Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Voice over IP

Recommended Posts

Posted

Tud valaki hasonló programot, mint a VoipBuster???

Ez egy program, amivel lehet INGYEN telefonálni számítógéprõl 1 percen keresztül egy telefonszámot! Kár hogy csak egy pervet, de ha van mondanivalód, újra tárcsázol, és megint egy pertóc. Ezzel kapcsolatban van egy kérdésem... van-e olyan megoldás, amivel korlátlanul lehet beszélni ezzel a programmal, vagy egy másikkal?

Ha valakinek kell a program, itt van a linkje:

VoIPBuster

• 2 weeks later...
Posted

Ebbe a topikba írhatjuk a VoIP beszélgetésre képes programokat. Mivel most kezd fellendülni ez az új korszak, ezért nekiálltam néhány ilyen programot összeszedni.

VoIPBuster

Gizmo

Ciao.

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

MSN, ICQ :pislog: Lehet velük is beszélni...

Posted

De telefonra nem lehet hívni velük. Azaz az MSN most már támogatja ezt is egy kiegészítõvel.

Epyxmobile - Skype kiegészítõ mobil hívásokhoz, mobilról Skype hívása. ( :huh: :huh: :huh: )

Ciao.

• 1 month later...
Posted
Neophonex nagyon jó, belföldön jól használható, mivel könnyû venni feltöltõkártyát. SIP protokolt használ, így akár egy erre képes routerrel PC nélkül is használhatjuk. Javasolt program az X-Lite.
Posted

Hello!

A Gizmo-val hogy lehet hívni?

Mert beírom a számot, zöld kagylóra kattintok, jön a sablonszöveg (köszönjük, hogy...), és bontja a kapcsolatot,

Mi lehet a gond?

• 4 weeks later...
Posted

csum-pi hogy lehet egy percig telefonálni mert nekem csak 20 másodpercig engedi. :(

Posted

Hello!

A két hozzászólás között eltelt 4 hónap. ;)

Blue8

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted
Azaz az MSN most már támogatja ezt is egy kiegészítõvel.

Honnan lehet letölteni ezt a kiegészítõt?

Posted

Régen volt. Most én sem tudom, akkor hol találtam. :upsz:

Ciao.

• 1 month later...
Posted

Sony IVE. A SONY is belép az IP telefonálás kialakuló "piacára". :D Ingyen! :oké:

Ciao.

Posted

:lol: LOL! Egy hete még 30$-ért adták! Egyébként pedig nem lehet letölteni ... :S 550-es hiba

(Egyébként a T-Online Klipje is SIPPS motort használ ...)

Posted

Most én sem tölteni. :S Túlterhelt a szerverük. A Sipps még most is fizetõs! Azért mondom, hogy ez a Free.

Ciao.

• 4 weeks later...
Ruzsa Dániel
Posted

Annyi kérdésem lenne, hogy a SKYPE az mûködik nekem, meg az MSN is, de ez a VOIPBUSTER vagy micsoda ez nem, a telefonálásoknak, ahhoz hogy nem mûködik,(amikor vezetékes számot hívok) lehet köze ahhoz, hogy kábelnetem van?

Posted

Szerintem ahhoz nincs köze.

Ciao.

• 2 weeks later...
Posted

Hi! Mostanában megjelenik minden területen a Google (desktop search, Earth) van nekik most egy ilyen programuk is. Még nem volt idõm kipróbálni (nem is nagyon érdekelt) a neve: Google Talk.

Itt kattintsatok a downloadra...

• 3 weeks later...
Posted

Tényleg mûködik, csak kíváncsi leszek, hogy meddig.

Ciao.

Posted

Nekem nem mûködik. Párat kattog, kiírja, ring és néma csend.

+360676 és a szám formátumot használtam. :?:

Bocs rájöttem, a 06 nemkell!

Kár hogy számot már csak pénzért adnak.

Posted

:pislog: Ingyen adnak! Én regisztráltam egyet!

Ciao.

• 3 weeks later...
Posted

Nagyon jó a progi, nálam csak az a gond, hogy gyenge a nethozzáférésem, így gyakorlatilag nem tudom használni. :dühös:

Posted

Hello!

Nem teljesen ingyenes a Voipstunt. Nekem a harmadik magyar vezetékes hívásnál, kb 20 perc után megszakította a kapcsolatot azzal az üzenettel, hogy lejárt az ingyenes hívások idõtartama. Látogassak el a honlapjukra és vásároljak kreditet. Lehet, hogy utána is ingyenes marad, azt nem próbáltam.

Blue8

Posted

Igen, valóban. Nekem is lejárt - sajnos. :(

Ciao.