kfx 0 Share Posted June 16, 2005 Hát elõször is: Önöknek nem ajánlom. Memóriakezelés egy... 2 óra után tele van mindennel a memória. -Csúnya kékhalál -lassú folyamatkezelés -kompatibilitási gondok -furcsa hibajelenségek Aki jót akar magának, minél hamarabb telepítsen mást. Sajnos nekem még mindig ez van. A gépre(amit pélyézaton nyertünk) rá van írva, hogy "Designed for Windows 200 Professional". Ez nem tudom, hogy jelentheti-e azt, hogy csak ezzel kompatibilis, de az biztos, hogy egy másik winchestert rádugva igencsak nem akart elindulni. Tudna valaki segíteni??? (megszabadulni ettõl az átoktól ) Légyszíves válogasd meg a szavaidat! Egy problémát kulturált hangnemben is ki lehet fejteni. Kösz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 16, 2005 Ha most azt mondanám, hogy utoljára gyanúsítanám hibaforrásként a Windows 2000-et, akkor gondolom, meglepõdnél. Elõszöris vírusirtás, kémprogramok irtása. Ha ez megvan, akkor Windows Update. Lemeztöredezettség ellenõrzése. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted June 16, 2005 Tiltakozom! A Windows 2000 a megfelelö szervizcsomagokkal nagyon is megbízható. Én a cégnél azt használok és meg vagyok vele elégedve. Próbáld ki amit Arpsoft írt! A "Designed for Windows 2000" felirat esetén is lehet rá XP-t rakni. A másik winchestert jól jumperoltad be, és a BIOS-ban is beállítottad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfx 0 Author Share Posted June 19, 2005 A kémprogi és vírusirtás megvolt, a lemezt még nem nagyon töredezettségmentesítettem. Amúgy a winchester jól volt jumperolva, meg a bios is jol volt beállítva. Az eredmény egy villogó kurzor volt a képernyõ bal felsõ sarkában. Ja és sorry a hozzászólás végéért. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted August 10, 2005 Nekem megvan a WIn 2000 telepítve, és egy dolgot nem értek, az msconfig miért nem mûködik Tehát Futtattás.. -> msconfig ... Nem találja Mi lehet a gond? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 876 Share Posted August 10, 2005 Prózai: a Windows 2000-ben nincs msconfig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted August 16, 2005 Ez tényleg az. De akkor ezt az egyébként hasznos kis modult mi helyettesíti? Hol lehet megnézni azt a 2000-ben, amit az msconfiggal lehetett az XP-ben? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 16, 2005 Egy XP-bõl másold át az msconfig.exe-t a Win2000-be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted August 26, 2005 Nem is gondoltam erre, köszi. Ez pont olyan mint amikor a choice.com -ot másoltam át win98 -as könyvtárból XP -be, mert az meg XP-ben nem volt. De ha ez egy egyszerû átmásolással megoldható, akkor Microsoftékat mi gátolhatta meg abban , hogy eleve beletegyék Csak nem elfelejtették? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 876 Share Posted August 27, 2005 A Win98-as nem fut rajta, az XP pedig késõbb jelent meg. Az gátolta meg õket, hogy a Windows 2000 idején nem foglalkoztak vele, nem fejlesztettek rajta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSaurus 0 Share Posted October 17, 2005 Én most telepítettem egy Win 2000-et egy 800 MHz-s Pentium 2-re, 384 MB RAM fölé. A Win 98-at már, az XP-t meg még ne, gondoltam. Lassan két éve használok XP-t, de a 2000 sokkal jobban tetszik. Szikárabb, áttekinthetõbb, elég gyors, és megbízhatónak tûnik (így 4 nap után). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jhonny 0 Share Posted December 8, 2006 Sziasztok! Elõször is az lenne a problémám, hogy 2000 alatt sehogy sem tudom beállítani a hálózatot. Nem tudom mit csinálok rosszul, XP alatt fél perc volt az egész. Ebben tudtok segíteni? Ezért arra gondoltam, hogy beleteszek egy másik Winyót amin van XP, de mivel a Master/Slave beállítás nem igazán ment arra gondoltam, hogy kihúzom az eredeti Winyót és akkor csak elindítja az XP-t, de kiírja, hogy Operation System Not Found. Ilyenkor mi a teendõ, ha nem ismeri fel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helen 0 Share Posted March 8, 2007 Sziasztok! Két napja lett telepítve a gépemre Windows 2000, és nem ismeri fel a hangafalakat. Mi lehet a probléma? Tudna valaki segíteni! KöszI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted March 8, 2007 Telepítsél megfelelõ és hozzávaló hangkártya drivert is. Magát a hanfalat nem nagyon kell felismerni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balázs 0 Share Posted March 19, 2007 Sziasztok! Bocsánat, ha nem jó helyre írok, de szerver problémámmal úgy gondoltam ide fordulhatok. Van egy windows 2000 server a cégemnél amirõl üzeneteket szeretnék küldeni a pillanatnyilag hozzá kapcsolódó kliens gépeknek. Hogy tudom ezt megoldani? Azt hiszem broadcast message - nek hívják angolul. Arra kéne, ha mondjuk rendszerleállás van akkor valahogy tudjam tudatni a userekkel ezt. Köszi a segítséget elõre is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted March 20, 2007 Pl. NET SEND parancs, ha nincs letiltva az üzenetküldõ szolgáltatás. net send gépnév "üzenet" net send /DOMAIN "üzenet" Link to comment Share on other sites More sharing options...
giovin 0 Share Posted December 3, 2007 Üdv! Az a probléma, hogy Win2000 alatt csak kb. 1x-esen ír a DVD író (több, mint egy óra, mire megír egyet). Mi lehet az ok? Pedig sp4 és firmware frissítés is volt már. A gép: 1100 MHz, 256 ram. Kösz a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bendegu 0 Share Posted March 11, 2010 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. A windows 2000 szervernél hogy kell felhasználókat létre hozni AD nélkül? Mert tartomány nincs beállítva csak simán munkacsoportként mûködik és szeretnék létrehozni rajta egy sima usert, de sehogy sem tudom. Vagy ha nincs más lehetõség csak az AD akkor azt pontosan hogy tudom telepíteni? Illetve attól még sima munkacsoportként tudom használni a gépet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted March 11, 2010 Az AD-hez dcpromo indítása. De az Administrative Tools menüben is lehet bogarászni. Még olyat nem nagyon hallottam, hogy usert ne lehetne létrehozni valamilyen op. rendszeren. Ha más nem, ott volna parancssorból a net user parancs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts