csum-pi 0 Share Posted June 22, 2005 Tud valaki hasonló programot, mint a VoipBuster??? Ez egy program, amivel lehet INGYEN telefonálni számítógéprõl 1 percen keresztül egy telefonszámot! Kár hogy csak egy pervet, de ha van mondanivalód, újra tárcsázol, és megint egy pertóc. Ezzel kapcsolatban van egy kérdésem... van-e olyan megoldás, amivel korlátlanul lehet beszélni ezzel a programmal, vagy egy másikkal? Ha valakinek kell a program, itt van a linkje: VoIPBuster Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 6, 2005 Ebbe a topikba írhatjuk a VoIP beszélgetésre képes programokat. Mivel most kezd fellendülni ez az új korszak, ezért nekiálltam néhány ilyen programot összeszedni. Skype VoIPBuster Gizmo Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted July 6, 2005 MSN, ICQ Lehet velük is beszélni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 13, 2005 De telefonra nem lehet hívni velük. Azaz az MSN most már támogatja ezt is egy kiegészítõvel. Epyxmobile - Skype kiegészítõ mobil hívásokhoz, mobilról Skype hívása. ( :huh: ) Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted September 11, 2005 Frissült a Gizmo! Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzoZo 0 Share Posted September 11, 2005 Neophonex nagyon jó, belföldön jól használható, mivel könnyû venni feltöltõkártyát. SIP protokolt használ, így akár egy erre képes routerrel PC nélkül is használhatjuk. Javasolt program az X-Lite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDNorbi8 0 Share Posted September 14, 2005 Hello! A Gizmo-val hogy lehet hívni? Mert beírom a számot, zöld kagylóra kattintok, jön a sablonszöveg (köszönjük, hogy...), és bontja a kapcsolatot, Mi lehet a gond? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magellan4 0 Share Posted October 6, 2005 csum-pi hogy lehet egy percig telefonálni mert nekem csak 20 másodpercig engedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueeight 0 Share Posted October 7, 2005 Hello! A két hozzászólás között eltelt 4 hónap. Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted October 7, 2005 Azaz az MSN most már támogatja ezt is egy kiegészítõvel. Honnan lehet letölteni ezt a kiegészítõt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted October 7, 2005 Régen volt. Most én sem tudom, akkor hol találtam. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted November 17, 2005 Sony IVE. A SONY is belép az IP telefonálás kialakuló "piacára". Ingyen! Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted November 25, 2005 Megjelent az Ahead Nero SIPPS Free! Letöltés. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charizard 0 Share Posted November 25, 2005 LOL! Egy hete még 30$-ért adták! Egyébként pedig nem lehet letölteni ... 550-es hiba (Egyébként a T-Online Klipje is SIPPS motort használ ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted November 25, 2005 Most én sem tölteni. Túlterhelt a szerverük. A Sipps még most is fizetõs! Azért mondom, hogy ez a Free. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruzsa Dániel 0 Share Posted December 24, 2005 Annyi kérdésem lenne, hogy a SKYPE az mûködik nekem, meg az MSN is, de ez a VOIPBUSTER vagy micsoda ez nem, a telefonálásoknak, ahhoz hogy nem mûködik,(amikor vezetékes számot hívok) lehet köze ahhoz, hogy kábelnetem van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted December 24, 2005 Szerintem ahhoz nincs köze. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJGABI 0 Share Posted January 2, 2006 Hi! Mostanában megjelenik minden területen a Google (desktop search, Earth) van nekik most egy ilyen programuk is. Még nem volt idõm kipróbálni (nem is nagyon érdekelt) a neve: Google Talk. Itt kattintsatok a downloadra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomatos 0 Share Posted January 21, 2006 Csak nektet csak most: http://www.voipstunt.com Magyarországi vezetékes számok hívása INGYENes!! Nekem jól mûködik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted January 21, 2006 Tényleg mûködik, csak kíváncsi leszek, hogy meddig. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted January 21, 2006 Nekem nem mûködik. Párat kattog, kiírja, ring és néma csend. +360676 és a szám formátumot használtam. Bocs rájöttem, a 06 nemkell! Kár hogy számot már csak pénzért adnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted January 21, 2006 Ingyen adnak! Én regisztráltam egyet! Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crocket 0 Share Posted February 7, 2006 Nagyon jó a progi, nálam csak az a gond, hogy gyenge a nethozzáférésem, így gyakorlatilag nem tudom használni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueeight 0 Share Posted February 7, 2006 Hello! Nem teljesen ingyenes a Voipstunt. Nekem a harmadik magyar vezetékes hívásnál, kb 20 perc után megszakította a kapcsolatot azzal az üzenettel, hogy lejárt az ingyenes hívások idõtartama. Látogassak el a honlapjukra és vásároljak kreditet. Lehet, hogy utána is ingyenes marad, azt nem próbáltam. Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted February 8, 2006 Igen, valóban. Nekem is lejárt - sajnos. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts