Utonium Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mivel az utóbbi idõben több különféle böngészõket összehasonlító topik is nyílt, ezért úgy gondoltam az lesz a legjobb ha ezekbõl egy témát csinálunk, elkerülendõ a rengeteg felesleges topikot. Íme tehát ez, ahol szavazhatsz hogy melyik a te kedvenced, kiemelheted elõnyeit a többivel szemben, vagy akár rámutathatsz azok hátrányaira is. UI: Ha valaki olyanra szavazna ami nem szerepel a listán, akkor jelezze PÜ-ben és be fogom tenni. Ja és tudom hogy az Avant Browser illetve a Maxthon nem böngészõ, csak egy kiegészítés az IE-hez.
eremit Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 A Firefoxra szavaztam. Jó benne a laponkénti böngészés, az Adblock, a MouseGestures, a Gmail Notifier, a ForecastFox. Ezeket használom. Ezek (is) toronymagasan a legjobbá teszik az Opera, a Mozilla és az IE elõtt. Ezenkívül kicsi, gyors. Az Operában nagyon-nagyon jó a jobb egérgombos on-line fordítás (is). Ezüstérmes. Örülök, Utonium, hogy ténykedésed találkozott a véleményemmel.
benkovics Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Most az Opera-t használom, mert a Firefox hülyéskedik mostanában! Idõnként a feladatkezelõben kell leállítani, fõleg, ha több ablakot nyitok meg egymás után!
Ruzsa Dániel Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ilyen próblémám nekem is van ezért figyel ott melllette az AVANT!
dreamer1 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Leginkább Mozillát használok, de vannak olyan funkciók amikhez kell az IE.
Kovács Dávid ( Davs ) Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 de vannak olyan funkciók amikhez kell az IE. Jaja....Winupdate ír: Szavazat a foxira....
cölöp Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Netscape---Opera szavazat a Netscape-re ment , azt használom többet , de csak mert a billentyûzet Home gombját erre állítottam
nagylevin Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Az Operára szavaztam, bér 1 ideje vacakol. lsd.: topik Ha túl sokat vacakol, firefox
Lalolib Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Operára nyomtam egyet...Mert kezes és szép, mert udvarias és utálja a betolakodókat, mert jó vele levelezni és letölteni és kitöltögeti a nyomtatványokat, mert nem felejti el a jelszavakat, mert biztonságos...No meg azért, mert barna haja van és kék szeme, és 96-60-96...
Utonium Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Mellesleg jegyzem meg, hogy a Secunia szerint a böngészõk közül az Opera 8.01 az egyetlen, amelyben nem találtak biztonsági rést. Ugyanitt az IE highly critical (azaz erõsen kritikus), míg a Firefox moderately critical (közepesen vagy mérsékelten kritikus) minõsítést kapott.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Jelenleg Firefox, de várom már a 7-es Explorert, és ha olyan lesz, amint amire számítok, akkor visszaváltok rá. Persze, elöbb alapos tesztnek lesz alávetve, 90%-ban a megjelenítésre koncentrálva, 8 % "extra" (kinézet, eszköztár, faviconok), és csak 2 %-ban a biztonságossága.
Maverick Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Mozilla (NEM a Firefox, azt majdnem annyira utálom, mint az IE-t!.. ), hanem a Mozilla Suite részét is képezõ böngészõ... Mellette még az Opera, de a szavazatom a síma Mozillára ment... Utólag: Ezért kár, hogy nem lehet a szavazás eredményét megnézni... (Persze kijelentkezve, vagy másik böngészõvel igen, de arra lusta voltam... ) Ha elõre láttam volna az állást, inkább az Operára szavazok, hátha behozza azt a rusnya Firefoxot..
eremit Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ha vezet a Ff, akkor mégsem rusnya! De vajon miért ez a már-már gyûlölködõ Ff-ellenszenv? Több oka lehet. - Valamit tönkretett a gépeden? - Olyan személy szereti, akit nagyon utálsz? - Zavar mások lelkesedése? Ezek csak kérdések voltak.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Lehet, hogy "csak úgy" az oka. Bár szerintem ez ilyen "utálom az Internet explorert" szerû dolog. Én pontosan pontosan tudom, miért nem fogom soha rendszeresen használni a Mozillát, és az Operát, de nem utálom õket. Maradok az Internet Explorernél/Firefoxnál.
Recommended Posts