Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Miranda IM

bl4ckf0xi

Recommended Posts

bl4ckf0xi

Kedves fórumozók!

Úgy gondoltam...(itt gondolkodom), hogy nyitok egy témát, amiben a mára már eléggé elterjedt Miranda IM csevegõ programról lehet beszélni, vele kapcsoltaban segítséget kérni.

Mi is az a Miranda IM?

A Miranda IM egy Instant Messenger, amely képes a felhasználók Yahoo, MSN, IRC, AIM, ICQ, Jabber, Gadu Gadu, accountjait kezelni, tehát külön programok nélkül, egszerre többféle hálózaton lehetsz fent vele. Ez nem minden! A Miranda IM tökéletesen átalakítható, átírható program óriási tudással, egyetlen hibája, hogy nagyon-nagyon sok opció található rajta.

A program letölthetõ : Ide kattintva.

Ez csak a fõoldal, jobb oldali Download Installer gombra kattintva tölthetõ le a progi.

Magyarosítás: Itt található hozzá.

Athos

Elégé fapados, de megfelelõ plug-inekkel elég ütõs csevegõ alkalmazássá lehet fejleszteni. Én legutóbb teljesen átalakítottam MSN Messenger stílusra. Vagyis nagyon hasonlított rá. :lol: Mondjuk most nem használom, mert anno csak ICQ és IRC miatt kellett. Ha jól tudom Skype beépülõ is van hozzá. ;)

bl4ckf0xi

Igen van hozzá Skype beépülõ is, de ahhoz sajnos a skype-nek is fennt kell lenie :)

Skype beépülõ letöltése

Van egy kérdésem!

Én a felszínét nem tudtam teljesen átalakítani, csak az ikonokat, ez az egyetlen dolog, amit nem tudtam rajta megcsinálni :mérges: . Elmondanád, hogy csináltad?

Athos

Csak ikonokat és hátteret cseréltem benne. A háttérre most nem emlékszem, de azt hiszem szintén a tulajdonságok között lehet megadni.

tzoli

Már nem azért, de ez nem Miranda?

Athos

De az. Mi a probléma? :)

bl4ckf0xi

Kösz Athos hogy besegítesz ;)

Athos

Nincs mit. Igazából nem értem tzoli hozzászólását. :pislog:

bl4ckf0xi

Én értem. Full hülye vagyok!!

Átírod nekem a topicot?? A progi neve Miranda IM :) nem mirinda :) dehülye vagyok

fapuma

Én is ezt használom. :)

Szerintem sokkal átláthatóbb, mint ezek a hiperszuper MSN Messenger-ek.(már azt se tudom hanyadik új verziónál tart... ha jól emlékszem 7? :upsz: )

Bár ennek megvannak a hátrányai, azért pluginekkel elég jól el van árasztva a weboldala.

tzoli

Majd a gonosz tzoli átírja... :S

bl4ckf0xi

Kösz szépen! :upsz:

Athos

Fel sem tûnt, hogy rossz a topic címe. :lol: Ebbõl látszik, hogy az ember nem betûrõl-betûre haladva olvas.

bl4ckf0xi

jaja :)

• 4 months later...
Alucard™

Négyhónapos Net-kihagyás után ismét felraktam a Mirandát de sajnos akadt egy kis probléma!

Telepítésnél hiába pipálom be az MSN-t is indításnál sajna akkor sem csatlakozik.

Szóval csak az ICQ-n keresztül tudom használni.

Ha valakinek van valami ötlete kérem segítsen!

• 1 year later...
Naturale

Sziasztok!

Én egy teljesen amatör Mirandás vagyok és már szinte a legelején elakadtam.... :/

Jo, oké igaz nõböl vagyok... ez természetes :D

Tudna valaki MSN en segiteni Miranda ügyben? Mert hogy ezt a forumot mégegyszer nem találopm meg az is tuti :D

A cimem: natocska@hotmail.com

nagyon köszi mindenkinek!