Szanya Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Van egy kütyüm, amivel elég jó minõségû felvételeket tudok készíteni kiválló tömörítési aránnyal. De így a kiterjesztés AMR lesz. Nagy nehezen találtam progit, ami lejátsza, de ha pl. e-mailben küldeném el ismerõseimnek egyik- másik hangmintámat, akkor nemigen tudnák meghallgatni. Létezik- e erre valami jó megoldás? Vagy vennem kell egy óriási memóriakártyát, és akkor mp3- ban vehetek fel mindent?
cölöp Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 A Nero audió konverterét próbáltad már? De találtam valamit. Beírod a Googléba amr2wav , és onnan már tiszta minden
Szanya Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 wav ez jó ötlet. Meglátom, hogyan válik be. Kösz. *** A minõség megmaradt ugyanolyan jónak. A méret persze tízszeresére nõtt, de ez a lényeg. Ez nagyon jó! Egy 32 MB- os kártyára rengeteg amr fér. Úgy néz ki, beválik. Ebbõl aztán még akármibe is átvarázsolhatom.
cölöp Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Hurrá , örülök hogy sikerült. Én is úgy okoskodtam hogy wav-ból bármi lehet.
Recommended Posts