadnak biztonsági másolatot, ha ehhez meg kell kerülnöd, fel kell törnöd a védelmet, szoftver esetén pedg még szigorúbb - a nemzetközi mérce szerint egyébként elég liberális - magyar törvény. Ugyanis (ha ehhez nem kell védelmet feltörnöd) filmrõl, zenérõl saját célra annyit másolsz és úgy töltesz le magadnak, amennyit akarsz, de programok, szoftverek esetén sajna ez illegális, még az otthoni biztonsági másolat ürügye okán sem engedélyezett, fõleg ha fel kell törnöd a védelmet ahhoz, hogy mûködõ másolatod legyen. Egyébiránt meg a google csodákra képes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRIS111 0 Share Posted November 19, 2005 Rendben-értem a dolgot és kösz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted November 19, 2005 Nem tudom pontosan, még nem próbáltam de az AnyDVD-vel lehet, hogy sikeres lesz a dolog. Ezután a CloneDVD-vel megcsinálhatod a képfájlt is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPeter 0 Share Posted November 19, 2005 Mi köze az AnyDVD-nek egy másolásvédelemmel ellátott játékhoz? Semmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted November 19, 2005 Biztos igazad van, mint mondtam nem próbáltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPeter 0 Share Posted November 20, 2005 Jó, hát ezzel az erõvel teliholdkor háromszor a fejed fölött meglóbált döglött macskát is ajánlhattál volna neki (kb. ugyanannyi hasznát venné a probléma megoldásához), hiszen nem próbáltad azt sem (vagy igen? ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik 0 Share Posted February 7, 2006 Hali ! Alcohol 1.9.5-öt használok néha, de az utóbbi CD írásaimnál rendre egy üres "Új mappa" is fel kerül a cd-re. Természetesen nem az én kérésemre. Az intézõben nézve a cd tartalmát, az Új mappa ikonja mellett még Valami kis jel is látható, mintha egy parancsikon lenne. Mi lehet ennek a kéretlen mappajelenésnek az oka. Régóta használom a programot változatlan beállításokkal, így nem tudom, mire visszavezetni ezt az új szokását, de szívesen megszabadulnék tõle, ha segít valaki. Köszönettel Miki. (késõbb megpróbáltam a Néróval /6.303/ , úgy látom õ is "ÚJ mappá"-zik. Mi lehet ez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
huang-ho 0 Share Posted August 6, 2006 Elárulná valaki, hogy egy többmenetes lemezt (DVD-t) hogyan lehet véglegesen lezárni a fent nevezett szoftverrel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
janowolf 0 Share Posted August 6, 2006 Szerintem sehogy, mert az alcohol 120 csak lemez 1:1 másolására használható, így nem is készít multisessionos lemezt, így le sem tudja zárni. Javaslom a Nerot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuttisanyika 0 Share Posted August 26, 2006 alcohol 120 1.9.5 4327 magyarositását keresem aki tud segitsen köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted August 26, 2006 Én úgy tudom, a csomag tartalmazza a magyar nyelvet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuttisanyika 0 Share Posted September 5, 2006 sajnos nincs benne- ha tudsz valamit üzenj -kösssz- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted September 30, 2006 1.9.5.4521-ben sincs magyar nyelv. Vajon a régi AX_HU.dll jó hozzá? Nekem még a 4212 van fent. Szerintem megy az újabbakkal is. Elteszem azt a fájlt magamank jól... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dogee 0 Share Posted June 4, 2007 Olyan problémával fordulok hozzátok,hogy nemrég feltelepítettem az alcohol 120 nevezetű programot. Pár napig ment is rendesen, beállítottam egy virtuális meghajtót majd bemountoltam egy image file-t. Ma ismét használni akartam a programot de az ikonja eltünt az asztalról. Rákerestem az exe file-ra de sajna azt sem találta a windows. Megnéztem a programok telepítése és törlése menüpont alatt is és sajnálkozva láttam, hogy ott sincs a program. Viszont a virtuális meghajtó még mindig a gépen van. Gondoltam újratelpítem a programot hátha az megoldja a problémát. Elindítottam megint a programot, látta is az image filet, amit kivettem belőle, de sajna a sajátgépben még mindig az van, hogy az image benne van a meghajtóba. Töröltem a virtuális meghajtót, de nem csinált semmit. És az image filet nem tudom törölni, mert mindig azt írja hogy használatban van... Hogy tudnám törölni? Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
janowolf 0 Share Posted June 4, 2007 Szia! Lépj be csökkentett módban. Az image fájlt biztos, hogy le tudod törölni, vagy átmozgatod egy másik mappába. Érdemes egy registry tisztítást is végezni szintén csökkentett módban. Ajánlom a CCLEANER programot. JanowolF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts