bl4ckf0xi 0 Share Posted June 22, 2005 Kedves fórumozók! Úgy gondoltam...(itt gondolkodom), hogy nyitok egy témát, amiben a mára már eléggé elterjedt Miranda IM csevegõ programról lehet beszélni, vele kapcsoltaban segítséget kérni. Mi is az a Miranda IM? A Miranda IM egy Instant Messenger, amely képes a felhasználók Yahoo, MSN, IRC, AIM, ICQ, Jabber, Gadu Gadu, accountjait kezelni, tehát külön programok nélkül, egszerre többféle hálózaton lehetsz fent vele. Ez nem minden! A Miranda IM tökéletesen átalakítható, átírható program óriási tudással, egyetlen hibája, hogy nagyon-nagyon sok opció található rajta. A program letölthetõ : Ide kattintva. Ez csak a fõoldal, jobb oldali Download Installer gombra kattintva tölthetõ le a progi. Magyarosítás: Itt található hozzá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted June 22, 2005 Elégé fapados, de megfelelõ plug-inekkel elég ütõs csevegõ alkalmazássá lehet fejleszteni. Én legutóbb teljesen átalakítottam MSN Messenger stílusra. Vagyis nagyon hasonlított rá. Mondjuk most nem használom, mert anno csak ICQ és IRC miatt kellett. Ha jól tudom Skype beépülõ is van hozzá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl4ckf0xi 0 Author Share Posted June 22, 2005 Igen van hozzá Skype beépülõ is, de ahhoz sajnos a skype-nek is fennt kell lenie Skype beépülõ letöltése Van egy kérdésem! Én a felszínét nem tudtam teljesen átalakítani, csak az ikonokat, ez az egyetlen dolog, amit nem tudtam rajta megcsinálni . Elmondanád, hogy csináltad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted June 22, 2005 Csak ikonokat és hátteret cseréltem benne. A háttérre most nem emlékszem, de azt hiszem szintén a tulajdonságok között lehet megadni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted June 22, 2005 Már nem azért, de ez nem Miranda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted June 22, 2005 De az. Mi a probléma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl4ckf0xi 0 Author Share Posted June 22, 2005 Kösz Athos hogy besegítesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted June 22, 2005 Nincs mit. Igazából nem értem tzoli hozzászólását. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl4ckf0xi 0 Author Share Posted June 22, 2005 Én értem. Full hülye vagyok!! Átírod nekem a topicot?? A progi neve Miranda IM nem mirinda dehülye vagyok Link to comment Share on other sites More sharing options...
fapuma 0 Share Posted June 22, 2005 Én is ezt használom. Szerintem sokkal átláthatóbb, mint ezek a hiperszuper MSN Messenger-ek.(már azt se tudom hanyadik új verziónál tart... ha jól emlékszem 7? ) Bár ennek megvannak a hátrányai, azért pluginekkel elég jól el van árasztva a weboldala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted June 22, 2005 Majd a gonosz tzoli átírja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl4ckf0xi 0 Author Share Posted June 22, 2005 Kösz szépen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted June 23, 2005 Fel sem tûnt, hogy rossz a topic címe. Ebbõl látszik, hogy az ember nem betûrõl-betûre haladva olvas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl4ckf0xi 0 Author Share Posted June 27, 2005 jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard™ 0 Share Posted November 18, 2005 Négyhónapos Net-kihagyás után ismét felraktam a Mirandát de sajnos akadt egy kis probléma! Telepítésnél hiába pipálom be az MSN-t is indításnál sajna akkor sem csatlakozik. Szóval csak az ICQ-n keresztül tudom használni. Ha valakinek van valami ötlete kérem segítsen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naturale 0 Share Posted December 15, 2006 Sziasztok! Én egy teljesen amatör Mirandás vagyok és már szinte a legelején elakadtam.... :/ Jo, oké igaz nõböl vagyok... ez természetes Tudna valaki MSN en segiteni Miranda ügyben? Mert hogy ezt a forumot mégegyszer nem találopm meg az is tuti A cimem: natocska@hotmail.com nagyon köszi mindenkinek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts