Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Milyen böngészõt használsz?

Recommended Posts

Posted

Mivel az utóbbi idõben több különféle böngészõket összehasonlító topik is nyílt, ezért úgy gondoltam az lesz a legjobb ha ezekbõl egy témát csinálunk, elkerülendõ a rengeteg felesleges topikot. Íme tehát ez, ahol szavazhatsz hogy melyik a te kedvenced, kiemelheted elõnyeit a többivel szemben, vagy akár rámutathatsz azok hátrányaira is.

UI: Ha valaki olyanra szavazna ami nem szerepel a listán, akkor jelezze PÜ-ben és be fogom tenni.

Ja és tudom hogy az Avant Browser illetve a Maxthon nem böngészõ, csak egy kiegészítés az IE-hez. ;)

Posted

A Firefoxra szavaztam. Jó benne a laponkénti böngészés, az Adblock, a MouseGestures, a Gmail Notifier, a ForecastFox. Ezeket használom. Ezek (is) toronymagasan a legjobbá teszik az Opera, a Mozilla és az IE elõtt. Ezenkívül kicsi, gyors.

Az Operában nagyon-nagyon jó a jobb egérgombos on-line fordítás (is). Ezüstérmes.

Örülök, Utonium, hogy ténykedésed találkozott a véleményemmel.

Posted

Otthon Opera, de sok helyen IE.

Posted

Most az Opera-t használom, mert a Firefox hülyéskedik mostanában! Idõnként a feladatkezelõben kell leállítani, fõleg, ha több ablakot nyitok meg egymás után!

Ruzsa Dániel
Posted

Ilyen próblémám nekem is van ezért figyel ott melllette az AVANT! :démonikacaj:

Posted

Operát használok, ment rá egy szavazat.

Posted

Leginkább Mozillát használok, de vannak olyan funkciók amikhez kell az IE.

Kovács Dávid ( Davs )
Posted
de vannak olyan funkciók amikhez kell az IE.

Jaja....Winupdate :Sír:

Szavazat a foxira....

Posted

Netscape---Opera

szavazat a Netscape-re ment , azt használom többet , de csak mert a billentyûzet Home gombját erre állítottam :)

ordító egér
Posted

Avant (Természetesen)

Posted

Firefox. - Egy szavazat a rókára. :D

Posted

Az Operára szavaztam, bér 1 ideje vacakol. lsd.: topik

Ha túl sokat vacakol, firefox

Posted

Operára nyomtam egyet...Mert kezes és szép, mert udvarias és utálja a betolakodókat, mert jó vele levelezni és letölteni és kitöltögeti a nyomtatványokat, mert nem felejti el a jelszavakat, mert biztonságos...No meg azért, mert barna haja van és kék szeme, és 96-60-96... :)

Posted

kor-fokos láz-millió font a bankban? :démonikacaj:

• 2 weeks later...
Posted

Mellesleg jegyzem meg, hogy a Secunia szerint a böngészõk közül az Opera 8.01 az egyetlen, amelyben nem találtak biztonsági rést. Ugyanitt az IE highly critical (azaz erõsen kritikus), míg a Firefox moderately critical (közepesen vagy mérsékelten kritikus) minõsítést kapott. ;)

Posted

IE :) Nekem nincs vele semmibajom sem :upsz:

Posted
:démonikacaj: Tûzrókát! Nekem gyorsabb, mint az IE!
Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Jelenleg Firefox, de várom már a 7-es Explorert, és ha olyan lesz, amint amire számítok, akkor visszaváltok rá. Persze, elöbb alapos tesztnek lesz alávetve, 90%-ban a megjelenítésre koncentrálva, 8 % "extra" (kinézet, eszköztár, faviconok), és csak 2 %-ban a biztonságossága.

Posted

Mozilla (NEM a Firefox, azt majdnem annyira utálom, mint az IE-t!.. :démonikacaj: ), hanem a Mozilla Suite részét is képezõ böngészõ... 8)

Mellette még az Opera, de a szavazatom a síma Mozillára ment... ;):)

Utólag: Ezért kár, hogy nem lehet a szavazás eredményét megnézni... :mérges:

(Persze kijelentkezve, vagy másik böngészõvel igen, de arra lusta voltam... IPB kép )

Ha elõre láttam volna az állást, inkább az Operára szavazok, hátha behozza azt a rusnya Firefoxot.. :démonikacaj:

Posted

Ha vezet a Ff, akkor mégsem rusnya! :bizonytalan:

De vajon miért ez a már-már gyûlölködõ Ff-ellenszenv? Több oka lehet.

- Valamit tönkretett a gépeden?

- Olyan személy szereti, akit nagyon utálsz?

- Zavar mások lelkesedése?

Ezek csak kérdések voltak. :upsz:

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Lehet, hogy "csak úgy" az oka. :D Bár szerintem ez ilyen "utálom az Internet explorert" szerû dolog.

Én pontosan pontosan tudom, miért nem fogom soha rendszeresen használni a Mozillát, és az Operát, de nem utálom õket. Maradok az Internet Explorernél/Firefoxnál.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...