Jump to content
GSForum - Segélyvonal

.iso készítése fájlokból

Recommended Posts

Posted

Nem tudna valaki olyan progit vagy valami módszert, amivel vinyón lévõ fájlokból ISO-t lehet készíteni , ami akár 8GB-os is lehet(pl.: dupla rétegû DVD)???

Posted

Ahead NERO

A CD író választásnál az Image Recorde-t válszd ki az íród helyett.

Nyiss egy új írást, jelöld ki ami kell, nyomj neki írást és felkínálja az image-be mentést. Az *.nrg helyett válaszd az *.iso-t.

:);)

Posted

Nem jó, ezzel próbálkoztam legelõször, de kiírja h több mint 840 MB az adat és nem elég neki a hely!

Nem lehetne vele közölni a nero-val, h duplarétegû DVD-rõl van szó, nem pedig CD-rõl???

Posted

Új írásnál átállítod a bal oldalon a kis legördülõ ablakban a Cd-t DVD-re. :ötlet:

Posted

Na sikerült DVD-re állítani, de most + nem tudom kiválasztani az imigdrive-ot írásnál! :pislog:

Csak CD-nél mûködik. Nem tudtok valami virtuális DVD drive-ot v valami megoldást? :?:

Elég fontos lenne, elõre is köszi

Darcy Tucker
Posted

A Total Commandernek van egy ISO készítõ beépülõje. Az talán tudhatja az általad keresett funkciót. www.ghisler.com

Posted
Csak CD-nél mûködik.

Nekem mûködik DVD-nél is.

De miért is kell újra kiválasztanod az image drive-ot ?

Miért nem hagytad úgy ahogy volt ? (önmagától nem áll vissza...)

Posted
De miért is kell újra kiválasztanod az image drive-ot ?

Az elején még én is kitudom választani, de miután megadtam neki h mit írjon rá, akkor megint megkérdezi h mivel akarom kiírni, de ott már nincs se imagedrive se semmi! :!: :(

Pedig nero 6.6 reloadedet használok. :)

Posted
A Total Commandernek van egy ISO készítõ beépülõje. Az talán tudhatja az általad keresett funkciót.

Hol??? :?: Én nem találtam, tömörítésnél se lehet kiválasztani ISO-t! :pislog:

Darcy Tucker
Posted

Bocs. Írhattam volna pontosabb elérési utat. :upsz: Parancsolj: Total ISO maker. De ehhez még le kell töltened mást is. A Total ISO Read me fájljában benne van a pontos leírás.

Az ISO Creatorral az lehet a baj, hogy nem támogtaja a NTFS fájlrendszert, csak a FAT-et. MagicISO Features -> Support disk file system

Posted
UltraISO Elvileg csak egy kipróbálható program, amivel csak pár száz megát tudnál konvertálni, de nekem akár egy duplarétegût is képes iso.-ba, vagy bin.-be konvertálni. Marhára egszerû program, csak nyomj egy F5-öt, és válaszd ki mibe szeretnéd alakítani, és készül is. 8)
Posted
de nekem akár egy duplarétegût is képes iso.-ba, vagy bin.-be konvertálni.

Elárulod mi a titka??? Talán serial? :?:

Posted

Nem, csak a trial, de én csak simán F5-öt nyomok, és készül is. Mondjuk én személy szerint duplarétegût még nem készítettem, de egyik barátom úgy hozott el egy filmet. (ami kb. 8Gb volt)

Neked mit csinál?

Posted

Nekem kiírja h csak 300 MB-ot enged.

Az F5 egyébként mit jelent? Nálam semmit nem csinált.

Vásároltam IPB kép hozzá serialt, de beírom kiírja h OK indítsam újra, újraindítom, és megint csak trial maradt! :mérges:

Amennyiben a program készítõitõl vásárolt sorozatszám nem megfelelõ, problémáddal fordulj hozzájuk! Remélem érted amit mondani akarok. ;) Üdv: IPB kép