Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Hello!

A kérdésem csak annyi: Milyen, lehetõleg ingyenes alkalmazzással tudnám egyszerûen átkonvertálni a mobiltelefonommal készített videókat bármilyen AVI-ba?

Blue8

Posted

Google-->3gp2avi-->enter , és kedvedre válogathatsz :)

Posted

Hello!

Ilyen alapon a fórumra sincs szükség, mert minden megtalálható a neten.

C'mon! Tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Olyan emberek válaszát várom akik próbálta már ki ilyen programokat és tudnak ajánlani. Melyik miért jobb.

Ha megint elkezdem letöltögetni és telepíteni a programokat amiket találok, annak egy win reinstall a vége mindig.

Én a fórumban sosem adok olyan választ, hogy használd a google-t!

Ez nem válasz. :S

Szívem szerint kérnék egy moderátort, hogy törölje az utolsó két hozzászólást.

Blue8

Posted

Pedig a kérdésedre válaszolt. Ha elsõre tapasztalatokat kérsz, akkor nem a gúglit kapod. :ötlet:

Posted

Hello!

Miért gondoljátok, hogy van a fórumon olyan ember aki nem tudja, hogy a google használatával meg lehet találni programokat?

Ez hosszas kutatómunka és fölösleges telepítéseket szülhet.

Ha azt kérdezném, hogy mivel játszak le mp3-at akkor azt a választ kapnám, hogy írd be a gugliba: mp3 player és kedvedre válogathatsz! ?

De visszatérve az eredeti témára.

Rendelkezik valaki tapasztalattal 3gp fájlok AVI formátumba konvertálása terén?

Blue8

Posted

Ahogy Shia-ko mondta ha avval kezded hogy kinek van tapasztalata nem válaszoltam volna , mert nekem nincs.

Viszont te nem azt kérdezted hanem azt hogy milyen lehetõleg ingyenes alkalmazással tudod a konvertálást megcsinálni.

Na arra a kérdésre egyenes , érthetõ , egyszerû válasz volt.

Bár felsorolhattam volna az azon az oldalon található összes ingyenes progit igazad van.

Esetleg feltelepíthettem volna õket , kipróbálhattam volna a kedvedért , és írhattam volna tapasztalatokat.

DE TE NEM AZT KÉRDEZTED :!:

Nehogy azt hidd hogy megsértõdtem , nem vagyok olyan , téged sem néztelek hülyének nyugodt lehetsz.

(Az mp3-as hasonlat nem az igazi , mert azt mindenki minden nap használ valamilyent , és mindenkinek van tapasztalata. :) )

Posted

Hello!

OK. Sajnálom, hogy rosszul tettem fel a kérdést, és ezért:

Kérnék egy moderátort, hogy tegye rendbe ezt a témát!

Ne foglaljuk feleslegesen az adatbázist.

Köszönöm.

Blue8

Posted

Hello!

Ajánlottak más helyen egy programot:

Zwei-Stein Video Editor. Ingyenes.

Kipróbáltam és nagyszerûen mûködik. Csak a Realmedia Alternativ kodek kell hozzá.

Blue8

Posted

Szia,

XiliSoft 3gp Video Converter. Tökéletes! Sõt, ezzel szoktam még a QuickTime-os mp4-eket is avi-ra konvertálni.

Menyus

Posted

Hello!

Biztos nagyon jó, de pénzbe kerül. Innentõl már nem nekem való.

Köszi

Blue8