Blueeight 0 Share Posted June 17, 2005 Hello! A kérdésem csak annyi: Milyen, lehetõleg ingyenes alkalmazzással tudnám egyszerûen átkonvertálni a mobiltelefonommal készített videókat bármilyen AVI-ba? Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted June 17, 2005 Google-->3gp2avi-->enter , és kedvedre válogathatsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueeight 0 Author Share Posted June 18, 2005 Hello! Ilyen alapon a fórumra sincs szükség, mert minden megtalálható a neten. C'mon! Tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Olyan emberek válaszát várom akik próbálta már ki ilyen programokat és tudnak ajánlani. Melyik miért jobb. Ha megint elkezdem letöltögetni és telepíteni a programokat amiket találok, annak egy win reinstall a vége mindig. Én a fórumban sosem adok olyan választ, hogy használd a google-t! Ez nem válasz. Szívem szerint kérnék egy moderátort, hogy törölje az utolsó két hozzászólást. Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted June 19, 2005 Pedig a kérdésedre válaszolt. Ha elsõre tapasztalatokat kérsz, akkor nem a gúglit kapod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueeight 0 Author Share Posted June 19, 2005 Hello! Miért gondoljátok, hogy van a fórumon olyan ember aki nem tudja, hogy a google használatával meg lehet találni programokat? Ez hosszas kutatómunka és fölösleges telepítéseket szülhet. Ha azt kérdezném, hogy mivel játszak le mp3-at akkor azt a választ kapnám, hogy írd be a gugliba: mp3 player és kedvedre válogathatsz! ? De visszatérve az eredeti témára. Rendelkezik valaki tapasztalattal 3gp fájlok AVI formátumba konvertálása terén? Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted June 21, 2005 Ahogy Shia-ko mondta ha avval kezded hogy kinek van tapasztalata nem válaszoltam volna , mert nekem nincs. Viszont te nem azt kérdezted hanem azt hogy milyen lehetõleg ingyenes alkalmazással tudod a konvertálást megcsinálni. Na arra a kérdésre egyenes , érthetõ , egyszerû válasz volt. Bár felsorolhattam volna az azon az oldalon található összes ingyenes progit igazad van. Esetleg feltelepíthettem volna õket , kipróbálhattam volna a kedvedért , és írhattam volna tapasztalatokat. DE TE NEM AZT KÉRDEZTED :!: Nehogy azt hidd hogy megsértõdtem , nem vagyok olyan , téged sem néztelek hülyének nyugodt lehetsz. (Az mp3-as hasonlat nem az igazi , mert azt mindenki minden nap használ valamilyent , és mindenkinek van tapasztalata. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueeight 0 Author Share Posted June 21, 2005 Hello! OK. Sajnálom, hogy rosszul tettem fel a kérdést, és ezért: Kérnék egy moderátort, hogy tegye rendbe ezt a témát! Ne foglaljuk feleslegesen az adatbázist. Köszönöm. Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueeight 0 Author Share Posted June 22, 2005 Hello! Ajánlottak más helyen egy programot: Zwei-Stein Video Editor. Ingyenes. Kipróbáltam és nagyszerûen mûködik. Csak a Realmedia Alternativ kodek kell hozzá. Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menyus 0 Share Posted June 22, 2005 Szia, XiliSoft 3gp Video Converter. Tökéletes! Sõt, ezzel szoktam még a QuickTime-os mp4-eket is avi-ra konvertálni. Menyus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueeight 0 Author Share Posted June 22, 2005 Hello! Biztos nagyon jó, de pénzbe kerül. Innentõl már nem nekem való. Köszi Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts