Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ventrilo

Guest GoodSpeed

Recommended Posts

Guest GoodSpeed
Posted

Ismeri e közzületek valaki e kommunikációs programot ?

Innen érhetõ el.

Posted

Üdvözletem!

Ismerem és épp egy vele kapcsolatos problémám van. Remélem tud valaki segíteni - folyamatosan késik a hangom és a késés egyre hosszabbodik - amikor bejelentkezem még szinte semmi majd egyre késõbb és késõbb érkezik meg a hangom a többiekhez - végigfuttattam a vírusirtót és a kémkeresõket is de eredmény nélkül. Pls segítsetek. Elõre is köszi

:segítség: :ima:

Guest GoodSpeed
Posted

Én is kipróbáltam de inkább maradok a TeamSpeak-nél.

Posted

Azt sajnos nem ismerem, nekem a ventri tetszik, csak ne lenne az elõbb említett problémám, ezért is örülnék, ha valaki tudna segíteni :segítség:

• 11 months later...
Posted

A hangkésés nem a vírusoktól vagy egyéb programoktól késik, ez az internetkapcsolattól függ. A program közepén van egy PING felirat, ami azt jelenti, hogy ha nagy a szám, ami mellette van akkor jobban késik a hang!

Johnny5_el
Posted

Sajnos viszonylag alacsony ( nálam átlag 31 -41 ) ping mellett is elég komoly 2-3 perces vagy még hosszabb késésem van. Ráadásul amikor többen beszélgetünk van, hogy mindenkihez egész más idõben jut el a hangom :(:S

• 9 months later...
Posted

Az mitõl lehet, hogy egyik Ventrilo szerveren tökéletes a hang ha beszélek, egy másikon pedig csak egy sípolásszerû hangot hallanak a többiek tõlem?

• 2 months later...
Posted

Hello!

Valaki tud segíteni?

A Ventrilo mikor be akarok jelentkezni kiirja hogy:

Unable to connect to server

mi baja lehet?

Minden beállítás jo

A tûzfal + a vírusprogramok nem ütik

2.1.4-es verzio

a server: kani.hu

foggalmam sincs hogy mi a baja:P

Valaki segítsen légy szíves

• 1 year later...
Posted

Nagyon nagy a pingem Ventrilon!

Mikor fellépek a szerverre, még normális. De ahogy megszólalok (vagy néha akkor is ha más szólal meg) szépen felugrik olyan 20000-ig a pingem. Ha mindenki csöndben van, visszaugrik.

A szerver jó, mert csak nekem csinálja. Más programnál ezt nem veszem észre. Víruskergetõ nem talált semmit.

Ötlet?