Pozoki 0 Share Posted June 21, 2005 Nos nem tudom milyen fajta programozás a Script, csak php-hez értek egy keveset. A Game Makert 6-ot már elég jól ismerem, van is egy tök jó játékom. Azt szeretném megkérdezni, hogy csinálhatok Script-ben egy Lan-os hálózatot bele. Ja, és hogy csinálhatok minden figurámnak külön kijelzett energiát (Health). Remélem van valaki köztettek aki ismeri a Game Makert. Ne haragudjatok, hogy ide írok, de talán itt a helye. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusinnhht 0 Share Posted July 3, 2005 Szia! Szerintem cseréld le a game makert Game Studio6ra (kb. 50 dolcsiért már beszerezhetõ és kezeli a LAn-t)! Én sem értek annyira hozzá, de szerintem 1000* jobb játékokat lehet vele csinálni! (Érdemes megnézni EZT ez a mi játékunk honlapja!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piegier 0 Share Posted December 3, 2005 Nos nem tudom milyen fajta programozás a Script, csak php-hez értek egy keveset. A Game Makert 6-ot már elég jól ismerem, van is egy tök jó játékom. Azt szeretném megkérdezni, hogy csinálhatok Script-ben egy Lan-os hálózatot bele. Ja, és hogy csinálhatok minden figurámnak külön kijelzett energiát (Health). Remélem van valaki köztettek aki ismeri a Game Makert. Ne haragudjatok, hogy ide írok, de talán itt a helye. Szia! Szerintem a LAN-os dolog MÉG nem megoldható, esetleg az épp készülõ 6.2-ben esetleg majd... A Health-ot meg inkabb nem mondom el, hanem töltsd le EZT a leírást... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts