web 0 Share Posted June 15, 2005 Hali! Találtam a neten egy kicsike jó felbontású olcsó kamerát, szerintetek megéri megveni? http://www.ittveddmeg.hu/products.php?id=12641 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted June 15, 2005 Most van a Saturn-ban akcióban 4 megapixeles Samsung Digimax A4 + 128 MB Kingston memóriakártya 39990-ért. Mint ötlet! >>Cikk<< De ha elugrasz az Aiptek honlapjára IDE, és a lenti képekre kattintasz, akkor láthatod, hogy a kidolgozás hagy némi kívánnivalót maga után! :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
web 0 Author Share Posted June 15, 2005 @nascar de én nem digitális fényképezõt akarok venni mert az már van, egészen pontossan ilyen: klikk De arra a kamerára kérek véleményt, hogy milyen minõségileg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted June 15, 2005 Ezért nem értettem pontosan, hogy mit is szeretnél, mert ez az Aiptek belsõ memóriára+SD kártyára rögzít, és nem szalagra :!: :!: :!: Tehát ugyanaz, mintha egy digitális fényképezõvel rögzítesz mozgóképet! És a felvételi idõ igencsak korlátozott! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted June 15, 2005 Ha nem is fogadod meg a tanácsomat , akkor is elmondom Ha videózni akarsz , EZT NE VEDD MEG!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
web 0 Author Share Posted June 15, 2005 @cölöp Igazad van mert szerintem sem a legjobb minõségû, de olcsó, akkor mit javasolsz, milyet vegyek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted June 15, 2005 Azt nem tudom , de ezt konkrétan ismerem , nagy csalódás lenne. Ha kamerát akarsz akkor most már nem érdemes szerintem mást venni mint DV-t. Pláne ha van a gépedben DVD író. Az viszont minimum dupla ennyibe fog kerülni (Nekem Sony van , 125 volt a szomszédban) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneurysm 0 Share Posted October 2, 2005 Olyan miniDV kamerát szeretnék venni, aminek van analóg bemenete. Nagy különbség van a különféle márkák különféle modelljeinek analóg-digitális konverterének minõségében? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken70 0 Share Posted December 19, 2005 Videobemenete a JVC-nek van vagy a drágább kategoriának. Én mégis Sony mellett döntöttem, digitalizáláshoz céleszközt vettem külön. Minden célra a speciális eszközt jó használni, mert nem mindegy, hogy mindenhez konyítunk, vagy egyhez értünt jól! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts