Jump to content
GSForum - Segélyvonal

mIRC

csum-pi

Recommended Posts

Posted

Én nagyon sokat használom a mIRC-et... egyszerû (szerintem). Hallottam, hogy a program legálisan terjeszthetõ, és nyílt forráskódú. Ez igaz? Vagyis azt "programozok"át rajta, amit akarok?

Posted

Maga a mirc nem nyílt forráskódú, de programozni lehet a beépített scriptnyelvével, és a Help-ben rengeteg infót is találsz róla. De a már megírt scriptek tanulmányozásával is is sok dolgot lehet tanulni.

• 3 months later...
Posted

Mint ADani is írta nem nyílt forráskódú, de bárki (aki ért hozzá) scriptelheti. Ha keresgélsz a neten rengeteg dolgot találhatsz az IRC-rõl. Jah, és ha ajánlhatok egy IRC servert, mely nem nállam dobog, de sok közöm van hozzá. :D

Server: gn.myip.hu Port: 6667

Mindenkit szeretettel várunk!

Posted

Mindjárt meg is nézem.

Ha pedig az irc érdekel adok egy linket

IRC.hu

Itt elég sok dolgot megtalálsz az IRC-rõl.

Ha pedig a programozhatósága érdekel, régebben megjelent az Internet Kalauzban egy többrészes cikk errõl "A mi Mircünk" címmel.

• 3 months later...
Posted

Van egy mIRC-es quiz játék amit szeretek nyomni, de van ott egy srác akinek harmadannyi a pingje mint nekem (naná, svédo. 100mbit), így nincs sok esélyem. Mit lehet tenni? Maga a quiz bot norvég szerveren lóg.

Posted

Én is játszottam régen ilyet, és tényleg elég idegesítõ, mikot te azt látod, hogy te voltál a gyorsabb, közben mégse. Lagolsz, és ilyenkor nincs mit tenni... (DDoS-old le az ellenfeled :démonikacaj::D )

u.i.: Javítva. ;)

Posted
(DOS-old le az ellenfeled :démonikacaj::D )

Mit értesz ezalatt?

Posted

Halmozd el pingekkel az IP címét, így belassul, de egy 100 mbites ellen esélyed sincs, mert a te kapcsolatoddal nem tudod annyira leterhelni, hogy laggoljon ( hacsak nincs min. 100 mbites kapcsolatod).

Posted

Igazad van, de erre is van megoldás. :démonikacaj: De érdeklõdjön utánna az, akit érdekel... ;)

Posted

Csak nem a smurf-re gondolsz? Esetleg be lehet vonni jó sok gépet az akcióba.

Posted

Nem én mondtam. ;) De erre gondoltam. Sok BOT, és van sávszélesség. 100 Mbit nem akadály. :D

Posted

Elmondjátok hogy hogy mûködik?

Posted

Nem, mivel nagyon erõsen illegeláis. Azt nem tudom(hatom :D ), hogy hogyan kell léterhozni ilyet, de azt talán elmondhatom, hogy akkor pontosabban mi is ez. Ezt más fórumokon is megtalálod. ;) Egyszerû. Írsz egy scriptet, mely egy bizonyos IP tartományt scannel. Ha talál egy IP-t, ahova be tud jutni (tûzfal, meg biztonsági javítások hiánya, tehát ezek erõsen javasoltak!), akkor oda megtelepül, és bekerül egy listába. Majd amikor felmész egy IRC csatornára, ahol megtalálhatóak a BOT-ok, azzal tudsz lõni IP-ket. És a BOT-ok feltöltési sebessége az lefoglalja a célszemély sávszélességét, és így vagy nagyon nagy lesz a ping-je, vagy jobb esetben ping timeout-tal elszáll. ;) De ehhez nagyon-nagy tudás, és felkészültség kell. Nomeg ILLEGÁLIS AZ EGÉSZ, tehát NEM JAVASLOM!!!, csak poénból írtam az elsõ hozzászólásomba!

Posted

Meg ott a Smurf, ez egy ügyes kis progi volt anno, ami az IRC hiányosságait kihasználva elérte, hogyha te elküldtél neki egy pinget, akkor akár 255-öt is kaphatott, vagyis 1 MB-nyi pinget lõsz neki õ 255-öt kap, és elõbb-utóbb a nagy adatforgalom miatt kivágja a szerver. Ha sok bottal csinálod a siker garantált. Sõt volt erre anno egy script is, amiben beépítve ott volt a lehetõség, hogy egy közös felületrõl vezéreld a botokat. Egymás után csatlakoztathattad fel õket akár több proxy szerver segítségével, és ha összejött elég, egyszerre adhattál nekik utasításokat. Ham ondjuk 100 BOt-al ráugrottál egy emberre, 99%, hogy elszállt.

Posted

Smurf linkjét ide tudjátok adni?

Posted

Én nem pontosan ilyenrõl tudok, de ehhez BOT kell, ami külsõ userek netét használja, ami illegális. :!: Meg ha kezdõ IRC-és vagy, akkor bonyolult lehet... Meg mire össezgyûjtesz 100 Mbit-nyi sávot, az nem két perc...

Posted

A smurfot nem adhatom oda, egyrészt, mert illegális, másrészt mert már nincs meg, utoljára kb. 5 éve használtam. De talán meg lehet még találni a neten.

Posted

Ez itt nem a reklám helye...de mindenkit szeretettel várok az irc.takesland.hu szerver #kifagy csatiján, még a PC<'>World szerkesztõket is :D.

Dasd. Ott is segítsünk egymásnak! Okos emberek opot kapnak :D.

Kösz! Légy szíves ne töröljétek...kösz!

Ruzsa Dániel
Posted

Már cask egy kérdés mielõtt mennék hozzátok, honnan lehet IRC klienset letölteni? :D

Posted

http://www.mirc.com

El tudjátok mondani hogy melyik a legjobb formája a nick-stealnek? Mert én most nickenként +1 mIRC-et futtatok, nem túl profi megoldás.

Posted

Megyek is föl. ;)

u.i.: Senki sincs fönt, de elfér az asztalon a mIRC. ;)

Posted

Ha közzéteszek IRC-es játékhoz egy cheat scriptet akkor az legális?

Posted

Szerintem nem, ha nem védi külön valami. De azért érdeklõdj utánna :!: