BlueNeon Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Nem tudna valaki olyan progit vagy valami módszert, amivel vinyón lévõ fájlokból ISO-t lehet készíteni , ami akár 8GB-os is lehet(pl.: dupla rétegû DVD)???
Chabi1 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Ahead NERO A CD író választásnál az Image Recorde-t válszd ki az íród helyett. Nyiss egy új írást, jelöld ki ami kell, nyomj neki írást és felkínálja az image-be mentést. Az *.nrg helyett válaszd az *.iso-t.
BlueNeon Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Nem jó, ezzel próbálkoztam legelõször, de kiírja h több mint 840 MB az adat és nem elég neki a hely! Nem lehetne vele közölni a nero-val, h duplarétegû DVD-rõl van szó, nem pedig CD-rõl???
Chabi1 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Új írásnál átállítod a bal oldalon a kis legördülõ ablakban a Cd-t DVD-re.
BlueNeon Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 Na sikerült DVD-re állítani, de most + nem tudom kiválasztani az imigdrive-ot írásnál! Csak CD-nél mûködik. Nem tudtok valami virtuális DVD drive-ot v valami megoldást? Elég fontos lenne, elõre is köszi
Darcy Tucker Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 A Total Commandernek van egy ISO készítõ beépülõje. Az talán tudhatja az általad keresett funkciót. www.ghisler.com
Chabi1 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Csak CD-nél mûködik. Nekem mûködik DVD-nél is. De miért is kell újra kiválasztanod az image drive-ot ? Miért nem hagytad úgy ahogy volt ? (önmagától nem áll vissza...)
BlueNeon Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 De miért is kell újra kiválasztanod az image drive-ot ? Az elején még én is kitudom választani, de miután megadtam neki h mit írjon rá, akkor megint megkérdezi h mivel akarom kiírni, de ott már nincs se imagedrive se semmi! :!: Pedig nero 6.6 reloadedet használok.
BlueNeon Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 A Total Commandernek van egy ISO készítõ beépülõje. Az talán tudhatja az általad keresett funkciót. Hol??? Én nem találtam, tömörítésnél se lehet kiválasztani ISO-t!
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 ISO Creator. Itt a link. Próbáld ki, hogy jó lesz e.
Darcy Tucker Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Bocs. Írhattam volna pontosabb elérési utat. Parancsolj: Total ISO maker. De ehhez még le kell töltened mást is. A Total ISO Read me fájljában benne van a pontos leírás. Az ISO Creatorral az lehet a baj, hogy nem támogtaja a NTFS fájlrendszert, csak a FAT-et. MagicISO Features -> Support disk file system
Shiwer Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 UltraISO Elvileg csak egy kipróbálható program, amivel csak pár száz megát tudnál konvertálni, de nekem akár egy duplarétegût is képes iso.-ba, vagy bin.-be konvertálni. Marhára egszerû program, csak nyomj egy F5-öt, és válaszd ki mibe szeretnéd alakítani, és készül is.
BlueNeon Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 de nekem akár egy duplarétegût is képes iso.-ba, vagy bin.-be konvertálni. Elárulod mi a titka??? Talán serial?
Shiwer Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Nem, csak a trial, de én csak simán F5-öt nyomok, és készül is. Mondjuk én személy szerint duplarétegût még nem készítettem, de egyik barátom úgy hozott el egy filmet. (ami kb. 8Gb volt) Neked mit csinál?
BlueNeon Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 Nekem kiírja h csak 300 MB-ot enged. Az F5 egyébként mit jelent? Nálam semmit nem csinált. Vásároltam hozzá serialt, de beírom kiírja h OK indítsam újra, újraindítom, és megint csak trial maradt! Amennyiben a program készítõitõl vásárolt sorozatszám nem megfelelõ, problémáddal fordulj hozzájuk! Remélem érted amit mondani akarok. Üdv:
Recommended Posts