apa 1 Share Posted June 19, 2005 Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség a két szerkezeti megoldás között, valamint a kijelzõk között: C-STN, 130x130 pixel - TFT, 132x176 pixel. Elõre is köszi! :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 19, 2005 A különbség a felbontásuk: CIF = 352*288 VGA = 640x480 A C-STN és a TFT is egy-egy kijelzõtechnológia. A használatuk erõsen megoszlik, de a felhasználók számára nincsenek nagy különbségek a két kijelzõ között. A felbontásuk, méretük lényegtelen (amit írtál), mert különbözõ méretekben készülnek. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apa 1 Author Share Posted June 19, 2005 Köszi ProFiler! Szeretnék vásárolni a közeljövõben egy Siemens M65 típusú telcsit, és nem tudom, hogy mennyi lenne a különbség az általa készített képek (TFT kijelzõ, VGA kamera) és a jelenlegi Siemens CV 65 között. Olvastam a véleményeket a különbözõ telókról,s a Siemensekrõl nem túl jók... Tudom,hogy ha fényképezni akar az ember, akkor inkább egy digitális fényképezõt használjon. Csak érdekelt a két technológiai különbség, s egyáltalán érzékelhetõ- e ez Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 19, 2005 Jelentõsen jobb a képe, de még akkor is elég gyenge. Ha fényképezni szeretnél, akkor inkább valamelyik MegaPixeles Nokiát ajánlom. A telefonok is sokkal jobbak és a fényképezõjük is nagyon jó minõségû. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apa 1 Author Share Posted June 19, 2005 Köszi a segítséget :!: Most már könnyebb a választás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts